53

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 49Славянина беше пребит като куче от германеца.На един германец се падат 7 славяни в трапа и 6 в плен.Ако не беше тъпия американец, германеца щеше да претрепе славянина окончателно.

52

Пудел

преди 2 години

Дания е пудел като прибалтийците и е било лесно САЩ да я сритат да клекне. Даже няма да изгони никакви дипломати.

51

Анонимен

преди 2 години

ша гоните ли дипломати, ша има ли нон грата, ша има ли санкции?

50

Ха!!!!!

преди 2 години

Нарича се контрашпионаж и е нормално и навсякъде съществува. Не може някаква си ГДРейска Меркел да съсъпе Европа, да се продаде на Путин за да завърши като Шродер Газпром, безнаказано. Е сега при Байдън може и да отърве кожата. За известно време. Тия от Франция и Швеция са от същото тесто. И се продават не само на Русия но най-вече на Китай.

49

Анонимен

преди 2 години

Меркел отдавна е загубила доверието на САЩ, така че...

48

Анонимен

преди 2 години

Много се радвам ,че са шпионирали гн ус на та бабичка. Тя целенасочено унищожи Европа. Една от нейните по д ло ги е самият ту луп от Банкя.

47

Анонимен

преди 2 години

Славянина бие лошо.Знаят го немските каски..

46

Хамлет, принц Щатски

преди 2 години

От времето на Шекспир е много по-лесно да забелязваш гнилото в Дания...

45

в Русия съм

преди 2 години

Няма доказателства, значи няма такова животно, нали така викат гербаджиите. Няма, но е ясно, че слушкат.А коментарите на важни особи от запада са направо смешни и жалки. Мога само да си представя воят, който щяха да нададат, ако не САЩ, а Русия беше направила подобно нещо.

44

Истукан

преди 2 години

Трябва Ангела Меркел да стане премиер в България и нещата ще се оправят.

43

Истукан

преди 2 години

Ангела Меркел е единствения политик, който не забогатя от властта и живее в апартамента си, както преди е живеял преди да стане канцлер на Германия.

42

На празника

преди 2 години

на детето, 1-ви юни, пенсионираният норвежки несретник Столтенберг е планирал среща на министри, да изкрънка още 20 милиарда за "изпадналата в мозъчна смърт" (според Е. Макрон) НАТО. Не го е срам!В светлината на всички грозни скандали у нас и по света (подслушване, агресия на редовна натовска войска с/у мирни невъоръжени граждани) следва да цитираме класическата пиеса "Секс, наркотици и рок'енд'рол":"То купонът отиде на м*йната си, ама м*йната му на тоя скапан купон" :-), Е. Богосиан :-0))

41

помнещ

преди 2 години

Аз лично,не съм изненадан от случващото се! Тази другарка,от бившата ГДР! Пояснявам за младите.Германска Демократична Република.Си заслужава случващото и се! Не знам с какво я "държи" Америка,но "политиката" и вече повече от 10 г,от както е на власт.Е в полза на Америка 100 на 1 за Америка! За Европа НИЩО! Та сругарката слуша и изпълнява,така както беше през социализма!Защо толкова държат да сме с Америка не разбирам! От 31 г вече Европа е ОКУПИРАНА ОТ АМЕРИКАНСКИ АРМИИ! ЗАщо? И до кога?

40

Анонимен

преди 2 години

Дания да плаща репарации на всички държави от ЕС за предателството следващите 50 години!

39

Сланина и Зурла

преди 2 години

Хахааа...тоя цирк го гледахме преди няколко години.Кое му е чудното,и невероятното Кво са правят на ущипани булки.Всички са в краварския кюп,и слушкат господаря и мамона!

38

Въпросче

преди 2 години

кога Меркел ще ПоИска Обяснение за нещо от Китай, като например, защо лъгаха Света, арестуваха лекари и журналисти за Уханската Чума, доката Света пламне?!

37

Анонимен

преди 2 години

Кьовеши се е заканила да ги оправи всички европейски продажници най-вече от Германия, Франция и Италия. Само че много я саботират предлагат и за помощници само корумпета коита да са уши на Меркел, Макрон, нашия Борисов и т.н..

36

Отговор 3:

преди 2 години

Вие мислите, че сте хора? Не сте - вие сте прасенца касички и сега ето Божков искащите да бъдат са Фики и Тони Стораро и Палмсбет - па и Рачков па и Стоичков па и Палмсбет, па и Ефбет - ей това, че сте ми издали една декларация, което ви е в задълженията , че искаха едни да ме натопят - видиш ли даже и аз съм се вързал на хазартните ви номера? Това не значи, че ще ви мълча!

35

Ай стига

преди 2 години

Да подслушват? Англия , САЩ Русия??!!! И да използват малките държави за интересите си ?!? Сакън - това е невъзможно !

34

Отговор 2:

преди 2 години

И понеже едни неща не са направени, а са направени точно наобратното откакто трябва да бъдат направени има една поговорка - прокарай закон създай бизнес и от там насетне - Божков - тия как ще ми се бъркат в бизнеса? Като не платиш 500 милиона данъци и един милиард изчезнат от населението в незнайно кои джобове и ти се бъркат в "бизнеса" или ония "Аз почнах да работя". На Симо работата е да сключи неизгодни за държавата и населението сделки и то престъпни с надценка на едни продукти и комисионна!