67

До 71

преди 2 години

Фалит, до фалит. Цели улици са с празни магазини. Комунизмът свършва когато свършат парите.

66

Владо

преди 2 години

С тази простотия дето затвориха всичко. Добре, че живеем в България. Тук ограничения няма.

65

Анонимен

преди 2 години

Лъжи . Дори да фалират няма да са повече от 5 10 процента. Не знам кой плаща за лъжи

64

Иван

преди 2 години

Отново Дойче Веле и отново тотално изкривена информация ... само който е бил в Германия знае за какво става дума. Фалити почти няма, *** получават помощи а балъците работят ...

63

Анонимен

преди 2 години

Другари,Бойко е виновен нали...

62

Анонимен

преди 2 години

Бабичката като за последно има разказа играта. Направо ги разката за тези години. Германия вече не е Германия, а Германистан.

61

Анонимен

преди 2 години

Не е мой проблем техния Хитлер да си ги оправя

60

Анонимен

преди 2 години

"Фалити? Това е цалта на мерките от самото начало..."------- Преди повече от година писах тук: Има вирус, но целта на занятието не е той. Вирусът е инструмент за нагнетяване на истерия. Чрез истерията се прикрива истинската цел. Целта на голямия гaд с голямата бухалка е под страха от заразяване, да е пълно със затворени заводи по света, хората да не работят, всеки да дърпа кредити и тн., докато към края на 2021-2 г. ни скапят съвсем и хегемонът ни изкупи за жълти центове без всякакво покритие.

59

При нас обратното

преди 2 години

Като гъби изникнаха нови милионери радващи се на помощи, фондове, данъчни привилегии. При нас в Булгария всичко е в полза на бизнеса и във вреда на обикновения човек. Почти две години не мога да се откача от изтекъл срок на абонамента карта за фитнес заплашват ме и ме тормозят нещо което не мога и не искам да ползвам по време на епидемия. Става въпрос за популярна фитнес измама и рекети с карти от пулсфит.

58

Значииии...

преди 2 години

Някой поднася главата ми на поднос на нациста и аз да му ръкопляскам и да казвам : "Браво ваша чест, вие сте достоен гражданин на Европа"

57

Значииии...

преди 2 години

Някой поднася главата ми на поднос на нациста и аз да му ръкопляскам и да казвам : "Браво ваша чест, вие сте достоен гражданин на Европа"

56

Не!

преди 2 години

Фалити? Това е цалта на мерките от самото начало...

55

Преди беше ясно:

преди 2 години

Като се бият два дракона залягаш и може да не те опържат - СССР и САЩ ....Сега ко стана.... И да залягаш и да не залягаш лази гадината по тебе и дращи с нокти да те докопа ...докато му не вкараш двуцевката в устата зъбата и му не вкараш два по дванадесет не мирясва ...

54

Те да видиш:

преди 2 години

България е ходиш на кино, гледаш Пришълеца срещу Хищника и по едно време ония ми ти гадове като излязат от екрана и почват да се бият в киното и цивилните вътре "коствени жертви"

53

Случаят Божков

преди 2 години

Е Пришълецът срещу Хищника - дето хищниците отгледали пришълците да си направят поредния лов ама и щипнат един милиард за фонда и аз съм човек.Па и нещата да ловуват пришълци ми само хора ловуват.Пак казвам не светът е сцена, България е сцена на живо в която филмите са в живота.Имагинерен реализъм как викаше бай Иван!

52

Ама вие не разбирате

преди 2 години

Цяла Европа се кефи на тия филми за развлечение в България ги преживяваме и трябва да оцелеем в тия филми.Банев с 200 копилетия.Симеон с 30 копилетия и 4 малки Годзили дето само викат :Дай да ям.Слави Трифонов и Скандауните

51

Гражданинът Кабуто

преди 2 години

Е друг такъв подобен сюжет в една много готина игричка навремето на един свят където има два типа хуманоиди едните мъже едните жени иииии гражданинът Кабуто - който не е той, а е тя (жена му или сестра му на Симо) дето е с размерите на средна планина и снася по две яйца от които се излюпват малки кабутота.Но гражданинът Кабуто е метафора за слона в стъкларският магазин, не може да кажеш да внимава, че всичко е чупливо, той със самите си размери изпочупва всичко - тъй е с България

50

Вие не разбирате:

преди 2 години

Сюжета на Годзила от 1998 - ядрените опити в тихия океан предизвикали мутация на морска игуана, малко такова тип гражданинът Кануто и тва животно така е мутирало, че се самоопложда и снася 200 яйца дето ще се излюпят и ще има 200 малки Годзили. Сюжета на филма разказва как с някакви големи усилия и хитрости успяват да спрат това чудовище резултат от човешка дейност - тия чиито действия са довели до неговото създаване. Мисълта ми е че България още яде уяяяяя на втората световна война и Хитлер

49

Като ще се обиждаме:

преди 2 години

Глей сега к'во става: Гледал ли си Годзила от 1998 тоя филм дето всички казват, че не е Годзила, ама е много Годжира. Как свършва тоя филм - Годзила победена всичко измря, обаче там под Медисън скуеър Гардън едно от яйцата остана цяло и се спука и излезе малка Годзила.Ей Симоооооооо - нали знаеш как те нарекох - последния подарък на Адолф Хитлер.

48

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 51 Точно, но дето се вика, "лафче да става".