465

СЛЕДВАЩИЯТ!

преди 2 години

Митов, чети повече!

464

Бесепист

преди 2 години

С кръв сме взели властта с кръв ще я пуснем.Има все още надежда да се качим пак във властта. всички червени бабиери в дейсвие!!

463

seira

преди 2 години

"Грехът да се мълчи, когато трябва да се протестира, превръща хората в страхливци!"Елла Уилър УилкоксИСТИНАТА Е ЕДНА:143 ГОДИНИ СТИГАТ!ЦЯЛАТА ВЛАСТ В РЪЦЕТЕ НА НАРОДА!НАРОДЕ!!!!!

462

528 Hz

преди 2 години

Когато на нормален човек му подарят крава,човекът изпада в паника къде ще подслони животинката,и започва да се тюхка с какво ще я нахрани,и с какво ведро ще я напои. А на комуниста като му подарят крава,първата му работа е да я издои,и после да я набие,че му е дала много малко мляко.И така докато добичето се гътне.От тия нищо не става.Докато има за крадене и лапане си натискат парцала,но като свърши катъкът,започват да ходят от къща на къща и да бият и трепят.Гладът какво ли не прави.

461

Анонимен

преди 2 години

Кошмарното управление приключи завинаги, надявам се!

460

Гого

преди 2 години

Митов е гнусен кариерист,руска къртица,завършил е училище в СССР, Иван Костов го изпрати на задгранична работа,върна се с 500 000 и пристана на Тиквата,много иска,много алчен,мечта посланик или министър председател!

459

Дзъ

преди 2 години

Митов - скрий се! И ти и тия на които си се продал

458

Анонимен

преди 2 години

Стига да ви вкарат затвора, и комунистите ще приема!

457

Анонимен

преди 2 години

Стига да не е гроб, няма проблеми за мен!

456

ПроСоТо

преди 2 години

Иначе:-Служебното правителство е СЪС ВСИЧКИ ПРАВОМОЩИЯ на което и да е правителство!!!!...Наричат го "Служебно" НЕ защото е с "орязани правомощия",а защото заради боричканията и простотията на "политиците",В СЛУЧАЯ не беше възможно НС да излъчи правителство...За това,СЪГЛАСНО КОНСТИТУЦИЯТА,Президента беше ПРИНУДЕН да състави такова!!!..Но то НЕ е "негово"!!!!!!..То е "ЧЕДО НА КОНСТИТУЦИОННИТЕ НОРМИ"!!!!!...Да са беха разбрали мераклиите за власт!..Но Орела,Ракът и Щуката...нема как да дърпат кар

455

Изкукуригал от страх

преди 2 години

Куку-куку

454

ПроСоТо

преди 2 години

До Истукан...Пробвай с "Възраждане"!

453

Нинова

преди 2 години

На воуружена борба товарищи мутри!Свалете черните очила и турете на тиквите от чист *** петолъчките!Советската армия форсира Дунава.Хамериканската де.вече е превзет първия цех мандра с викове на колене кулаци народни врагове!

452

Хора!

преди 2 години

Прочетете в ПИК обръщението към Борисов на Недялко Недялков.

451

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

САМАТА ИСТИНА! БРАВО МИТОВ! БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!

450

Хора!

преди 2 години

Хора, написах мнение със заглавие *** война и администраторът в крачка не допусна публикуването, просто блокира "изпрати"! Диктатурата вече е реалност, те следят какво пишем още докато го пишем.

449

Истукан

преди 2 години

БСП е 3-та политическа сила. Нищо чудно да стане и втора, защото нищо не става от Слави Трифонов. Пълен олиго-френ.

448

ПроСоТо

преди 2 години

Тия тотално откачиха..

447

Анонимен

преди 2 години

Мафията няма да изпусне леко кокала. Такива като Митов мястото им е в панделата. Покрай тях и Чepeпa за да ви прави компания, мафиоти.

446

ДЪРЖАВАТА НА Ч*РЕПА

преди 2 години

БЪЛГАРИТЕ СА ВЗЕТИ ЗА ЗАЛОЖНИЦИ...... В МАФИОТСКАТА ВОЙНА МЕЖДУ Ч*РЕПА И ДРУГИТЕ ЧЕРВЕНИ БИЗНЕС-РЕЦИДИВИСТИ........... ПО УЛИЦИТЕ СА ПЛЪЗНАЛИ ПЛАТЕНИТЕ ИМ НАЕМНИЦИ......