224

Ха,ха,ХА "ЩЕ ДО

преди 2 години

Когато пръдне гугутка на прозореца на Рашков и Фигуранта...ТОВА ШЕ СА ДОКАЗАТЕЛСТВАТА!

223

ФАКТ

преди 2 години

Те са доказани.

222

До 244

преди 2 години

А знаеш ли какво ще стане с твоята БСП, ако си позволят своеволия ?! Това да не ти е 44-та !

221

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 238в нормална държава такива като рашков ще са в затвора!

220

Анонимен

преди 2 години

БСП веднага да арестуват Гешев и Борисов. Трябва да отговарят пред народния съд за престъпление против народа. Защо се бавите цялата власт е във ваши ръце. Трябва решителност като в Русия и Беларус. След това изборите се отменят и ставаме президентска република с 10 год. мандат на президента Радев. Само така ще се оправим, поне ние по умните комунисти. Само БСП!!!

219

Анонимен

преди 2 години

В настоящия момент Боце Б. има зад гърба си Ив.Гешев, СпП, СНС, КПКОНПИ и най-голям брой евродепутати, така че е все още Падишах. Опозиция играят бивши съюзнци на Боце, може би с изключение на ИТН и ИСМВ. БСП се е оплела във вътрешни дрязги и демонстрира нестабилност и еднолично управление а'ла крушовишка ***..Ако се състави стабилно правителство - ОК, но засега то изглежда непостижим мираж. Добре че министрите откриват доста золуми на ББ без да ги разпространяват в ЕС, ЕК, ЕП, Германия.

218

Анонимен

преди 2 години

Киселова е част от обръчите на Капитал и ДБ. Няма никаква безпристрастност при коментарите й, колкото и да се напъва.

217

Анонимен

преди 2 години

И сте поканили щатният гербаджийски cмyкaч Антоний Гълъбов да адвокатства на Тиквата в ефир. Това някаква импровизирана тв пародия на оправдателна присъда ли трябва да е ахахах

216

Боко в затвора

преди 2 години

В затвора Боко ще се научи да свири на кожената флейта.

215

Рашков,

преди 2 години

Безсрамнико нагъл, ОСТАВКА ВЕДНАГА !

214

Анонимен

преди 2 години

В нормална бяла държава, вече щеше да излежава 30-40 годишна присъда.

213

До кога

преди 2 години

Не може да се осъди човек по един колаж. Но за набеждаването показано по телевизията и видяно от хиляди зрители могат да се извикат много свидетели.Така че належащия въпрос е кога ще бъдат въдворени Радев и Рашков в изправителното заведение.

212

Анонимен

преди 2 години

*** ай млакми *** .... един ше каже истина и вий са разтриперихтиии ... всичктуииии

211

няма как

преди 2 години

Всичко досега е кьорфишек. Няма заведена жалба. Няма документи. Народа гледа. С ИТН и ДБ е свършено. Другите имат постоянен контингент, но така или иначе трябват доказателства.

210

прокуратурата

преди 2 години

не се занимава със фалшиви новини пускани от анонимни лицаСледователно няма обвинения и следователно няма какво да бъде доказвано

209

БОЙКО ЛИ!

преди 2 години

Няма съмнение, че ако Военният трибунал докаже, че Бойко Борисов е действал във вреда на България и в полза на вражеска държава, също ще бъде изправен до стената...

208

Жалко за народа

преди 2 години

Антоний Гълъбов е прав - хора като Б.Рашков трябва най-после да разберат, че не са политически лица (защото не се избрани от народа) и като временно назначени с една единствена цел -провеждане на честни избори, да действат като такива. Рашков е много далеч от критерийте за служебен министър и то на МВР. Неговият стил е добре познатия от миналото комунистически маниер на фалшива пропаганда и лицемерие.

207

Българин

преди 2 години

Ако можеше, всички медии щяха да са заляти с "доказателствата". А тук си действаме по познатия комунистически принцип - първо хвърляй ла. й. на., после обяснявай.

206

Даа!

преди 2 години

До само питаме:Добре де , Черепа пита , къде са милионите които е дал на Борисов и Горанов !?Защо се крият , и нито вопъл , нито стон ''потърпевшите'' изнудвачи !?оОговорете Вие , вместо ''тях'' тогава !

205

Iozeff

преди 2 години

Сигурен съм че Г-н Радев и Г-н Рашков ще направят всичко възможно другарят борисоффф да влезе в затвора! Това е желанието на целия български народ! Само така следващите ,които управляват България,ще имат страх от закона! борисоффф направи България бедна и корумпирана! Даже ще е по-добре цялото правителство на буци да са заедно в затвора!Няма да почувстват самотата! Ще им бъде по-приятно!