210

Признай си Радев

преди 2 години

Служебното правителство се назначава за да организира и проведе честни избори.То няма нито правомощия, нито задачи по гореповдигнатите въпроси.Радев беше избран с голямо мнозинство по времето на кабинета Борисов. Така че няма примини да се опасява от фалшификации. Последните избори отново. Даже имаше изненада при която остро противо правителствена формация езлезе с неочаквано добър резултат. Отново няма причини за безпокойство.Следователно кадровите промени целят фаршификация на изборите.

209

Анонимен

преди 2 години

Арогантен и нагъл е Фигуранта, но простолюдието е толкова залепено от злоба срещу ГЕРБ, че не вижда, как този предател манипулира общественото мнение...

208

Анонимен

преди 2 години

По-принцип бях за Герб и против Радев, но ... като видях тези пловдивски мутри с пагони и си промених мнението. А и позицията на Радев за македония ми харесва, твърд е, няма да каже да току така. Давай, Радев - с теб сме !!!

207

РР

преди 2 години

Добър си е президента Румен Радев......................еее, понякога прави грешки, но се случва , човешко е да се греши!Като се сетя за Роската Плевнелиев-слугата на мафията и на олигарсите или за една лелка Цецка Цачева, която беше проста като гъбена чорба и едвам е влезнала да учи право в СУ от рабфак (работнически факултет)..............Радев е направо гений в сравнение с тях!!

206

Анонимен

преди 2 години

Радо шишарката е ерудиран полиглот: Ю уонт куесчънс, интервю...ор уат!? Ай хоуп дъ ситуейшън ис критикъл! Хахахахаха! Радо моля те говори само езици които умееш!!! Хахахаха! Стига ве Шишарка съсипа ме от смях!

205

gosho

преди 2 години

До Анонименtova ot sobstven opit go znaesh,nali, ne se pritesnyavay priznay si

204

Анонимен

преди 2 години

Нали знаете, че децата ви ще станат наркомани и обратни, а гербави ***?

203

РАДО

преди 2 години

АИДЕ ЧАО ЧЕ ДОСТА НАВРЕДИ НА Р Б

202

Има подслушани

преди 2 години

Разговори между служебния премиер Ст. Янев и Смрадев. Радеф: Стефчо кажи КОЙ ми ака в гащите? Янев: И аз също като теб не знам, но разпоредих таРашков да открие злосторника.

201

Анонимен

преди 2 години

Гледам пак сте се окъкали под темата гербавите ***. Истерия ви тресе.Да пyкнeтe в мъки и зловонни течности!

200

МЯУ

преди 2 години

ФИГУРАНТА Е ЗНАЕЛ ЧИ РАШКОВ Е БЕЗ ДОСТЪП НО ГО ПРЕДЛОЖИ ХЕМ ДА МАХНЕ ПРОТИВНИЦИТЕ СИ ХЕМ ФИГУЛАНТА ДА Е ЧИСТ И НЕВИНЕН НО ВСИЧКО СЕ ВИЖДА И ЗНАЕ ГЛУПАВ НАРОД НЯМА

199

ОХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ

преди 2 години

АМА ФИГУРАНТА ПАК СИ ВРЪТНА *** СЛУЖБИТЕ СПАЛИ ЧЕ ТО И В ЧУЖБИНА СИГУРНО СА СПАЛИ ТА СЕГА ГИ ХВАНАХА ШПИОНИТЕ МАЛЕ ТОЗИ ПРЕЗИДЕНТ ПАК НИКОГА НИКОГА

198

gosho

преди 2 години

toya oruflyak uj protiv boyko,ma mu polzva nou-hauto s rukata v djoba.plagiat bezdaren,animatcionen geroy

197

Morski

преди 2 години

До АнонименТи 13-15 % за целия народ ли смяташ? Или това е комунистическо смятане?

196

gosho

преди 2 години

kradetca vika drujte kradetca

195

ако

преди 2 години

клекне на макетата ще бъде линчуван публично на камбанарията на ал. невски

194

тоя

преди 2 години

както я е подкарал ще го гоним с камъние и дърве скоро.

193

Нели

преди 2 години

ИЗЧЕГЪРТАЙТЕ СУДЖУЦИТЕ ОТ ДЪРЖАВАТА ДО ЕДИН

192

Анонимен

преди 2 години

Интересно още колко хаос ще донесе оставащия месец преди изборите.За две седмици се нагледахме на бая циркове, по случая песимиста ще каже "не може по-зле", а оптимиста - може, може!Но и това си има добра страна.Българинът е т.ъп и упорит,затова трябва подобни да го управляват.В нашите географски ширини еволюцията е бавен процес,а поумняването - още по-бавен!

191

Анонимен

преди 2 години

Министрите на проруския президент Радев правят всеки ден гаф слрд гаф.А *** се опиянява от петте минути слава.И все още не смее да каже нищо срещу руските шпиони и господарите му от Москва. Ще съжалявате за Борисов.Разбира се хората на Божков, комунистите ,чалгаджиите на Слави ,путинофилите и другата революционна *** се кефят.