575

Анонимен

преди 2 години

Страхлив, отмъстителен, лаком чичка

574

Анонимен

преди 2 години

11-годишното царуване на Пожарникар Боце от Банкя и неговата просташка хунта от Гочоолу, Дочоолу и сие води до извода, че един премиер трябва да управлява НЕ ПОВЕЧЕ ОТ ДВА МАНДАТА. Половината от първия мандат да се учи за държавник, а 1,5 мандата да показва какво е научил. Боце за 3 мандати демонстрира алчност, безочие и шопска отмъстителност. Заплахата към родителите на противопоставил се на ББ е демонстрация на жестокост и недостижима войнственост. Да си ходи при каракачанките!

573

КИФЛА - ГЕРБ

преди 2 години

Следващата снимка на Баце щяла да бъде пред личната му библиотека, пред стотици подвързани с марокен томове в оригинал на основните европейски езици, а също и на катаревус /древногръцки/ и на латински. Севда се е погрижила за хореографията

572

Анонимен

преди 2 години

ама верно ли е че заплашвал човек че ще го заколят и децата му без да знаят ще ядът неговото месо?

571

Кики

преди 2 години

Служебното правителство е страхотен късмет за държавата ни.Този Тлъстият досадник от снимката ,неграмотникът с кухата кратуна дори не разбира ,че другото дебело момче ще се хили последен.

570

Анонимен

преди 2 години

Факт е, че служебният кабинет не управлява. Уволнения, гонения, клевети - на килограм. Но забравиха за България и българите. По поръчка на Радев.

569

Анонимен

преди 2 години

Харвардският възпитаник овладя държавната търговска банка, която получава лихвите за 2 млрд. кредити (вместо чуждите банки в България). И затова работи срещу страната си. Искането да ограничи ББР е скандално. Сталинската физиономия не харесва разкритията за руска шпионска мрежа в България, затова парализира службите. Как да не е възмутително това, което прави служебното правителство?

568

Анонимен

преди 2 години

Демокрацията умря с Радев. Пълно овладяване с полицейски мерки на министерства, банки, НАП, МВР, ДАНС. Уж с идеята да се организират изборите.

567

Анонимен

преди 2 години

Служебният кабинет е просто стъпка от бавния преврат на Радев и връщането на червените олигарси.

566

Анонимен

преди 2 години

До ТОЯ НАИСТИНА Е ЛУДМного точно си го обрисувал, много точно, психопат, тотален егоист и социопат, даже и някои негови авери(Трактора) от групировката му, преди време са му казвали ,че прекалява с тъпченето на хората в държавата и разпродаването на държавата.ББ и ЦЦ нямат спирачки пред нищо ,ББ за да оцелее и граби, властва. Размаза хората и всички партии, за да няма конкуренция, научи и Пеевски на номера и големи грабежи, трябваше Пеевски да ги вкара в затвора още при Орешарски.

565

ББ

преди 2 години

какво падение...въпреки парите и офшорните...въпреки слугинажа на ердогановци и догановци...на путинци...борисов вашето е ...падение от всякъде...кочи.ата която строихте ще обитават идецата ви и внуците ви...в свят като вашият няма да оцелеят...те на са вас...няма да имат същият късмет,може да са добри и почтени,да не са като вас...евтин пр.дател,алчен и гну.ен си!!!

564

69

преди 2 години

Хората те обичат, проблемът ти е, че се обграждаш със "......"

563

ТОЯ НАИСТИНА Е ЛУД

преди 2 години

В БКП ЧЛЕНУВАХА КОМУНИСТИ И ПАРТИЙЦИ. ПАРТИЙЦИТЕ СЕ НАМЪРДВАХА В ПАРТИЯТА ЗА ПОСТОВЕ, КАРИЕРА И ОБЛАГИ. ТИКВАТА Е ОТ ПАРТИЙЦИТЕ. КОМУНИСТИТЕ НЕ СЕ ПРЕБОЯДИСАХА СЛЕД 10 НОЕМВРИ, ОСТАНАХА ВЕРНИ НА ИДЕАЛИТЕ И ЗАБЛУДИТЕ СИ. ТАКИВА КАТО БОКО ТИКВАТА СЕ УВЪРТАХА ТУ ОКОЛО БАЙ ТОШО, ТУ ОКОЛО ЦАРЯ, ТУ ОКОЛО ЕРДОГАН, ЯНКИТЕ ИЛИ РУСНАЦИТЕ. И ТОВА В ИМЕТО НА БЕЗМЕРНАТА МУ АЛЧНОСТ И ЖАЖДА ЗА ВЛАСТ,ПАК ЗАРАДИ ПАРИТЕ. ТОЗИ СЕЛСКИ ТАРИКАТ Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОПАСЕН ПСИХОПАТ,СПОСОБЕН НА ВСИЧКО В ИМЕТО НА ПАРИ И ВЛАСТ

562

Анонимен

преди 2 години

До АнонименВидях видеото, ужасих се, герберите вече прекаляват!

561

Анонимен

преди 2 години

Който каже "След изборите оставяме служебното правителство с непроменен състав." ще спечели на 11.07. с поне 51%.А тоя е за оня свят!

560

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

С пенсия до 300 лв, това нашето е вечна мизерия, глад, тотален геноцид докато не станем Швейцария нашия народ няма да промени възгледите си, дойде края на глада идва живота на този изстрадал народ, от десетки хиляди години страдаме време е да живеем, вече всеки клошар ще има жена , жилище, ще живее , вече няма да има 1% богати и 99% клошари всички ще имат стандарт на олигарси

559

Младияпремиерсхарема

преди 2 години

Ще ползвам цитат на Ботев който казва, че само онзи, който е свободен, само той може да се нарече човек в пълния смисъл на думата.Българския свободен народ отново няма да гласува, не и докато не се създаде партията на безпартийните. Има над 2 милиона българи, от десетки години са трайно безработни нерегистрирани в бюрото по-труда, ровят по-кофите нямат какво да ядат чакат безусловен базов доход , преизчислени пенсии ,шкафа,мрз швейцарско, четиридневна работна седмица и пенсионери над 2 милиона

558

Анонимен

преди 2 години

слаба държава, докато има комунисти - все ще е така.

557

Анонимен

преди 2 години

*** народ - слаба държава.толкова си можем. матряла никакъв го няма.

556

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ пак ще спечели, даже с повече.