13

до 13

преди 2 години

Само такива Неграмотни вярват на Интернет, аз вярвам на Българските Професори учили сред истински специалисти в Съветският Съюз!

12

Силно заинтересован

преди 2 години

До Ваксините от АдаПич, може и да си прав за това, което пишеш, ама да напишеш "Конспирацийте", едно е сигурно - много неграмотно парче си! КАК МОЖА БЕ????? КАКВО Е ТОВА "КОНСПИРАЦИЙ"????? ХИМИЧЕН ЕЛЕМЕНТ? РИМСКИ ИМПЕРАТОР?????

11

Муахаха

преди 2 години

Пак ли Фалшивата Пандемия?!

10

Анонимен

преди 2 години

Британски учени успешно доказаха, че противниците на ваксинирането са хора с крайно ниска интелигентност, вярващи в световна конспирация, ***, ходещи по врачки, убедени в съществуването на духове и паранормални явления. Антиваксър значи ***! Ако всички бяха антиваксъри, щяхме да живеем в пещерите като скотове. Антиваксърът е враг на човечеството с крайно ограничени умствени способности.

9

Нямам

преди 2 години

търпение, днес ще се Ваксинирам - на Деня на Детето!

8

Геле

преди 2 години

Абе, джурналята аман вече. И кокошките по селата разбраха, че всеки вторник има ръст заради забавени данни от събота и неделя, само вие не. Или ви прави кеф да плашите стадото?

7

Черни хуморески

преди 2 години

Виждам от заглавието, че 38 души са направили сериозно постижение, скочили са явно по-високо дори от брадатия рекорд на Стефка, абе образно казано, до небесата.Да бъдат изследвани за"допинг", че само с един Ковид, не ми се вярва.

6

САТАНА

преди 2 години

Меню от човешки карантиик

5

Улица Илюминация 33

преди 2 години

да, 3 0 3, братя не пропускайта сигнала, Операцията е Активирана!

4

Станишката

преди 2 години

Привет, приятели на "цирковото" изкуство!

3

Ваксините от Ада

преди 2 години

Професора по Медицина от Канада BYRAM BRIDLE работещ с Японското правителство по въпрос за Безопасността на КОВИД ваксните: "КОВИД Ваксините Правят Жените Стерилни и това не е Теория на Конспирацийте, а публикация коята до дни ще излезе в едно от най-елитните научни списания". Професора допълва, че КОВИД Ваксините също рано или късно ще убият Кърмачетата, защото се отделят в ненормални количества през кърмата на ваксинирана майка. Ако не ми вервайте гледайте на Английски интервю с Професора!!

2

Анонимен

преди 2 години

Не е полит-коректно да се пита колко са умирисали бъзито след поставена "ваксина". Но всички видяха кога бройката скочи стократно и на заразени и на болни.

1

Додо

преди 2 години

От починалите, колко са били с "инжекцията"? Питам за един преател...