535

Анонимен

преди 2 години

Съгласен съм на всичко само да не видя никога повече гнусната ти партийка на власт.

534

Анонимен

преди 2 години

Реално погледнато най-големите български национални катастрофи са следствия от дългогодишни управления. Явно в България се получават дефекти от "бизнеса" и ДС, когато някоя политическа сила управлява повече от един мандат. Номенклатурата на Тодор Живков и на Бойко Борисов ограбиха България и няма държавна власт, която да си вземе държавата обратно от тези хунти, поне за сега.

533

Анонимен

преди 2 години

Ще имаме още едни парламе тарни избори.

532

ПроСоТо

преди 2 години

До хахо..."хахо"?!..Не ти е стигнал куража за "куку" ?...Защо?..."Наясно си с никои работи"?..Или просто си си харесал/а един ник от "Тубата"?...Не ми отговаряй!..Не ме интересуваш,просто си пиша..../но дриснята ти "комунист смотан", ми хареса!...Продължавай да дрискаш в тоя дух!..Публиката има нужда от клоуни,които да я развеселяват../

531

Анонимен

преди 2 години

Оправи ли му се минискуса на тоя, че патриотите вече ще му стават инвалидна количка

530

Истукан

преди 2 години

Ще гласувам за Слави само, ако плати със собствените си пари предсрочните избори, които сам създаде. Ако го прави този номер на гърба на държавата, сбъркал е адреса. Ще загуби много гласове.

529

Анонимен

преди 2 години

Тоя да си играе сантасето с пилето Иван, и да не ни занимава повече

528

Анонимен

преди 2 години

Мен не ме интересува колко са лоши ГЕРБ, колко са корумпирани, колко са антидемократични и колко подслушват опонентите си и ги държат в парализираш страх от което те не могат да разгънат неограничените си способности. Мен ме интересува да ги видим най-сетне тия неограничени способности дето ГЕРБ ги тъпче толкова жестоко както се разбира от думите им. Господа, вместо да се дърлите с ГЕРБ вземете и ги покажете тези способности, ГЕРБ не може да ви пречи в момента, покажете вие какво можете.

527

Анонимен

преди 2 години

Златните 10 години на България по времето на Бойко Борисов това наистена ще се учи

526

Истукан

преди 2 години

Предсрочните избори ги създава Слави Трифонов. От както е той все избори след избори. Като е некадърен, да не участва на изборите. Не може хората да гласуват за него, а той да връща мандати и да създава предсрочни избори. Тези избори пари струват, а резултатите от тях се повтарят.

525

Анонимен

преди 2 години

БКП БСП насила ни караха да Гласуваме за тях сега се мъчат да направят същото

524

хахо

преди 2 години

до просото.....абе кумунист смотан имашпо малко акъл от един *** бушмен , *** се гръмни некаде . за такива природни недоразумения като теб светът винаги ще бъде 4ерен

523

Анонимен

преди 2 години

Народа на България не са опитни зайци, на сила ни направиха всичките комунисти тези от БСП и сега пак 3 трети

522

Анонимен

преди 2 години

Другари от БСП всички да подкрепим новата лидерка Мая Манолова

521

сминдух енд чесън

преди 2 години

Едно е ясно ,при ГЕРБ държавата е била разграден двор по отношение на финансите и твърде чуствителна към бизнес различен от този на нашите хора.

520

Анонимен

преди 2 години

Радев ако е умен Ще спре да подкрепя тази бита карта БСП

519

Шефа

преди 2 години

Какво жалко човече се е докопало до властта и дерибейства толкова години! Ах , ах , ах

518

Истукан

преди 2 години

Слави Трифонов е некадърен и не става. Сам си призна. Не гони властта и не му трябва. Иска само да създава проблеми.

517

Анонимен

преди 2 години

Много грозна политическа картина се получава в момента в България. Хора които по нищо не се различават от ГЕРБ се мъчат да се самоизтъкнат като най-заслужилите борци срещу общия враг ГЕРБ. Не знам до къде ще я докараме с тоя ганьовски манталитет безогледно да плюеш по останалите за да изтъкнеш себе си. Не виждам никакви програми, никакви идеи никакви свежи мисли. Отново азиатците теглят към Азия, европейците не смеят да се обявят срещу азиатците за да не ядосат отровителя от Азия и нищо ново.

516

Анонимен

преди 2 години

БСП се дави ще удави и президента