204

кофти

преди 2 години

До Гуфу...Извинете , но Премиера - бивш си призна за обвиненията с/у него , защо го защитавате ?

203

Да , ама не !

преди 2 години

Борисов си П-Р-И-З-Н-А , за чекмеджето , еврата и пищова , ЗАЩО КАЗВАТЕ ЧЕ НЕ БИЛО ВЯРНО , вожда си призна , даже и за Мата Хари !!!

202

брей ,бре !?

преди 2 години

До само питаме:До сега ние питахме а ''вие'' ни правехте на *** , сега вие питайте!Покажете Горанов , Лиляна язовира , и подобните най-изявлени крадци на ГЕРБ !

201

един от народа

преди 2 години

Ей, тоя пишман'' професор'' се скъсва да защитава шефа си !А бе човек, цялата държава вижда , чува и чете за лъжите, кражбите и издевателствата над хора на повярвалия си, че е едноличен собственик на държавата и българите притежател на кюлчета и пачки!

200

Куку

преди 2 години

До първиятДа се обзаложим, колкото лежаха политиците на прехода толкова и Боце ще лежи......това се случва само в комунистически сън.

199

Анонимен

преди 2 години

Защо хората толкова се вълнуват от тази снимка с пари и кюлчета, не разбирам ? Няма снимка на която да се виждат едновремено парите и спящия Борисов. Който е правил снимката той е подредил парите и кюлчетата и после си ги е взел. Нарочно създаден компромат, който е отлежавал в някое чекмедже и е чакал да дойде подходящия момент, за да се покаже.

198

1

преди 2 години

Гуфчо, мамин. Премиерите в северните държави пътуват с метрото или с колело до работа. А наш Боко не мърдаше никъде без гавазите си от НСО и ли се търкаляше с "джипката" по села и паланки. То и сега се е наврял като мишка в трици в "зайчарника" и по далеч от централата на ГЕРБ не ходи.

197

Анонимен

преди 2 години

Като гледам активността на герберските ***, явно Борисов вече подушва панделата :)

196

Куку

преди 2 години

Боце не е светец но сравнение с Божков,Радев,Костов,Виденов излежда като майка Тереза.

195

Мари Пузо

преди 2 години

Свидетели няма да има.

194

само питаме:

преди 2 години

А ,ЧЕРЕПА С ВЪШКИ ЛИ ИЗБЯГА В ДУБАЙ , И С КВИ ПАРИ ЖИВЕЕ ТАМ , ЧЕ ДАЖЕ И ФИНАНСИРА ОПОНЕНТИТЕ НА ГЕРБ ???!!АМИ , ЦВ. ВАСИЛЕВ , ПАК ЛИ С ВЪШКИ ИЗБЯГА В БЕЛГРАД??!!ОНИЯ ЗАДИГНАХА ЦЕЛИ БАНКИ ОТ БЪЛГАРИЯ ....ВИЕ ГЛЕДАТЕ У ШКАФЧЕТО НА БОКО...ХА,ХА,ХА.....КОЙ ДЪРЖИ ПАРИ И ЗЛАТО У ШКАФЧЕ , БЕ *** , КАТО ИМА БАНКИ У ШВЕЙЦАРИЯ И ЗАП. ЕВРОПА,КЪДЕТО ДОРИ И НОСА СИ НЕ МОЖЕШ ПЪХНА ??!ТОВА ---НАИСТИНА СА СЕЛСКИ ПРИКАЗКИ ОТ МЕГДАНА....!

193

джо

преди 2 години

То Баце е "света вода ненапита" иначе на другите дето им повдигна обвинение прокуратурата, всичко падна в Съда, но за парите и златото знае , че са измама. Интересно как така всичко знае таз прокуратура и е много веща пък накрая едно голямо нищо. А сега да го прокоментира тоз казус Гълъба.

192

Анонимен

преди 2 години

206 Ако е истина, чекистът Рашков, веднага щеше да ги провери. Само хвъят димки срещу нас, като на учение по тактическа война с неприятеля, ха, ха.

191

Гуфу

преди 2 години

Някои видя ли в един кадър и Борисов и отвореното чекмедже. Бяха отделно. Че му направиха постановка е ясно. Без някой от най-приближените му не може да стане. Сигурен съм, че знае, кой му го скрои това. Но дори да е истина. Какво има пари и злато в шкафа. Кой от вас няма?

190

Гуфу

преди 2 години

Хора кви глупости ви вълнуват само. Кюлчета, банкноти, пачки.Оставам на страна, че това са някви снимки обработвани не знам къде си. За вас какъв трябва да е министъра, президента или който ида е политик. ***, живеещ временно на квартира. С един костюм, от Илиянци, чифт обувки от еко кожа и да се предвижва на авто стоп. И със заплата от 200 до 300 лева с бонусите на месец.

189

извършителя

преди 2 години

Аз това шкафче за първи път го видях във фейса на Румен

188

До номера на банкнот

преди 2 години

Защото ще стигнат до автора на колажа. А едва ли се съмнява някой че това е Деси.

187

Анонимен

преди 2 години

До номера на банкнотиБойко е взимал някакви пари, но и е разпределял тези пари за каквото е нужно или му поискат, ако имаше много пари, Бойко нямаше да търси пари за изборите,трябват му 200 милиона за изборите. Това,че имал милиарди, излезе лъжа и партенка.

186

1

преди 2 години

Черепа ще е защитен свидетел на делото срещу Бойко Борисов в европейската прокуратура. След 11.07.

185

Анонимен

преди 2 години

Една от най-разумните партии се оказа ДПС, които балансират, ако не да ДПС, досега да са се изтрепали помежду си останалите, ДПС не е турска партия, но просто турци са се записали в нея. Надявам се, БСП да спечели повече гласове. Бойко също трябва да остане в ГЕРБ, защото без Бойко са нищо.