555

anonymous

преди 2 години

За тези,които мечтаят за честни управляващи сега има прекрасен избор-Жан Виденов.Честността му няма как да се отрече,не е участвал в корупционни схеми,но вкара страната в най-жестоката криза в най-новата ни история.Останалите ги знаем кой какво може и не може.Корупцията не е българско изобретение,властта краде навсякъде.И ако някой си прави илюзии,че ще дойде да ни управлява кристално чист политик,жестоко се лъже.Трябва да се съди по делата.А това,че при ГЕРБ е направено немало е факт.

554

Пилето

преди 2 години

Пратете една племеитка на бацо да се кротне - стига ръсил глупости

553

Ангел

преди 2 години

След всички разкрития ГЕРБ са 2ра политическа сила в момента .НО купона тепърва започва .Разкритията ще продължават като кулминацията им ще е седмица преди изборите защото Българина помни до 1 седмица . ГЕРБ ще се катурнат до 15% което е 3то място . Ако отново неможе да се създаде стабилен кабинет на есен ще загубят още повече гласове.Тиквун загуби харизмата си, видът му е болнав и допуска грешка след грешка.Опитва се да задържи позиции но говори ужасни глупости и дори не се усеща.

552

Анонимен

преди 2 години

ДПС и ГЕРБ се управляват от едно и също място. Дали ГЕРБ ще е в управлението или не , пак същите управляват, в ГЕРБ има и добри хора, но има и недобри,алчни хора.

551

Анонимен

преди 2 години

Познавам комунисти, които са станали такива от страх от репресии.

550

Дими Митушев

преди 2 години

Пичове, тъжно звучи!? Страхотен избор - Бате Боко или Слави? Какво му е новото на Слави - шоумен от 20 г., който гледа мрачно, плямпа като гамен и опросташи едно цяло поколение БГ деца. Това ли е алтернативата? Или отново Бат Боко с шмайзера Каракачанов? Не беше Царя, не бяха юпита, на бяха глупости ... Със стари к--рви нов бар--дак няма да стане! Трябва пълна чистка за всичко що е крало и опросташвало 30 години !

549

13

преди 2 години

До ЗA МAЙНAТA ВИНИКОГА ПЛОВДИВ НЕ Е БИЛА- НИЩООООООООООООО!!!И НЯМА ДА БЪДЕ!!!

548

13

преди 2 години

До АнонименИ ДА НЕ ГО ХАРЕСВАШ, ПАК ЩЕ СПЕЧЕЛИ, ЗАЩОТО САМА ТОЙ - МОЖЕ!!!

547

seira

преди 2 години

ПРОСТИ МУ ГОСПОДИ!

546

Анонимен

преди 2 години

Не го харесвам, но е прав,че не може да се говори срещу едни, от някои, които да били от същата страна и правили същите неща не много отдавна. Тези избори определено ще са всичко друго, но не и честни! Не го харесвам и няма да го подкрепя, но ми прави лошо впечатление "добрите намерения" на слугари и другари да ни вкарат в диктаторски режим повече или по-малко!

545

Анонимен

преди 2 години

Кой ве диван войвода мишока ли ще ни оправи през фейсбук, лъжете се, Тошко шебека ще ни оправи

544

Анонимен

преди 2 години

Мазен и лоясъл станал 180кг.А на видието е седнал като чобанин.Само гегата и ямурлука му липсват.Бай *** бледнее пред Тиквата.

543

Анонимен

преди 2 години

Бойче, хакнаха ли ти го с 200 и на тебе. Айде сега да почва да се върти у дупарата, да видиш как е. Бай Ставри ти е приготвил пълна програма в централния софийски и те чака.

542

Анонимен

преди 2 години

Толуп,ти още 100г. ли искаш да управляваш.И други искат да напълнеят като тебе.И други искат чекмеджета.

541

протестъри

преди 2 години

само славчо чалгата ще ни оправи, и чрез него старите комунисти и техните внуци. долу герб, напред с чалгата.

540

Хан Крум

преди 2 години

Днес американски войници атакуваха с пушки производствен цех в Пловдив. Виновниците дето допуснаха американските бази в България да бъдат заклани и ликвидирани мигновено! Те допуснаха да ни завладее САЩ. Само със строгост ще се отървем от предателите.

539

Гьобелс

преди 2 години

Посърнал ми изглежда ито преди делата срещу него за престъпно неизпълнение на служебните задължения, довели до огромен брой починали от Ковид.

538

Анонимен

преди 2 години

Може би и 10 минъти да не ми стигнат да се изгласувам... За други и 10 минути може да се окажат малко!

537

Смях

преди 2 години

До хахо К/У/муниста хахо е грамотен,а ти си *** като дъб.

536

ПроСоТо

преди 2 години

До Анонимен..много си ..внимателен!...Нарекъл си СБИРЩИНАТА от интересчии ,далавераджии и продажници,използвали тоя *** ,за "партия"...Джентълмен си,нема две мнения..