190

Анонимен

преди 2 години

Всъщност прав е - даже имаме чужд шпионин назначен за президент. Назначен от *** Путин-Шаломов за наместник в България. Дали въпросният наместник е жидо-комунисти или жидо-кабалист е всъщност без значение.

189

Такси 6

преди 2 години

Нашият да другарю нашият самолет откога стана такси или е обикновена маршрутка? Като си купиш или ти купят самолет си ги развозвай колкото искаш!!!!!

188

Връщайте,крадци!

преди 2 години

Педиатър избухна: На този ден преди година Бойко излъга, че ще прави нова детска клиника 30 млн. потънаха във фирма на хунтата, болница няма!

187

Анонимен

преди 2 години

Няма нищо по-опасно за една държава и народа й от едноличната власт, а Румен Радев прави тъкмо това.

186

Анонимен

преди 2 години

Не, просто е преговарял с македонците колко да му платят, за да ги пусне в Европа, някой съмнява ли се?

185

Анонимен

преди 2 години

Танева веднага да бъде разследвана и арестувана за огромните си кражби, престъпления ,включително и за изсичането на горите в югоизточна България, а над Котел(Стара планина) е изсечено до голо , над 2500 декара 130 годишна букова гора, веднага да се арестува и подведе под отговорнст тази откачена и алчна се ляндурка,същата разсипа и град Сливен!

184

Анонимен

преди 2 години

Изповядал се е на папата ама за Голата истина нито дума, нали? Хехеее какъв е хиmрец само................държи си джобчето щото се е скъсало от джобен тенис. Той само джобен тенис играе от 5г. Напоследък се разработи все пак е в предизборна кампания. Пет години спа с надница от 5 000 ( понеже в месеца излизаше от бункера точно 3 пъти). При заплата 15 000 си е направо кражба на България.

183

kozel

преди 2 години

Метаморфозата на деня : Безбожникът стана тъй набожен, че чак при Папата отиде... Боже опази...

182

Анонимен

преди 2 години

Г-н Радев, казахте ли на папата да погали Деса по главата? Трябваше да го помолите да я погали, че да не и гръмне отново главата с 3 аневризми предизвикани от теб и моделките от Вила Калина.

181

Маг Минчо

преди 2 години

Четох ,че Стъки щял да се кандидатира за президент! И даже иска пряк дебат с Радев...Чудя се само, Президента кого ще прати ? Йотова,жена си,проф.Майстора или домашния си политолог Слави ,момчето на тати Васил от БСП ?Дебатите сигурно ще са основно физкултура - набиране на лост,лицеви опори,канадска борба,а ако остане време, ще играят финален кръг с гатанки от рода на "Познай президента от три пъти,при два кандидата" ,"Ще ли е ГЕРБ първа сила или Да" или "Спи ли сама или с възглавница Дончева"

180

787777

преди 2 години

До АнонименРуски комунистически червен зад..к.

179

Анонимен

преди 2 години

С делегацията няма никй от Светия синод. Може да проверите, че македонстака църква не е приета никъде от православните църкви. Тръгнал наш Радьо с крадците на историята ни да ги вози като, че ли е на баща му самолета. Питал ли е някой дали сме съгласни да сурни със себе си в БГ самолет македонците, където преди месеци ни палеха знамето, а за капак ни откраднаха историята? Предател! Руска матрьошка- вън от чадъра!!!! Заминавай в Сибир!

178

axaxaxaxaxa

преди 2 години

Кофти за Радев е, че а му е паднал имунитета, а го е награбил оня с каскета.

177

Анонимен

преди 2 години

Целият народ е зад БСП. Свърши се с калинките. БСП и Радев завинаги!

176

Диана

преди 2 години

До Анонимен177Лъжеш се, че тъ.па.на.ри го избраха! Той излъга целия ни народ защото мълчеше и изглеждаше сериозен човек, а се оказа ме.кере на БСП, лигльо, израстнал с овцете, нямащ си на идея какво става по света и у нас...И този слепок не само не се опита да влезе в крак с времето, ами се прави на многознаещ събрал там 30 съветника от БСП като този хищник Янев, които го правят направо на смешен, но той не се усеща. И как може да се усеща човек, знаещ само да козирува?!

175

Анонимен

преди 2 години

Радев е поразен от Ефекта на Дънинг-Крюгер-Илюзия за превъзходство.В психологията ефектът на Дънинг-Крюгер представлява когнитивна склонност,при която некомпетентни в дадена област индивиди страдат от илюзорно превъзходство и погрешно оценяват познанията си като много по-високи от действителното им ниво.С прости думи ефектът на Дънинг-Крюгер показва как някои хора са прекалено некомпетентни,за да разберат колко са некомпетентни.Невежеството поражда увереност.Некомпетентните не признават грешки.

174

Анонимен

преди 2 години

Надявам се тази ситуация е критична!

173

Анонимен

преди 2 години

Ако не се мобилизираме наесен, този ще трябва да го търпим още пет години. Да гласуваме и да изринем това недоразумение от Дондуков 2!

172

K.Коцева

преди 2 години

Набива се веднага в очи,че негова милост говори С РЪКА В ДЖОБА СИ ?! А злобата струи от неговото лице във всички посоки,но най-важното е,че се представя за ...Господ !? Да, ама не е ! Блюдолизците му се надпреварват да му пеят дитирамби,но ни знаем,че това е най-слабият,ней-безволевия и вреден президент досега !Като такъв и ще си остане в исто рията : разединител и действащ против доброто на народа си !

171

факт

преди 2 години

Румен Радев е полезен за България и много вреден за ГЕРБ