65

истина

преди 2 години

Точно от това ме е страх.

64

Анонимен

преди 2 години

Пътят на България е един, довеждане декомунизацията до край и скъсване пъпната връв с Русия. Това предполага че БСП е една излишна партия на българската политическа сцена. Иизборите на 11 юли за БСП ще са решаващи за нейното съществуване и за това накъде е поела България дали към Европа при по-малко от 15% за БСП или към сатрапите от Азия при по-висок процент.

63

х

преди 2 години

Евала на синята другарка съсипа столетната *** хаха

62

Анонимен

преди 2 години

Ох, колко й се иска да вземат властта, ох, ох, ох... Не се наяде тая, не се наядоха всички комунисти.Нинова, няма да я бъде тая, колкото и да ти се иска.

61

Анонимен

преди 2 години

БСП активистите ще гладуват за Виденов и Нинова ще олекне с още 2-3 процента така че ще се закове на 10-11% вераятно 5-та политическа сила или в най-добрия случай 4-та. На българите честито за поредното отлагане на руското робство.

60

Анонимен

преди 2 години

За какво толкова протестирахте какво променихте. *** НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА Сега пак БСП ще е на влас стара песен на нов глас

59

Анонимен

преди 2 години

Герб не е дясна партия , а клиентелиска и корумпирана банда!!

58

Анонимен

преди 2 години

Комунистите със зъби и нокти се впиват а тая кокошка не се предава и седи начело на партията. Никога до сега те не са били 3 ти такъв бой не бяха яли

57

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ТЕЖКО И ГОРКО НА НАРОД КОЙТО ГО УПРАВЛЯВА БСП

56

Анонимен

преди 2 години

Дясна партия трябва да има, за да има баланс, не може без дясна партия, не е добре да се изтрива изцяло ГЕРБ, трябва да има управляващи и опозиция, ако няма опозиция, следва диктатура, особено ако управляващия е някой некадърник

55

Анонимен

преди 2 години

спрете да пиете вода от пералната.. БСП са изпята песен сега ако хванат 10% ще са герои

54

Тодор Живков

преди 2 години

Права е. Не че съм много развълнуван от това, но е факт, че Слави ще трябва да седне на масата с партията-майка, иначе на трети избори ГЕРБ ще смаже ИТН.

53

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Може,може,ако Слаффчо с разсъхналата...гъдулка вземе 121 депутатски места в Парламента.Ако са 119,пак ша са...откаже и тогава БСП-то е на...ход.

52

Анко

преди 2 години

Задавате ли си въпроса,че в следващият,условно наречен парламент,в жалка България твърде е възможно да няма българи?Резултатите ще са същите,но живи и работещи хора при трети тур на изборни кражби.няма и няма да има!Последен танц Нинова,Бойко ви насади на пачи яйца!Не само ялови,но и много миризливи!От 01.06. до 11.07.-40 дни на...успение!

51

Ами Ганювице

преди 2 години

Бъркаш са нещо..

50

Тато из Правец

преди 2 години

С братската партия ДПС ще управляваме завинаги !!! Венсеремос ПРЕЗИДЕНТ Радев и КОМУНИЗЪМ !!!

49

Гроби Таласомо

преди 2 години

Ся да ви кажа аз: реалният избор на българинът е силно ограничен откъм възможности. Всички са Слуги на САЩ и Израел. Изборът по време на избори е какъв тип Слуга ще си избереме,а именно по-малко ангажиран с пасольства США и пряко ангажиран с пасольства США;))) Едните ги наричаме русофили, другите русофоби, хахахахаха, но и двете крила са ангажирани с пасольства США, инак не биха съществували. Например чисто пробългарска партия ратуваща за тотална национална независимост не би се родила никога;)

48

Абе

преди 2 години

Ама и таа пуснала гуша като на каракачанката

47

Анонимен

преди 2 години

Аз пък съм убеден, че Нинова ще я изгонат от БСП след грандиозния провал на 11 юли. Властта в партията ще поеме cвинaра от Пловдив.

46

Активист на БСП

преди 2 години

Агент провокатор на Мавъра !Оставка на предателката Нинова!!! Венсеремос,комунисти !!!