184

Причината за

преди 2 години

смъртността не е от ковида, другари, а липсата на лечение. Оставиха хората на произвола вече над година, спряха прегледи, операции. Всяваха страх, хората ги е страх да отидат на лекар, защото шансът да са в ковид отделение е 100% без лечение. Превърнаха ковида в супер бизнес. Нямаше линейки за хора в тежко състояние и нужда от бърза помощ. Заминаха хора, които преди това спасяваха. Всичко стана ковид. Побъркахте и медиците. Страх ги е пациент да прегледат. Борисов и сие. Това са вашите дела.

183

Анонимен

преди 2 години

До !?!ЗАЩОТО НЯКОЙ ИМ ВНУШАВА, ЧЕ т о й ще се върне.

182

!?!

преди 2 години

Някои неща са си същите ....................................................................

181

опетков

преди 2 години

Не е виновен човекът, просто си заработва заплатката да изпълнява поставената задача от пРезидента на Москва-плюене по предното правителство. Щял да изследва високата смъртност. Българинът си мре с вирус и без вирус, а болниците винаги са били морги. Изсипаха се милиарди там, а вижте им леглата, апаратурата, обзавеждането отпреди век. Но, заплатите на шефовете им са над 100 000 месечно.

180

Анонимен

преди 2 години

Този говореше едни неща, а сега прави друг като министър. В негови интервюта през ноември говореше, че паниката е опасна, че не трябва да се взимат антибиотици, лекарства, хранителни добавки, че наличието на кашлица не е показания за влизане в болница. Той сам призна заблужденията си, а сега казва сега е друго. https://politika.bg/bg/a/view/d-r-stojcho-kacarov-panikata-svyrzana-s-razprostranenieto-na-koronavirusa-moje-da-byde-po-opasna-ot-samija-virus-77077Преценете сами как държи на думите си

179

само да кажа

преди 2 години

НИКОЙ не е вечен!

178

Славчу

преди 2 години

Ама к'ъв вирус бьеееяааее... ай стига бьеаеее.. ! Аз от'га ви казах, че няа такова нещо..!

177

СЛАВИ Т.

преди 2 години

Не е истина?!

176

бг

преди 2 години

Казаров стига пя Калинка ,малинка , Калинка мая

175

да ама не

преди 2 години

Хората не желаят да се ваксинират под влияние на хибридните московски атаки.Виж ако стане въпрос за Спутник тогава руските агенти пеят друга песен

174

Анонимен

преди 2 години

Вярно си е, че мутрите доведоха епидемията в България до пълна катастрофа. Толкова много починали заради вируса си е катастрофа отвсякъде.

173

Анонимен

преди 2 години

Мутрите действаха сякаш няма вирус, макар че говореха друго.. Хайде да не прехвърляме от болната глава на здравата.

172

Анонимен

преди 2 години

Да бе, комплексни причини за високата смъртност. То вярно, че за мутрите повечеот една причина е вече комплексна причина, но все пак. Застаряло население и пълна липса на адекватни реално действащи мерки за овладяване на епидемията, поради огромната некадърност на мутрите. Две причини, т.е. комплексни според мутрите.

171

ЧИЧО КЪДИ

преди 2 години

КАКВО ТИ СТАНА БЕ? ПАРИ В ДЖОБА ТИ ИЛИ ЗАПЛАХА ЗА СЪЩЕСТВУВАНАТО ТИ?

170

Факт

преди 2 години

Днес е 19-ти ден, откакто управлява служебното правителство, но мутрите и Калинките им още не са изчегъртани от държавните структури. С тях честни избори няма да има.

169

Шок и Ужас

преди 2 години

Този не е калинка, този е бащата на калинките.

168

Айде

преди 2 години

Стига лъга бе ! Причините за високата смъртност при нас са комплексни, а не кой е управлявал ! В други аспекти България се справи по-добре от много по-развити в икономическо отношение страни, а относно ваксините никой не ни е виновен , че болшинството от народа не ги иска ! Вие ако наистина бяхте толкова загрижени, нямаше да напирате с псевдо-протести, прибързани избори, и други внасящи хаос действия ! Пфу, лицемери !

167

?!?

преди 2 години

Мина месец и нищо ново , което да промени ситуацията този човек не е направил. Нещо повече след толкова критика, че всичко е лошо този продължи с всички мерки каквито бяха. Промяната е подмяната!

166

Сат Н

преди 2 години

Във мъчни мъки дано "починат"! Когато това се случи, слънцето ще свети по-ярко и тревата ще е по-зелена и птиците ще пеят във житата, а сега им показвам от трите най-дългото.

165

Сата НАТО

преди 2 години

Борисов демонстративно не носеше маска и заедно с Тодор Кантарджиев се подиграваха на стадото, което подкатваха към моргите.