33

До 26

преди 2 години

Tебе готин ще те цанят да бъркаш казаните в ада. Хитряга мошеник си падаш

32

Отговор:

преди 2 години

Задавате ли си въпроса много хора в България - предимно на Симо хората са много паралии - виж им депозитите, виж им яхтите, вилите, колите и т.н., виж плоския данък. Отговора на въпроса откъде ги имат тия пари е един много *** цитат на Бил Гейтс: Животът е несправедлив, свиквайте с това. Живота ли е несправедлив или те изобщо не е нещо, което ще бъде допуснато за обсъждане, но откъде имат парите: Имат ги от неща, които според науката и всичко, което знаем е трябвало да бъде направено но не е!

31

Анонимен

преди 2 години

Ние тука хващаме само руски шпиони ..и се пърчим колко сме глупави

30

Эврапэйскый Союз

преди 2 години

Китай няма нужда да ни слуша, щото ние докладваме директно на К0мундетата от Пекин, Нашите Другари, докато сладко им ближеме задните части, след като са из ходили поредният печен на фурна прилеп... ох, че вкусно!

29

Щирлиц

преди 2 години

Дали Милошевич беше убит,или почина сам?Това е по-важно,на това да отговорят.

28

1

преди 2 години

Мути, време е да се разкараш от властта. Вземи си и другарчето по дрямка на конференции, Бойко. Дотегнахте на всички.

27

Хахаха

преди 2 години

САЩ НЕ СА СПИРАЛИ ДА ПОДСЛУШВАТ "СЪЮЗНИЦИТЕ" СИ В ЕВРОПА... И това е ФАКТ. САЩ получава ЦЯЛАТА информация която и е нужна , политическа и икономическа от всяка една страна в Европа . Доброволно... от страни като нашата или с подслушване от страни мислещи се за "независими" . Така им е по лесно да контролират политиката на Европа или да нанасят точни икономически "удари" за "регулиране" на Европейската икономика в състояние УДБНО за АмерикаНищо ново . Ако стане явно - се извиняват Ко толкова?

26

Цитирам:

преди 2 години

На Симо Хората : "Как ще ни наричаш помиари бе ейййй - улични кучета - знаеш к'ва къща имам, а ония до мене цел дворец има, имение в Монако, вили на три морета и в ница даже, има и десетина човека с яхти бе еййй - ние си имаме движещи се къщи и каравани и всичко"Е точно де - и с к'ви пари?

25

Анонимен

преди 2 години

Подслушването е лека и доходна. Напълно пасва за датчанина. Парите за нюхане са от Балшая и Магучая. Към тях има и бонуси в стъклени шишета за настроение докато е на стола. Това е Дания, рекордьор по далаверата. Корупция и подкупи много не прави. Но живота му е хем да кърка, хем да си кара колелото. Един АНДРЕШКО.

24

Анонимен

преди 2 години

Дайте да поставим въпроса по иначе. Правила ли е Ангела Меркел тайни договорки с Путин за газови тръби и потоци и какво е получила срещу това? И ако Дания е бялата лястовица която се противопоставя на всеместната европейска корупция произлизаща от Русия не виждам какво лошо има в това. Меркел преди няколко години протестираше че от САЩ я подслушвали, след като и казаха какво имат на запис от подслушването магически спря да протестира.

23

Анонимен

преди 2 години

След тези вражески действия на Дания Меркел да заповяда нахлуване в нейната територия. За 24 часа Копенхаген ще бъде превзет. След това анексия и арестуване на всички американски шпиони.

22

Анонимен

преди 2 години

Явно цяла Европа се подслушва,а и целия свят.

21

Анонимен

преди 2 години

Дания е сбирщина от славяни напуана ли СССР и сбъркали Ге де ре -та от отстрешната страна. Та тия, ге де ре - та . Не отидоха при богатия Чичо /ГФР защото там се работи на световно ниво/, който си ги откупи от майката ГДР и бащата ГКП , а се подведоха за лекия соц. Живот на Датската система. Така де , ама системата е тарикатска за датчанина с една ръка дава ,а сдве взима.

20

баба мара

преди 2 години

дания се оказа голям предател веднага спря сев поток2 под диктовката на саща то имало защо затова сега всички срещу дания

19

ИМА НЕЩО ГНИЛО

преди 2 години

В ДАНИЯ:)

18

Меркел, Путин в Крим

преди 2 години

Среща на Меркел, Ципрас и Путин в Крим. "МЕГА РЖАЧ!!! ВСТРЕЧА ПУТИНА, МЕРКЕЛЬ И ЦИПРАСА В КРЫМУ!!!"

17

Copocoид

преди 2 години

Не съм съгласен!!! Това е съвместна акция на Путин и Лукашенко, а изпълнители са кървавите агенти на КГБ - Баширов и Петров. Свобода за носителите на наградата Пулицър по журналистика - Пpocтaкeвич и Нахални!

16

Новото робство

преди 2 години

През сателит и антените на операторите могат да следят и гледат всеки- Targeted Individuals

15

Анонимен

преди 2 години

до 14 това им е най големия кошмар точно този съюз, с немската икономическа и инженерна мисъл и руските ресурси и въоръжени сили , могат да са начело в хранителната верига

14

Анонимен

преди 2 години

САЩ се страхуват от съюз на Русия и Германия.