204

Анонимен

преди 2 години

Давай Кацаров не остана служба септември *** на вратата , тъпан,,,р с тъанари ,,,,те дадоха ли ти сведения що има толкова умрели от вируса???? Който според твоя господар не съществува ако не вярваш питай го има го в нета 01,03 2020г

203

Анонимен

преди 2 години

До 227 Ние сме на 6 то място в света по умряли от коронавирус на 100 хил човека . Коментарът е излишен . Да лекуваш не е като да се возиш в джипката с вожда .

202

Анонимен

преди 2 години

Докторе ..къде е вируса от като падна герба ,и ваксини има ,задавали си тоя въпрос ,доктори газ до дупка на продажните лекари и професори които бяха наложили терор над хората

201

noFreeman

преди 2 години

абре смеш.ко, тия хора знаеха за фалшивата пандемия затова правеха все едно правят нещо... така като гледам ти искаш да ваксинираш целия наш народ и нищо друго...

200

АНОНИМЕН

преди 2 години

Когато една фурнаджийска лопата стане министър,било то и служебен,може да се очакват всякакви изненади-обръщане на мнението на 180%,склеротично забравяне на това,което си казвал преди,нагаждане към новата ситуация и новите работодатели.Тъжна картинка! И това са новите лица...

199

Анонимен

преди 2 години

не лъжи всичко беше нормално

198

АНОНИМЕН

преди 2 години

До Причината за 211А каква е причината за огромната смъртност в Италия,Испания,САЩ,Чехия,Унгария(дори и с руските вакцини)?И там ли властимащите са некадърници и корупционери?Навсякъде затваряха отделения и ги преобразуваха в ковид такива.Когато плюете по някого или нещото все пак трябва да запазите малко обективност.

197

Влак GT

преди 2 години

Стойчо, Стойчо, не знам защо изобщо те именуват като доктор, д-р, За какъв " единен протокол за лечение на Covid-19", такъв няма в света, просто защото няма уточнено лечение и медикаменти за това. Това за което говорят за излекувани, са оздравели, ако можеха да я лекуват нямаше да има починали и нямаше да е пандемия.

196

анонимен

преди 2 години

Първите лъжи на служебните лъснаха.Нали ревахте,че нямаме достатъчно ваксини за населението,тогава защо ще даряваме не само на македонците,но и на други страни извън ЕС?Значи проблемът не е бил в липсата на ваксините,а в скептицизъма на българина-не иска да се вакцинира.И за това ли Бойко и Ангелов са виновни?А тези големи кол-ва вакцини да не би вие сте ги осигурили за 2 седмици управление?Почивате на лаврите на предишните и си приписвате техните заслуги.Така правят само ком.пле.ксари.

195

Познат на този

преди 2 години

Освен,че се криеше зад хората от барикадите,лъжеше най-нагло че СДС като дойде на власт ще изсели всички комунисти от България.Още от тогава проявяваше екстремистки наклонности и се на Костов и П.Стоянов като се представяше за лидер на СДС на целия кюстендилски окръг.Показа тогава,че е едно голямо ***.Сега виждам че не се е променил.Направи нещо с което да те запомним като министър.Нали това ти беше и тогава мечтата.Пълен *** беше и виждам че си оставаш такъв и сега.

194

Анонимен

преди 2 години

на тоя пак му е запекъл мозъка от хубавото време.

193

Митко от Дупница

преди 2 години

Леле мале!На Костадин Ангелов и на лекарите от неговата болница цял месец ръкопляскахме за това което правеха те и лекарите от другите болници за работата им по време на COVID-19.Този *** се криеше в пашкула си и казваше,че пандемията е малко грипче и не заслужава да му се обръща внимание,както неговия сегашен началник.Не очаквах че Стефчо от барикадите ще лази в краката на Румчо.Не ти отива,както не ти отиваше през 1997 г да пращаш младежи да крадат нафта за да поддържаш огъня на барикадата.

192

Сата НАТО

преди 2 години

Няма вирус, не е имало и няма да има такъв вирус. Няма човек, умрял от ковид вкъщи. Умират само уплашените тьпи гьози, които търчат да ги спасяват в болниците.

191

Сата НАТО

преди 2 години

НЯМАШЕ МАСКИ,НЯМАШЕ ШЛЕМОВЕ, НЯМАШЕ АПАРАТИ ЗА ОБДИШВАНЕ! НИЩО НЯМАШЕ----------И като наслагаха навсякъде плексигласови стени, колко хора спасиха? Всичко това е истерия, предназначена за омайване на мало умниците с тройки по биология, да вярват, че полиците и лекарите ги спасяват.

190

До 217

преди 2 години

Ти знаеш ли механизма за ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ВАКСИНИ НА СТРАНА ОТ ЕС? %ОТ ОБЩ БРОЙ НАСЕЛЕНИЕ В ЕС! Т.Е ПРИ 11% ТОВА НА БГ, ОТ ВСЕКИ 1000 ВАКСИНИ НА БГ СЕ ДАВАТ 110! ЧЕТИ САЙТА НА ЕП! БОЙКО, МОЙКО ИЛИ КОЙКО НЕ ТИ Е ВИНОВЕН ЧЕ МЕХАНИЗМА Е ТАКЪВ! И ОЩЕ: СЕГА, КОГАТО ИМА ИЗЛИШЪК ОТ ВАКСИНИ, КОЛКО % СА СЕ ВАКСИНИРАЛИ ДОБРОВОЛНО? УЧИТЕЛИ, ВОЕННИ, ПОЛИЦИЯ? ВЛЕЗ И ВИЖ ИНФОРМАЦИЯТА! НЕВЕЖЕСТВОТО И НЕГРАМОТНОСТТА ВИНАГИ СА БИЛИ В ИЗОБИЛИЕ В ТАЗИ ДЪРЖАВА! ИНАЧЕ МРЪН МРЪН- В ИЗОБИЛИЕ! АЗ НЕ СЪМ ВИНОВЕН, ДРУГ Е

189

Гавазов

преди 2 години

Сякаш живеем в измислена държава.Оня от МВР бръщолеви по цял ден,онези комсомолчета от МФ и от икономиката не знаят на кой свят са,този и той излезе като въшка на припек.Все натегачи пред Радков.Но те не знаят а и не им трябва да знаят,че наесен България ще избере достоен президент,а не този ***,който прави всичко на инат.Борисов много сгреши,че му даде шанс с Цецка преди 5 години.Този подарък на един злобен човек ще съсипе държавата.Сега няма да е така.Сега дружно ще го изметем на село.

188

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЗа пандемията НЕ , но за липсата на ваксини кой друг освен ГЕРБ да е виновен . Или викаш народът *** не помни .

187

Жоро

преди 2 години

Този *** откъде се пръкна.Най-после доби смелост и той да каже нещо важно.Нали ревеше,че няма ковид,да не се носят маски.Също като президента.И сега тези измикяри от правителството да се пишат по-велики от предишните не го разбирам.Надпреварват се да лъжат,а нищо не правят вече 1 мес.Колкото и да плюете и да лъжете есента Радеф ще бъде OF след няколко месеца.Дано това го разберат хората за да се свърши с тази ***.Сигурен съм,че хората го разбраха,като вдига юмрук ще му вдигнат средния пръст

186

Анонимен

преди 2 години

Червено синият Кацаров, още малко и ще обвини ГЕРБ, за пандемията, за закъснелите от ЕС ваксини. Изпълнява заповед, да очерня предишната власт.

185

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 212И не само той, тотално други ще са след месец и половина.