170

Анонимен

преди 2 години

Много голям отворко се прави и се излага като кифладжия без кифли. Днес каза на Пендаровски, че щели да спестят пари от преводач. Само за пари мисли за това папата му каза, че дявола влиза през джоба на човека. Ама толкова е заслепен, че не се усеща как го подиграват в Европа като таксито пилот на Пендаровски, който не знаел за отнет достъп за класиф. информация на назначен от него министър. Ходи да ни излага като БайГаньо до Рим и обратно.

169

Анонимен

преди 2 години

Вреден е за България, но простолюдието си го харесва. Именно такива тaпиpи, като него самия го избраха.

168

Диана

преди 2 години

До Анонимен164БСП не може да пръ.д.не без да са й казали! Интелигентни изглеждат само - и ти да си живял цял живот в палати със слуги и мраморни статуи по площадките на стълбищата и ти ще изглеждаш много интелигентен! Всъщност са толкова прости, колкото си нямаш на идея! Целият този циркаджийски преврат са го организирали отпреди много години с чужда помощ, разбира се...Само се пънат, но ще ги видим на изборите - не познават чужденците българина!

167

да

преди 2 години

т,нар сменени полицейски шефове са просто чадъри на организираната престъпност - в България и кражба на кокошки няма без в нея да има включен полицай

166

Диоген

преди 2 години

Радев ми прилича на един плешив френски комик от миналото,май беше Бурвил!Но успя да разплаче майката на родните държавни институции с учудващото си поведение,докато с чуждите македонски много бързо се прегърна!?Само това ,стига да ни убеди доколко случайно попаднал човек е полезен за Родината! Дано края на мандата му,след всички простотии ,не приключи с политически пасиви за България!

165

Анонимен

преди 2 години

Не ли те срам бе,да лъжеш ,при теб спирка няма,излез и кажи какъв си,какво целиш ,ти не си призидент ,ти си танковете да дойдат ли или ще пускаш Грипените.

164

до 170

преди 2 години

Хахахаха да Румборак се надявал, че ситуацията е критична :D хахаха

163

Диана

преди 2 години

Да си призная, дори аз не съм очаквала по-глупаво изказване на Радев! Като не можаха да отрекат уволненията заради разкритите руски агенти, сега обвиняват служителите, че не са ги разкрили по-рано...СМЯХ!...Радев трябва директно да си ходи на село при овцете - има да си ги лъже колкото си иска и само ще му ме-е-екат в пълно съгласие...

162

Анонимен

преди 2 години

I hope this situation is critical

161

Да бе!

преди 2 години

Радев да разказва неговите тези в Брюксел, ние тук си знаем истината, а който не я знае, ще я научи по-късно от протоколите на Военния трибунал.

160

до 164

преди 2 години

До Анонимен Много добри в съотношение 1/ 3000 !47401

159

Анонимен

преди 2 години

Дявола влизал в човека през джоба му - каза папата на Радев и вижте как си държи джоба Радев хахахаха страх го е да не излезе дявола от джоба на потурите му. :D

158

Гражданин

преди 2 години

И кои са другите шпиони,че нещо освен руските за други не знаем ?! Кажи ги смело и открито,за да се получи необходимата " прозрачност ",за която винаги си ратувал,а не с недомлъвки...Айде пак общи приказки - докога бе,човек с такива " невчесани мисли " ?! Осъзнай се най- сетне класово,де !

157

дъртак

преди 2 години

До Волен Сидеров Глупендър

156

Анонимен

преди 2 години

БСП е най интелигентната партия. С 14% на последните избори взе цялата власт и започна да разкрива зловещите престъпления на предишните. С БСП България ще стане много по добро място за живеене. Въпрос на време е националната телевизия да бъде опитомена и след това започват арестите на гербавите. Гласувайте за БСП. Те са честни и могат много.

155

Анонимен

преди 2 години

Някой вярва ли на Радев, че не е знаел за отнетите права до класифицирана информация на Бойко Рашков? Такава плоска лъжа няма другаде.

154

да

преди 2 години

цяла Европа се смее на "кафе и сахар..".. само у нас не се смеем на Борисов, защото си го знаем,че е слабоумен

153

Волен Сидеров

преди 2 години

Да върнем България на българите. Ние предлагаме национализация на златните мини, ЕРП-тата, ВИК, летищата. Закриване на американските военни бази. Увеличение на пенсиите и заплатите са заложени в програмата на Атака. Предлагаме забрана на етническите партии като ДПС и връщане на възродителния процес. Предлагаме стимулиране на младите хора да създават семейство и да имат деца. Ние искаме да върнем българите от чужбина. АТАКА ПОБЕДА! АТАКА ПОБЕДА! АТАКА ПОБЕДА! АТАКА ПОБЕДА!

152

егоиста

преди 2 години

Докато си разчиства сметките, тоя самовлюбен пуяк, народа бяга и накрая няма да има кой да командва. Лош материал е нашия радеф, за нищо не става, само злоба бълва, имам усещане че е обявил война на народа си. О неразумни юроде, ти дето си си въобразил че си велик, дошъл от пъкъла и нас искаш там да вкараш...

151

РадеВ

преди 2 години

А сега деца *** ще ви води на екскурзия в сибир. Стиегнахте ли багажа? А, забравих, не ще ви трябва.Чичо пилотчо я се вземи малко в ръце или май някой друг ще те вземе. Аман от шапкари-комплексари.