485

Ивомир

преди 2 години

Кабинета не е кошмар а нещо което отдавна го очаквахме да се случи. И не говори за партизаните. Истинските партизани са почти унищожени преди 9.09.1944. Те не са партийците от наказателните отряди на БКП и не ги бъркай с партийците които след 9.09.1944 организират комунистически терор над нарда си. Трябва малко да прочетеш историятра. Явно и ти си от онези с промитиятя мозък. Това много ти личи

484

Sgt. Pepper

преди 2 години

Нещастни ми Митов,Кой те подучи да си купиш фабрика на връх 8-и септември? Що не си седя по Европата, ами се качи на пробитата герперска гемия баш сега? Сега и да опищиш орталъка, файда няма.

483

БСП

преди 2 години

Българския народ е доволен от сегашното правителство. Да виждате хора да протестират против него по улиците?? НЕ!!!За разлика от предишното правителство при което Българите протестираха в продължение на години!!

482

Анонимен

преди 2 години

Калинке-малинке, коя ще е следваща партия на която ще кацнеш като загубят ГЕРБ позиции?

481

пирон в ковчега

преди 2 години

Всяка дума на Митов е поредния пирон в ковчега на т.н. "герб"!

480

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 499 Ами докато живеем в държава на слухове ще се занимаваме в глупави и недоказани твърдения-че Бойко е канибал,че някой някого е подслушвал,за кюлчета и пачки.Доказателства трябват,доказателства и още веднъж доказателства.А тях ги няма.Къде зачезна този Илчовски с неговите "разкрития"?Направи долнопробно шоу в комисията на нната Мая,вдигнаха пушилка и до там.

479

Валяка

преди 2 години

Елементаризма няма край.Този господин е ярък пример в това отнощение. Не е още разбрал, че са го наели за "Викач". На всяко неудобно събитие за ГЕРБ, той е отзвука! Той с този начин на мислене, ако има такова и тези първосигнални действия никога не може да бъде някакъв ръководител на приемливо ниво!!!

478

Шопар

преди 2 години

Тоя се превърна в поредното герпаджийско острие по образец на Мая и Корнелина едно време в бесепето

477

ООООХ...

преди 2 години

ЯВНО МАЛКО КНИГИ Е ЧЕЛ И МАЛКО ФИЛМИ Е ГЛЕДАЛ ЗА ПАРТИЗАНИ ЗА КАКВОТО СИ ИСКАТЕ ТО СЕ ВИЖДА ЧЕ МОМЧЕТО СЕ НАДЯВА ДА СТАНЕ ПРЕМИЕР НА БГ

476

Анонимен

преди 2 години

Четете в "Афера" статиите, няма никаква юридическа справедливост и правосъдие, това че Бойко и Пеевски ги няма , ще усложни още повече ситуацията в България , просто ще ни откраднат държавата ,изиграха ви - "РАДЕВ, ПРЕЦАКАХА ТЕ. Я ПИТАЙ ДАНИ МИТОВ И ХРИСТО ИВАНОВ БЯХА ЛИ ПРИ ХЕРО МУСТАФА ДНЕС ПРЕДИ БОРИСОВ?! СХЕМАТА ЛЪСНА!"

475

Анонимен

преди 2 години

партизаните идват. Ще стане тежко.

474

Румбата

преди 2 години

До АнонименНе братко, руски ***, национални предатели. Жалко за хубавата ни Родина. Не вярвах, че толкова бързо ще успеят да обърнат нещата, но успяха. А това няма как да стане без руска помощ...

473

Анонимен

преди 2 години

Значи, когато уро.дливи физиономии като Христо Иванов се изказват, опорката е "слушайте какво се казва, но не гледайте кой го казва." Когато някой от ГЕРБ казва нещо е обратното "Вижте го тоя, не го слушайте какво говори".

472

Анонимен

преди 2 години

Превратът вече е завършен, благодарение на подскачащите по площада

471

така ще е

преди 2 години

В дългосрочен план социализма загуби лице. До вчера си правеха паметници. Учеха ни в училище как храбро са се борили. Лобни места и т.н.Сега видяхме че полициата не ги бие. Видяхме че палят полицаи.Дори да вземат властта, след година две когто и най-заблудените млади усетят глада и нищетата, тези лъвове ще си отидат като мокри котета и тогава ще дойде време за съдебната система да си каже думата. И тогава, трябва да се прояви твърдост и да разчисти родината от грозните идоли на социализма.

470

Анонимен

преди 2 години

Митов?Аха, вървят слухове, че е получавал заплата от чужда държава, докато се преструваше на министър на външните работи на България?Също така, вървяха и слухове, че е женен за англичанка и разходите за сватбата му не се покриват от общия сбор на заплатите му?Вярно ли е това или е лъжа, нека първо се изкаже по тези въпроси, като е тръгнал да се изказва за всичко, за което не го питат хората.

469

Анонимен

преди 2 години

С какво Митов превъзхожда Станишев?С наглостта си.За неприятния вид трудно ще намерим разлики.

468

Анонимен

преди 2 години

Може и да не съм наясно какво точно прави правителството, но каквото и да прави или би правило, Даниел Митов ще е съвсем наясно.За него всъщност не е важно какво се прави, важно е да го чуват в демократическата партия. Но там чуват, че за него нещата не вървят на добре, а той си мисли, че щом е така, значи и другите не са доволни. Не, доволни сме. доволни сме да гледаме как това измислено създание всеки ден го поставят на място.

467

absurd

преди 2 години

Към капиталистите-Аз като разправях на времето че ще ви бесим по стълбовете,на вас майтап ви се струваше

466

Анонимен

преди 2 години

ДОБЪР ВЕЧЕР ГЕРБ *** . ИМА ЛИ ОПОРНА ТОЧКА ЗА ДЕНЯ .ВНИМАВАЙТЕ С ПЛАЩАНЕТО,БОЙКО МОЖЕ И ДА ИМА 4 МИЛЯРДА НО Е МНОГО СТИСНАТ.МАЗНИ ДУШИЧКИ