184

Гуфу

преди 2 години

До Фактите !Моята майка също е с подобна пенсия. Абсолютно не адекватно на труда, който са положили. За това спор няма. Но ако мислиш, че някой от раз ще направи пенсиите 500 евро си в заблуда. Пенсиите ги плащаме работещите. Без увеличение на осигуровките за пенсия няма как да се вдигнат на сегашните пенсионери. Дори да се изчислителят пак ще е същото. В НОИ пари за по-високи няма. Кой фалира и източи НОИ два пъти?

183

Ракиджия

преди 2 години

Бойко ни раззсипа -- ракията в магазина струва колкото уискито ,цигарите стигнаха 7 лева ,квартирите за 10 години се вдигнаха тройно --- със грамадните заплати на Бойко ще спиш на открито без да можеш да запалиш една цигара и да удариш от мъка една ракия .При Бойко селата направо се заличават едно след друго -средно големите градове се опразват,положението демографски е изтървано .600 000 са вечни длъжници ! Марихуана и амфети заливат страната ,нощем всичко младо е надрусано--тотален ужас.

182

питане !

преди 2 години

Някой нещо , за Горанов и Лиляна Павлова ?

181

жалко !

преди 2 години

Борисов ПОДЦЕНИ протестите , като всичките протести ги сравняваше с ПЛАТЕНИ ПРОТЕСТИ , което или той не съзря , или тия около него го пързаляха че били платени , аз бях там доста пъти и НЕ БЯХ ПЛАТЕН ...

180

Извода е !

преди 2 години

Че и бая професори са купени ....

179

Фактите !

преди 2 години

До Гуфу--Много се радвам че Вие сте добре и сте доволен , нека всички да са добре като Вас , НО , нормално ли е пенсиите на пенсионерите , особено минималните да не се пипат 20г . , майка ми е с пенсия от 176 лева , / а беше прието да е поне 200/ и то пари за цял месец , лекарствата са И 119 лв. , също и заплатите / минималните/ само в България са 600 лева ... , КЪДЕ В ДРУГА ДЪРЖАВА КАТО НАШАТА , НОВА ЧЛЕНКА НА ЕС , ИМА ТАКАВА ОБИДА КЪМ НАРОДА ..

178

Аз така разбрах

преди 2 години

Да и ще бъдата доказани, не защото така е правилно а защото ББ не разбра когато му казаха да се оттегли.

177

Гуфу

преди 2 години

До СМСи и записиЕдинствените доказани записи са на Радев как уговаря началника на щаба да прикрие и забави проверката за Деси. Другото са спекулации.

176

Анонимен

преди 2 години

До Давам акълНе мерси, дръж го акъла за себе си. Като гледам колко имаш ако земеш и да раздаваш ептен, ще зациклиш. За Барселона и кюлчета дори няма смисъл да говорим. Но ми обясни с КТБ какво е общото с правителството на Борисов. А и Доган, Пеевски ми припомни с кого бяха заедно в тройната коалиция?

175

питане !

преди 2 години

До Гуфу---Въпросът ми е , ЗА КАКВО СА СИ ГОВОРИЛИ , нали винаги СЕВДА ТВ вдига шум до небето за такива ''визити'' , защо ПРЕСАТА МЪЛЧИ ?

174

Гуфу

преди 2 години

До Анонимен 187Аз живея напълно нормално тук. Работя едно и също от 2003 година. Никога стандарта ми на живот не е бил по-добър от колкото през последните годни. Как да кажа на бялото черно. А вие кога живяхте"нормално"? При Орешарски, при Станишев, при Царя?

173

Давам акъл

преди 2 години

До Гуфу... бРАДЧЕД , ЗАЩО НЕ ИЗГЛЕДАШ ПОНЕ ЕДНО ПРЕДАВАНЕ ПО --ТВ1-''АЛТЕРНТИВАТА '' , или не ти се гледа , ГАДНО Е НАЛИ !То са кюлчета , евра , Барселона , КТБ , ББР ,...ДОГАН , ПЕЕВСКИ И ....ВОЖДА , КАКВИ СА ГИ СВръШИле!

172

Гуфу

преди 2 години

До питане !Какво точно имаш предвид за визитата в САЩ? Беше приет от президента на САЩ, впрочем както и Радев. Кое точно те интересува?

171

Анонимен

преди 2 години

До ГуфуНие искаме да живеем нормално тук . Защо да се местим ние ? Да напусне държавата Бойко .

170

питане !

преди 2 години

До Гуфу > А нещо за визитата на вожда в щатите да ме осведомите , щото много ми липсват клипчетата на ТВ-СЕВДА ?

169

....

преди 2 години

И формулата на ГЕРБ не сработи , за това НИКОЙ НЕ ИСКА ГЕРБ !Как пък по ВСИЧКИ показатели сме все на последните места в ЕС , и на 113 място по свобода на словото !?

168

брей ,бре !?

преди 2 години

''Бойко обича България '' , айде ниц !А защо тогава СЛУГУВАше НА ЧУЖДИТЕ ДЪРЖАВИ ?И защо не усвои нещо положително от ПОСТОЯННОТО си клечене и висене в тия държави , където ТАМ , мин. пенсии са от по 500 евра / става на въпрос за новите членки на държавите в ЕС , като нас / , и мин. заплати от 1600 евра ? Защо , защо ,... защото толкова му е АКЪЛъ !

167

Гуфу

преди 2 години

До ДА ВЕ !А ВЕ ти преди 13 години как беше? Или вече си забравил. Да не би стандарта ти на живот да е бил по-добър от сега а? Или като тръгнеш за морето, НА Гърция, за село си стигал по-бързо. Дай направи една равносметка, ама честно и ще видим дали си прав. Силно се съмнявам.

166

Анонимен

преди 2 години

Слави е Певец на една малка част от живеещите в България така временно са тук

165

Гуфу

преди 2 години

До кофти !Именно в Европейския Съюз. А това ти дава възможност за свободно движение на хора и капитали. Не ти харесва тук. Хващаш самолета, автобуса или сядаш зад волана и може да живееш където си поискаш. Може да отидеш в първата държава в ЕС и да се установиш там. Свобода, но може би ти искаш го разбираш свободия, не е същото.