7

Митко

преди 2 години

Ако е VW, може. Тези коли са снабдени със система за ранно предупреждение за износване на основни и биелни лагери. Самият аз съм шофирал GOLF 3 така дълго време. Оказа се, че някой неизвестен "майстор" е навил масления филтър с ключ за "по-сигурно" и е смачкал клапана му. Системата реагира за ниско налягане на маслото, но смазване на двигателя има,,.

6

Александра

преди 2 години

На мен са ми казали като светне лейката да долея вода в казанчето на чистачките.....

5

Анонимен

преди 2 години

Наскоро ми светна. Ама нямаше начин да спра. Минах 200 километра. Там долях 2 литра масло и чак тогава се появи на щеката.Винаги съм знаел, че съм мърляч към колите.

4

Зозо

преди 2 години

На един познат му светна така лампата и щеше да откачи - току що взета колата от сервиз. Оказа се, че "майсторите" за да сменят един тампон са подпряли двигателя отдолу на картера и са го смачкали :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Бой, бой, бой..........

3

Алтер

преди 2 години

Разбира се, че може да се шофира. Моята като светне, излизам на магистралата с 140км и се стремя да не падам под тази скорост.

2

Архимандрит Груйчо

преди 2 години

По-добре да вкарате въпроси по датчиците в листовките, че има хора, особено от определен пол, които не са наясно с тях и стават проблеми.

1

Анонимен

преди 2 години

разбира се че може .. даже и със спукана гума може ... въпроса е колко време :) 100-200 метра ,километър ....