30

Мутафчийски

преди 2 години

Абе друго си е да се ваксинираш за по-добър имунен отговор! Преболедуването е като хаотична стрелба с оръдие, а ваксината е като изстрел със снайпер право в целта....сиреч миокарда! Анекдот от института Роберт Кох-Германия! Муааахахаха!

29

do 32

преди 2 години

ей ***, и до всички, които не вярват, че има такъв вирус,пожелавам ви да го разберете по трудния начин, друг начин всички дришльвци-философи да го разберете няма

28

Анонимен

преди 2 години

До епидемиолог- Освен това тази добра новина от статията е само за тези които са изградили естествен имунитет . При ваксинираните е пълна мъгла, как ще ошашавят цялата имунна система на човек. Най-страшното е за тези които са го изкарали без да знаят и са изградили имунитет, но са ги принудили да се ваксинират, за да им разрешат да пътуват или работят за да изхранват семействата си. За геноцида при децата да не говорим. Ама нали главните ваксъри искат да намаляват популацията и раждаемостта

27

епидемиолог

преди 2 години

До Маса хораИ кой ти каза че са починали от ковид? Искаш сигурно да кажеш че са ги писали от ковид? Относно младите и здрави хора и особено деца- при тях смъртността от ваксиниране или от грип е по-голяма отколкото от ковид. Научете се да намирате официални статистики. Или доказани учени. А не разни корумпирани експерти.За предните 5 месеца, смъртността от ковид ваксините е по-голяма от смъртността от всички останали ваксини през послените 20 години.

26

Леша

преди 2 години

До Маса хора -- никой не починал от ковид, още не е открито такова животно. - срамно е да си ковидзомби, платен провокатор бедняк или страхлива мушмула.

25

Анонимен

преди 2 години

Това всеки имунолог го знае. Баси откритието.

24

Анонимен

преди 2 години

който доброволно е станал опитно прасенце за фарма-гигантите, сега чувства ли се тъпo?

23

Маса хора

преди 2 години

починаха от ковид, приятели и познати, други го прекараха тежко, но се отърваха само с фибрози и чувствителна редукция на невроните. Но когато млад, здрав и хубав човек си замине бъдева, това те кара да се замислиш за пустотата на битието и липсата на каквато и да била телеология.

22

Anonimen

преди 2 години

Всички имунни клетки работят по този начин - т.нар "клетки на паметта". Затова редица автоимунни и левкемия се лекуват само с автоложна трансплантация - пълно унищожение на всички клетки и наново наливане на здрави, взети от пациента. И се благодарете, че титърът спада - иначе вирусът остава в тялото и държи антителата в голямо количество - това са херпес и вируси, хепатит Б, С. И са много смъртоносни, просто не са така бързи

21

Анонимен

преди 2 години

Бай Мангъров им го каза същото още преди една година

20

Ами тогава

преди 2 години

Да си врътнем едно ковид парти. Който извади малшанс - умира, но оживелите ще си произвеждат антитела цял живот. Колкото и кратък да е той.

19

сичко коз

преди 2 години

Той и Баце го преболедуваиграейки карти с Пилетои има имунитетдаже има антитела от пилешки грипи прави суджуци от бизнесмениа вас ви страхуватзащото сте пооо-прооос нищо че повече книги сте прочели от негосичко коз

18

Сериозно

преди 2 години

Така е! Да слушаме учените, а не ботокса, симидчиев, годжи, Балтоф, бай Шиле, Кунчеффф и другите агенти на фармамафията! Аз като боледувал с умерени симптоми, смятам да послушам учените и да не се боцкам!

17

Летеца Кемиал Трейс

преди 2 години

До 28Точно тези с много сериозни заболявания, ама никак, абсолютно никак не трябва да си и помислят за Ковид ваксина!

16

Към 18

преди 2 години

ГЛУПОСТИ

15

Анонимен

преди 2 години

Вярно ли Борисов е избягал в Унгария при Груевски?

14

Анонимен

преди 2 години

До 14Анонимен/ ЛОРИНА КАМБУРОВА Е ИМАЛА МНОГО СЕРИОЗНО БЕЛОДРОБНО ЗАБОЛЯВАНЕ И Е ТРЯБВАЛО ДА СЕ ИМУНИЗИРА ! ТЕЗИ КОИТО СА СЪС СЕРИОЗНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ИМУНИЗИРАТ ЩОМ ИМУННАТА ИМ СИСТЕМА Е СЛАБА! НО НЕ С ВАКСИНИТЕ НА ПФРИЗЕР И АСТРА А САМО С ТАЗИ НА МОДЕРНА!

13

1

преди 2 години

Най-добре е да не се бърза. Аз ще чакам ваксините да ги одобрят от ЕС и тогава пак ще гледам. Засега се вижда само вреда от тях и неясноти (бомби, които ще избухнат във времето). Искам да видя и колко от ваксинираните около мен ще са добре здравословно в следващите 2 години. И колко ще са живи също, че в САЩ е страшно колко хора умират.

12

Анонимен

преди 2 години

Този Ковид е ясно,че е био оръжие и хора със здравословни проблеми са уязвими. Това е геноцид.

11

Анонимен

преди 2 години

Сега тез ваксинираните, ще живеят вечно ли?! Корпорациите са се загрижили за здравето на онези от източна Европа. Дето никога не с били във Форбс топ 200... Желанието на богатите е бедните да живеят вечно, те затова само бедните се ваксинират....