145

Време за промяна

преди 2 години

След тези избори ИТН, ДБ и ИМВ вече ще трябва да направят правителство. Трети парламентарни избори за една година вече ще му дойдат много на електората. Ще бъде добре за тях да съберат мнозинство, но ако нямат (най-вероятно) ще трябва да поискат подкрепа от БСП. Иначе няма да стане

144

Тикволандия

преди 2 години

Слави и хората край него са автори на две идеи, които много се харесват на бойко и дружинката му: мажоритарна избирателна система и субсидия от един лев. И едното и другото са гаранция за корпоративен вот (всеки олигарх ще си купи гласове) и като резултат - парламент с само с две-три партии, представени в него, едната от които със сигурност ще е ДПС. Ако това безумие се осъществи, нищо добро не ни чака. Това ще бъде и краят на ИТН, но не веднага, за съжаление.

143

ognyanz

преди 2 години

До Анонимен 150: Слави и тези край него искат цялата власт за себе си и затова се обявиха против всички, които са били в НС преди тях. Партии на статуквото, комунист до комуниста (а комунисти в България отдавна няма освен в някой и друг пенсионерски клуб). Трябва им време да се убедят, че електората вече не вярва 100% на "спасители". Минаха си от реда Симеон и Бойко, нека се пробва и Слави докато се убеди, че така няма да стане. Моделът ГЕРБ трябва се разгради, но не от нов спасител като Бойко.

142

Анонимен

преди 2 години

не понасам дългия, но в едно е прав - без партий от статуквото в управлението на страната! без льотчици и парашутисти! м/у впрочем - има ли представители на итн в кабинета на радев? - комунист до комуниста, тва ни очаква и след 11.07.! внимавайте хора! пак ще ви изиграят!

141

До тролската дружина

преди 2 години

До *** ликвидира: Ликвидиран ти е здравият разум, а не Техноимпекс или НЕК. И друг път съм писал, че тролването по гербаджийски опорни точки води до тотално о'глупяване.

140

Курнелия – ликвидира

преди 2 години

*** е майстор единствено само по "ликвидацията "!Квото е пипнала до днес-все е било ликвидирано!- Техноимпекс- Булгартабак- НЕК......и т. н.!Следва БСП и България!!!!Ще допуснем ли отново това?

139

Къде е проблемът?

преди 2 години

Проблемът на България е моделът на еднолично управление на Бойко Борисов. Кокато не се оттървем от него и от ГЕРБ и не изчистим калинките отвсякъде няма да се отлепим от дъното на ЕС.

138

Пак копи/пейст?

преди 2 години

До Въпрос към ***?: Е, засрами се вече! Пак тая дъвка която си слагал с копи/пейст поне сто пъти? Нинова никога не е купувала Техноимпекс. Ако имаше нещо нередно в това, че някой е купил и след това продал акции от Техноимпекс досега бат'ти Бойко и гербаджиите да са задействали прокуратурата. Гледаха под лупа и нищо не намериха.............. Не че има връзка с темата

137

=

преди 2 години

да де но тогава нямаше фондова борса.

136

Червените крадци

преди 2 години

Партия, в която все още актуални са имената на *** Нинова(техноимпекс),Кирчо Добрев(куфар с марки през Калотина):):):):)Румен Овч.(заробващите газови договори с Русия)и за капак адаша му Румен Гечев(фалит на България и 1$-3000лв)избори вече никога няма да спечели:):):):):)Един път излъгаха хората с "независимия" избран от руския агент Решетников пилот Румен Радеф и това беше:):):):)

135

Пак по опорката?

преди 2 години

До ***-съмнителна: Милиони от Техноимпекс? Хайде стига г'лупости. Корнелия Нинова е купила акции от приватизираният Техноимпекс и ги е продала през фондовата борса. А в процедурата по приватизацията са участвали двама зам. министри от кабинета на Иван Костов.Това е дъвкано до безкрайност. А и няма връзка с темата.А корупцията я търси в чекмеджето на бат'си Бойко.

134

Въпрос към Курнелия?

преди 2 години

Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...

133

Подкрепа от кого?

преди 2 години

БСП предлагаше на ИТН подкрепа без коалиция и министерства. Ама били партия на статуквото. Но бяха единствена опозиция в 44-то НС. Добре, ако на следващите избори пак нямат мнозинство от кого ще искат подкрепа. От ДПС или от Бойко?

132

Курнелия-съмнителна

преди 2 години

През 1999г. Ив. Костов назначи *** Нинова за изпълнителен директор на "Техноимпекс" и едновременно с това - и предс. на Съвета на директорите на "Техноимпортекспорт". Тя успешно приватизира и двете предприятия като придоби по 37% от акциите и на двете и така стана бързо милионерка. А може би задачата, която изпълнява сега *** по пълното унищожаване на БСП е също заръка от Ив.Костов?

131

Бойко и Гергов

преди 2 години

Бойко подари на Георги Гергов 43 милиона лева държавни пари за една дупка в центъра на Варна, която на никого не е нужна и не струва и една десета от това. И оттогава той събира около себе си опозиция за да мъти водата. Достатъчно е човек да разбере какво притежава (а и да му види дебелия врат) за да му стане ясно, че той няма нищо общо със социалистическа партия. А дупката си стои и до ден днешен и никой няма намерение поне една градинка да направи на нейно място, но за журналистите е невидима.

130

Бойко е в будна кома

преди 2 години

До Бсп е в будна кома..: Бат'ти Бойко е в будна кома, но продължава да ръси бисери от вилата си в Бояна и няма изгледи да дойде на себе си.А това,че Корнелия Нинова била уволнена за корупция е долна л'ъжа, дъвка за гербаджийски ***.

129

Бсп е в будна кома..

преди 2 години

Нинова с корупцията няма да приключи, защото е част от нея (Техноимпекс, Булгартабак, уволнена е от Станишев за корупция), но с БСП ще приключи окончателно след тежката загуба на изборите.

128

Тикволандия

преди 2 години

Корнелия Нинова въведе мандатност (в това число и за председателя) и пенсионира повечето "вечни" депутати. Ясно е, че това не става без съпротива, но всяка партия би трябвало да го прави.На последните избори на гребена на вълната бяха т.н. партии на протеста. Но, ако резултатите се повторят, БСП пак ще е незаобиколим фактор за съставяне на правителство

127

Краят на Бойко

преди 2 години

Последни напъни на бат'ти Бойко да влезе пак в Министерския съвет. Но няма да го бъде. Никой вече не иска да го търпи. Ако му е останал малко акъл, да се изнася към вилата си в Барселона докато още може. Ликувайте българи!

126

Червени вампири

преди 2 години

Последни издихания на столетницата - виждя светлината в тунела!? Така обикновено свършва земния път - обгръща те светлина и лекота при преминаване в отвъдния свят!Нейсе! Злото в България не било вечно! Ликувайте българи!