73

Анонимен

преди 2 години

Вироса се скапа като ГЕРП.

72

Zeitgeist

преди 2 години

Търпение само. На есен смъртността на ваксинираните ще е потресаваща!

71

ХУЙЗАГЕРБ

преди 2 години

Всеки вторник имаме "скок" на починалите, не ви ли писна? Събота и неделя не се издават смъртни актове, а починалите се броят по броят на смъртните актове.

70

Анонимен

преди 2 години

КОЙТО ВЯРВА, ЧЕ 560 385 души СА ПРЕМИНАЛИ ПЪЛНА ВАКСИНАЦИЯ И ТОВА Е СПРЯЛО ЗАРАЗАТА, ДА СЕ ПРЕКРЪСТИ С ДЕСНИЯТ КРАК!

69

Анонимен

преди 2 години

КОВИД 19 АПРИЛ,МАЙ ПЛАВНО ПОНИЖАВАНЕ. ЮНИ,ЮЛИ,АВГУСТ,СЕПТЕМВРИ ПЛАТОТО НА МИНИМУМА (15-25% от сега),ОКТОМВРИ ПЛАВНО НАРАСТВАНЕ. НОЕМВРИ,ДЕКЕМВРИ НОВАТА ЧЕТВЪРТА ВЪЛНА.

68

Ганьо

преди 2 години

И сега какво излезе, при лошото предишно управление се правеха по 30 000 ваксини на ден, а сега по 10-12 000.

67

Близкото бъдеще

преди 2 години

Без значение със или без ваксини на есен с песен нови вируси и щамове. Ще има скок в цените и финансов шок за хората с високи цени, такси, данъци. Опашки ще има не за ваксини, а за купони за храна пред празни витрини на магазини.

66

Малко са

преди 2 години

Това е летен сезон и почивка и за вируса. Ходих да се сменям изтекла лична карта и какво вижда огромни опашки от хора за паспорти искащи да пътуват по екзотични екскурзии имаше и много майки с бебета които също ще ги разнасят по почивки за да сеят зарази и носят нови щамове на вируса. Нищо чудно тези хора очевидно с пари да са получили още пари и помощи и привилегии, за да си правят кефа за сметка на другите.

65

Анонимен

преди 2 години

Добрата тенденция скоро няма да е толкова добра. От две седмици започна увеличение на бройката в групата 0-19 . Следствията от тази група са лавинообразни. Защо ли , пита се риторично. Докато не въведат ежеседмично задължително тестване по училища и големи екипи във фирмите, нищо не могат да спрат.

64

Зоро

преди 2 години

Как да не взимат мерки? Ето отвориха училищата. Има още невярващи, че училищата са основния развъдник и то са доста. Е сега ще понамалеят.

63

анонимен

преди 2 години

До Анонимен 80И сега да си припомним отново началото на представлението.Месец март 2020г., пред камерите се нареждат ветеринар, шефът на пожарната, полицай, математик и коремен хирург за да ни спасяват от "вирус".В държавата няма регистриран "случай", но градовете са затворени с КПП-та, а външните граници - отворени.Сценария ли ви се струва калпав или актьорите са некадърни?

62

Анонимен

преди 2 години

Хората ***, защото правителството не взима никакви мерки.

61

Анонимен

преди 2 години

Вирусът можеше да бъде спрян още преди една година, ако всички държави по света бяха спряли епидемията по начина, по който го направиха в Китай, Австралия, Нова Зеландия и още няколко държави.

60

Анонимен

преди 2 години

Мангъров си беше абсолютно прав. Вирусчето си върви, статистиката също. Но измислени математици и знахари творяха и доказваха измишльотините си.

59

да,да ама не

преди 2 години

До Анонимен 73 "Защо Александър Попов не трие вулгарни реплики?"Защото на Сашко работата е да "напише","копи-транслате-пейства"... и да"качи" статията на сайта! Друг държи гъбката! Има и автоматичер филтър дето има толкова изчанчена избирателност, че няма повече накъде!

58

Анонимен

преди 2 години

Особено полезни бяха гербавите мерки като къртеха пейките по парковете и като въведоха КПП-та, че видиш ли вирусът те дебне от засада на пейката в парка. Добре че не смееха да въведат вечерен час и излизане със СМС, както другаде. Трябва да отговарят тия за цялата си разруха и разсипия.

57

да,да ама не

преди 2 години

До Анонимен 69Така е! И всеки втори работен ден имаме потресаващ скок, рекорд, антирекорд, драматичен спад и прочее ковящи вниманието заглавия! Всъщност целта са нашите кликания и коментари, но не заради стотинките от НЕТ-трафика, а заради рекламите първо и преди всичко!

56

Анонимен

преди 2 години

Казано вкратце, отдавна съм си го преместил фара от другата страна на борда.

55

Анонимен

преди 2 години

Смехории, особено като замениха плътния шал на устата с един купешки пар.ал, носен от някои с месеци в задния джоб, който уж пазел повече. И това го твърдят "смелите борци" от първите редици. И как да им вярваш? Важното е да капе в касичките, по малко но редовно.

54

анонимен

преди 2 години

До Светлина 60Нищо де! Разбрахме със сигурност, че не си от мъжкш пол!