144

Анонимен

преди 2 години

Колегите не излизаха с месеци от КОВИД отделенията. Как не ви е срам!!!Смъртността е висока, защото половината болни не се регистрираха за да не злепоставят работодателите си. Този кре- тен, който ни е министър, изобщо работил ли е като лекар?!

143

Анонимен

преди 2 години

До юли 2020 заразата беше само внос от чужбина, но мутрите не направиха нищо да спрат вноса на вируса. В Италия и Испания се видя какво стана и трябваше поне малко мутрите да се получат от техния опит, преди вируса да се разпространи и в България, но те не го направиха.

142

Разбрахме

преди 2 години

Те са лошите, вий сте добрите, ей сегичка ще "оправите" всичко !

141

Оффф

преди 2 години

Стойчо, най Шти мязат една синя манта и гумени ботуши, да копаеш на село и да не се излагаш по ЧиливизУра, че вече много започна да ти личи п р о с то тия та и се лян дур щи на та, моето момче.

140

Реалист

преди 2 години

Починалите и заразените са колкото са въпреки усилията на мутрите да са много повече. Хората масово показаха разумност в поведението си, с малки кресливи изключения. На практика бяхме оставени сами да се пазим, а държавата абдикира за пореден път от задълженията си. Да се надяваме, че служебното правителство и следващото правителство, ще направят необходимото, въпреки, че положението много отдавна е извън контрол

139

Славко

преди 2 години

Борба и мерки с пандемията и с хората,нямаще!Имшае-ТВЪРДА БОРБА С ХОРАТА ЗА ТЯХНОТО ЖАЛКО ОЦЕЛЯВАНЕ!АНАТЕМА СЛАВНИ И КРАДЛИВИ ГРОБАРИ!ТВЪРДО ОТИВАТЕ КЪМ ОНЕЗИ ДВА КВАДРАТА ПЛАТЕНИ ОТ БЪЛГАРИНА ПОЖИЗНЕНО!КРАДЕНЕТО ОТ ВАС Е ФОРМА НА УПРАВЛЕНИЕ!ЗАПОМНЕТЕ ГО И СИ ВЪРВЕТЕ! КРАДЦИ !!!

138

ЛЕКАР в Испания

преди 2 години

Поредната инструктирана ***,назначена да рути правителството на ГЕРБ и Патриотите!Когато тук в Испания в началото на юли 2020 година умрелите вече бяха 10 000,а заразените към 45000,в България заразените бяха 100.а починалите 25!?Този тренд се поддържаше в продължение на 4 месеца!В същия момент НОЩ и правителството бяха подложени на атаки от Резидента от Шипка,скечове и бъзици от Учиндолския герой?!Всички ходехте без маски и протестирахте?!А сега представителя на тая гмеж дава оценки?!

137

,До 159

преди 2 години

Кацаров може и да е пионка,но не е направил 68млн.лв.дългове на Александровска болница като Ботокса.Впрочем проверете имотното състояние на Ангелов-три мезонета усвоени от тези 68млн.

136

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Толкова болни хора ли има между 45-60 г. или има друг проблем? _______________ - Да, болни са хората, съдя по околните ми. Занемарено и небрежно отношение към здравето, храненето, много излишества, всякакъв стрес и мн.друго! Когато се появи здравен проблем вече е почти късно за превенция.

135

Истината

преди 2 години

Помните ли какво каза Ангелов - нашата цел е да осигурим достатъчно легла в болниците. Е, щом нямат за цел спиране или ограничаване на епидемията, разбира се, че ще има много заразени и починали.

134

Анонимен

преди 2 години

Кацаров е един посредствен лекар, който цял живот е бил по партиите. Вижте му биографията и ще ви стане ясно каква партийна пионка е Стойчо Кацаров.

133

Истината

преди 2 години

Съвсем ясна е причината за огромната смъртност от Ковид-19 в България - застарялото население и това, че не се взеха адекватни мерки за опазване на най-възрастните. Знае се, че колкото е по-възрастен човек, толкова е по-голяма вероятността да умре при заразяване с вируса. При хората на възраст над 80 години умира един на всеки 4 заразени.

132

Той

преди 2 години

Нагъл г. лупак и лицемер... Нали крякаше, че вирус нямало. Еййй тези га. дни червени маймуни, срам нямат. Доведоха народа до просешка тояга, приватизираха всичко без пари, и седнали да ми дрънкат за корупция. Това е наглост до безумие. Долу бсп.

131

Анонимен

преди 2 години

До ШашиПрав си , служебното правителство на Корнела и Румбата, казваше, че на месец потъвали по 1 милиард в корупция, а сега къде са тези пари ...Да не говорим, че вдигат парното с 15% месец след като дойдоха на власт, но пък дават безплатни почивки на морето за македонските студенти и ученици. Урааа

130

Истината

преди 2 години

Истината е,че правителството на мутрите заповечеот година от началото на епидемията не приложи нито една адекватна реално действаща мярка за спиране или ограничаване на епидемията в България. Мерки имаше, но не бяха адекватни, а малкото адекватни мерки не са реално действащи, например маските. Все се намират хора, които държат да си покажат големия грозен нос над маската. Дистанцията - все има хора, които се опитват да ти се качат на гърба в магазин, на опашка някаква и т.н.

129

Анонимен

преди 2 години

За съжаление пандемията е ръководена от политиците в цял свят. Нашите политици изпълняваха нареждания. А специалистите, които трябваше да ръководят пандемията, ами явно не са имали голям избор......Важното е да се намали смъртността.

128

Анонимен

преди 2 години

Всички задавахме въпроси, защо е толкова висока смъртността в България? Отговаряха, че народа е болен. Толкова болни хора ли има между 45-60 г. или има друг проблем? Наистина трябва да се разбере истината. Трябва да се спре тази смъртност, защото населението намалява.

127

Реалист

преди 2 години

До 148. И ти плещиш лъжи и глупости като това мракобесно правителство. В света ли сме последни по всичко? Я помисли хубаво. Да, не сме цвете, ама откога е така? От 10 години или много преди това.

126

Шаши

преди 2 години

Стига с този вирус! Стига! Цените се вдигат всеки вторник и четвъртък. Във храните слагат каквото намерят. Язовец да мине го правят на салам, обаче вирус та вирус.

125

Гражданин

преди 2 години

***. Добре, че бяха онези хора да ни опазят в кризата. А ти беше кр е тенът, който твърдеше, че вирус няма, мерките са излишни и ваксините трябва да се забранят. Как може да има такива подли лицемери като този?,