13

Как работи ли?

преди 2 години

И просто и сложно - принципът е да изтрелва в околоземна орбита товар без да използва фосилни или течни горива и горе нещо да го хваща, но за да се добие необходимата скорост трябва да се използват три неща от три различни сфери и да заработят заедно - техники от геотермалните централи на място дето няма друго освен скала, металургия, електромагнетизъм и разни чалъми - като един от тях е че целият товара се спуска надолу чрез електроматнетизъм, което прави сгъстяване на въздуха надолу и обратно

12

Анонимен

преди 2 години

Е няма проблеми това демократично подслушване, ако са русия или Беларус е терористичен акт и заплаха за демократичните ценности

11

Анонимен

преди 2 години

До Ако ви интересува:Баце, какви магнити какви прашки?Електроннолъчеви кинескопи не се произвеждат от 20 години.Някакъв 8К/16К ОЛЕД или СЛАДОЛЕД не си ли изобретил?

10

Анонимен

преди 2 години

Боко ги е разпоредил .Оставка и съд.

9

Анонимен

преди 2 години

Баsi.Да шпионираш Меркел.То бива гер__ентофилия, ама тва си е направо извращение.

8

Ако ви интересува:

преди 2 години

Другото нещо дето работя по него мое ме питате ама е по-сложно от космическата бълха - магнита се използва и за насочване на електроните и за предотвратяване на някой неща и за максимално освобождаване на електрони, дето принципно с електромагнит мое и да стане мое и да не стане. И изглежда като копито на конче. А другото е орбитална електромагнитна прашка под налягане - онова с асаньора няма да стане, ама с електромагнитна прашка може да стане и с една ръкавица да хваща горе.Харесвам бейзбол.

7

въпрос

преди 2 години

абе като Китай 18 месеца беше хакнат и подслушвал мрежата на ЕС за Строго Секретни Комуникации, това преди 2-3 години, колко Медии в Европа го отразиха?! Още повече защо не го отразиха и защо нямаше никаква реакция за Санкции и т.н. от страна на Брюксел?!

6

Муахаха

преди 2 години

Поредната новина за Блеещото Стадо и Отвличане на Вниманието му - за Подслушване случило се преди 8 години, при това по време на Администрацията на Истинският Англо-Саксон Барак Хюсеин Обама единственият президент без Акт за Раждане - нали Барак беше първа Любов на Меркел?!

5

123

преди 2 години

Тя Меркел работи за Глобалистите. За какво да я шпионират.

4

Анонимен

преди 2 години

Това нас българите какво не интередриса...итн

3

Анонимен

преди 2 години

Не че нещо, но Дания имала ли е друг избор краварите нямат съюзници интересите им са на първо място.

2

Нато на тор!

преди 2 години

кога почва гоненето на датски и краварски посланици!

1

Анонимен

преди 2 години

Още Шекспир е казъл, че има нещо гнило в Дания