47

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 52 И кой "деребен бизнес" в Германия е "смачкан"? Този на търговията, който откакто интеренет пазаруването е възможно постоянно губи позиции ли? Щото аз з друг "дребен бизнес, който да е "смачкан" не се сещам, а даже и за него се говори, че е в лошо положение, а не, че е "смачкан".

46

Анонимен

преди 2 години

Този път България много си прилича с Германия. И 2те държави на практика се представиха катастрофално в управлението на кризата. Ние счупихме рекордите по свръхсмъртнист, а германците успяха да смачкат дребния си бизнес. На практика реална поддръжка получаваха само големите, които така или иначе винаги оцеляват.

45

Анонимен

преди 2 години

Всичко се случва онлайн,така че само си пишат медиите...нали съм тук и виждам за какво иде реч...Живуркат си доволно.

44

Анонимен

преди 2 години

В германия се очаква над милион да починат от късно диагностициране на рак заради вируса. Колко е убил там вируса за това време? Доста по малко. А колко още ще умрат от депресия? Работил цял живот сътворил нещо и за 6 месеца му разкажат играта невежите политици

43

Анонимен

преди 2 години

До пецата Явно си нямаш идея от "немската социалдемокрация". Германците масово си живеят както винаги са живели. Най-малките магазинчета западат от ГЕНЕРАЦИИ, и всъщност следват тенденциите навсякъде по света: към окрупняване заради капитали и предимствата от уедряването от мащаба. Не мога да се сетя за НИТО ЕДНА бутикова немска марка за дрехи. Защо ли?

42

Днес пак:

преди 2 години

Ще копат приятел аз ще ги копам тях. Нема да ида докато се не разбере кой нарушава мира ...

41

Анонимен

преди 2 години

нека фалират швaбите, да държат още затворено заради измисления гръб и ще виснат по стълбовете някой ден

40

Анонимен

преди 2 години

България-единствената "държава" в Европа, която не даде и един лев пряка помощ на гражданите си, а ги остави да се оправят сами!

39

пецата

преди 2 години

Пролича си истинското лице на немската социал демокрация която е един балон , 1 трудна година и търговците даже нямат буфер с който да оцелеят, всички са в кредитна спирала от поколения

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 41Много просто-всеки автомобил има малък борд-компютър с ЧИП който контролира и следи работата на системите на вашият автомобил.

37

Аз твърдя и доказвам

преди 2 години

Че съм репресиран тройно повече от вас - репресиран съм от хора от бившия режим, които смятат и ме наричат родоотстъпник и предател- колко удобно да си сложат техния човек, репресиран съм от режима на Сакскобурга, които ме нарича "гаден комунист" тоест те отричат че имам нещо общо с тях и съм репресиран въпреки светското ми възпитание и обучение и заради него от всякакви религиозни о.т.р.е.п.к.и и друг път като ми кажете, че сте репресирани сетете се за средните ми пръсти ...

36

Анонимен

преди 2 години

Голяма работа, че не са си продали парцалките, ми по-добре хората са спестили от ненужни разходи. А доста търговци трябва да проумеят новите реалности, дигитализацията и отмирането на търговийката от гаража. Също така и разни кафеджии, квартални кръчмари и псевдохотелиери.

35

Анонимен

преди 2 години

Интересно е как "недостигът на чипове" който щял да продължи дълго, се отрази особено много точно на производството на пикапи и джипове в САЩ. Планът си се изпълнява последователно и неумолимо.

34

Един от Германия

преди 2 години

Това е следствие от плана за Great Rеsest, който се изпълнява последователно. Накрая само Amazon и още няколко гиганти да останат, дребния и средния бизнес да бъдат сринати. Идва НСР, по-лош и от социализма на миналия век, за жалост на повечето хора фантазията им е малка да проумеят какво ни очаква, ако не се вдигнем всички срещу новия тоталитаризъм.

33

Анонимен

преди 2 години

магазините в Германия от 20 тина години са он лайн .

32

Анонимен

преди 2 години

Аз като си изкарах миналата есен в къщи ковигрипа, как ще докажа че съм преболедувал? Бележка от майка ми става ли?

31

Анонимен

преди 2 години

Епидемията само ускори дигитализацията. Промени и навиците. В бъдещето няма място за малки и независими. Всичко е контрол и монопол.

30

Анонимен

преди 2 години

Данке Ома Мекрел! Съсипахте целия свят, за да спасите умрелите старци.

29

SS

преди 2 години

дреме ми на черупката за магазините в Германия от модния бранш

28

И по-лошо ще става!

преди 2 години

29, магазин за български дрехи фалира преди време.Ето ти връзката м/у търговец и производител.