33

Д-р Коронис Кауза

преди 2 години

Само че онкологично заболяване може да се развие между две и десет години след ваксинация. За справка провала с недостатъчно добре изследваните ваксини за полиомиелит.

32

Анонимен

преди 2 години

В Европа вчера Швейцария имат 1717 нови случаи, което е най-много на човек от населението. Все едно в България да са 1360. Това разбира се е далеч под нивото на заразяване в Южна Америка, където е страшно. В Уругвай при 3,48 милиона население имат 3015 нови случаи.

31

Анонимен

преди 2 години

Вече не е интересно. Дайте нещо друго.

30

Анонимен

преди 2 години

Ваксините се прилагат вече десет месеца. Това не е малък срок. Определено прилаганите ваксини не предизвкват автомунни заболявания, защото такива могат да възникнат най-късно два месеца след ваксиниране.Но нищо такова не е установено

29

Смукам

преди 2 години

Анасонлийка по цяла нощ, Курона не ме лови!

28

до 27

преди 2 години

Китай ги натиснаха, че на всички им е ясно, че е тяхно Био-Оръжие от Лабораторията в Ухан и сега за да се правят на жертва пред очите на света си пуснаха новият щам в Гуанджоу - играта е ясна!

27

до 28

преди 2 години

с Малката Разлика, че Ваксините дето ти слагат като бебе са Тествани с Десетилетия, а тези за КОВИД нямат и 1 ден тест за Безопастност - Лабораторната Ми шка си Ти!!

26

Анонимен

преди 2 години

Ако ги нямаше ваксините, всеки втори от вас щеше да е умрял още като малко дете. А сега си пиете кафето и очаквате да прочете нещо умно от умни и информирани хора

25

до 23

преди 2 години

чета че са затворили цял квартал, което сигурна значи към Милион души и взимат по домовете тестове от всеки в тоя квартал - май се заформя Ухан2, щото Офциъте почнаха много да се отпускат, че Вирус няма!

24

Анонимен

преди 2 години

Пазете се и се лекувайте, но не ходете припроф. Николай Габровски - Пирогов или доц. Зафер Оркун Токташ - Медикал Караджъ от болница Медикал парк.Това са изключително арогантни, нахакани, некадърни, интересуващи се само от парите ви.Ще ви осакатят.

23

Факт

преди 2 години

Спадът може би спря, утре ще се види по-добре. За последните седем дни имаме 1850 нови случая и 187 починали, а през предишните седем дни имахме 1858 нови случая и 170 починали.

22

Златена

преди 2 години

Тези които са против ваксините са невежи неграмотни българи които се интересуват саво от собственото си удоволствие и въобще не им пука ще без ваксина заразяват с коронавирус нас нормалните интелигентни българи.Заради българите егоисти които мислят само за себе си за никой друг нашата държава България никога няма да се оправим като държава горчиви думи но за съжаление това е самата истина

21

до 15

преди 2 години

в Гуанджоу ще е Екшън, това е 15 милионен град, 2 българии в град с размери по-малки от София, гъстотата на населението е такава, че не ми се мисли - това ще е новата продукция за сплашване на стадото по света!

20

Анонимен

преди 2 години

Спадът свърши!

19

Муахаха

преди 2 години

Долара най-ниското си ниво спрямо Китайският Юан от 3 години насам! Био-Оръжието на К0мундетата от Пекин работи - икономическата разруха е очевадна!!

18

учудЕна

преди 2 години

Ехееее, едно време какви заразени имаше, това сега заразени ли са бре?!

17

Падарете Днес

преди 2 години

Ваксина на Детето си!

16

Анонимен

преди 2 години

348 болни са в интензивни отделения,те са важните и трябва да се следят.Колко нови заразени са открили е без никакво значение,освен за статистиката.Всички ще се заразят неизбежно е,въпрос на време е.Важно е масовата ваксинация да се случи бързо.Този вирус е направен от човек-ФАКТ!

15

Не Отлагайте

преди 2 години

Ваксинирайте се Днес!

14

Сделано в Китае

преди 2 години

Ново Огнище в Китай - в Гуьнджоу - щамът е Нов, Честити КОВИД-21!