70

До Проф. Кантарджиев

преди 2 години

Какво е това безобразие? А другите деца от 0 годинки до 12 год ще сеят зараза безпрепятствено. Ходих за подмяна на лична карта имаше опашки на хора с бебета, които искат да пътуват по екзотични почивки по чужбина и после да ни носят нови зарази и щамове.

69

Проф. Кантарджиев

преди 2 години

До 2-3 дни с "Пфайзер" ще могат да се ваксинират деца над 12 г.

68

Рекламна кампания

преди 2 години

Да изкушат повече хора да се ваксинират ... бее блеее повече овци ...Защо за обикновения грип никоя ваксина не работи? Всяка година ваксинка която не предпазва дори от най-обикновен грип.

67

Анонимен

преди 2 години

До ТанграИ какво като дойде нов щам (не вариант)? Аз карах двата щама - С (китайски през Италия) и B през 2020. Първият път тежко, вторият леко - с два дни 37 температура, леко втрисане и болки в гърлото. Знаеш ли защо - защото има антитела и кръстосан имунитет. Тези с ваксините имат донякъде временен имунитет само за един конкретен вариант на ковид, даже не за целия щам, защото свръх ваксините ви се базират на спайка, не на целия вирус. Който се набоде, късмет.

66

Тангра

преди 2 години

Кажете го на тия дето ги повтори.

65

българин

преди 2 години

До: да,да ама не (номер 70)Той нашият Кантарджиев много лъже! И е голям почитател на водката. Едно нещо което каза в шоуто на Рачков ме изуми!Изглежда се опитва да имитира покойния Радой Ралин, но не му се удава. Вика чел бил коментари в интернет "Абе мене по-добре да ме хване бацила" вместо да се ваксинирам". И коментира, че с бацили се заразявали гo.вeдaтa. Е да, ама не. Първо, бацилът е бактерия а не вирус, и второ антраксът е вид бацил, който заразява и хора.

64

Анонимен

преди 2 години

Лоша новина за ваксинаторите, сър!

63

Анонимен

преди 2 години

До: номер 74Ако вярваме на медиите, починалата българска артистка в Москва е била с увредени бели дробове още преди пандемията. И е очаквала трансплантация. Така че мисли преди да изказваш мнения. Документирана повторна инфекция с вируса по целия свят показва единични случаи. Масово е невъзможно два пъти да се заразиш, поне за по-кратко време.

62

Анонимен

преди 2 години

Значи какво? Ваксините са излишни?

61

Dobre de

преди 2 години

А починалата бг артистка в Москва? Оказа се, че е болна за втори път. Първия път тежко.

60

Анонимен

преди 2 години

Пазете се и се лекувайте, но никога не ходете при проф. Николай Габровски от Пирогов, или доц. Зафер Оркун Токташ - Медикал Караджъ, болница Медикал парк Истанбул.Тези хора са изключително арогантни, нахакани, некадърни и се интересуват само от парите ви.

59

До 68

преди 2 години

С преболедувалите е същото.

58

Мда

преди 2 години

Обаче се опитват да ни убедят,че трябва да се ваксинираме два пъти годишно,в продължение на години...Много удобно и изгодно.

57

да,да ама не

преди 2 години

"които са прекарали коронавируса дори и леко, все още имат антитела, които ги предпазват от реинфекция почти година по-късно. Екипът от Вашингтонското медицинско училище в Сейнт Луис установява, че тази защита от COVID с голяма вероятност продължава до края на живота им. Проучването е публикувано в списание "Nature"Той и нашия Кантарджиев преди месеци се изпусна в едно интервю и каза същото! И не дава интервюта вече!

56

Анонимен

преди 2 години

До до 64Положителното е че ако ще се отървават от половината население на земята, по-добре е да са безмозъчните и децата им, нали? Затуй и ще боцкат децата и внуците им.

55

до 64

преди 2 години

Хич не се думкат дори. Просто искат ние да си надумкаме с елитната ваксина на Пфизер за да си приберат едни грантове от там.Тяхната семка те си я пазят. Искат обаче другите да затрият. Щото тия дето плащат си казаха че населениението на планетата трябва да се редуцира и избиха старците от старческите домове, но проблем са им им младите и децата, за да се спре размножаването.И знаят че все разни балами ще се хванат.

54

Анонимен

преди 2 години

Думкай са, чакал.

53

До 44

преди 2 години

Единственият *** тук си ти. Че и нагъл!

52

Юдеи-Семит-Глобалист

преди 2 години

Комунисти-Сатанисти, Био-Оръжието Ви КОВИД-19 се провали - преболедувах го, не ме уби, сега никога няма да се Инжектирам с Генетичната Ви Отрова, наречена Ваксина! Не можахте, да ме убиете, време е за КОВИД-21 да се пробвате Отново!! Бялата Раса е още жива и лошото за Вас тепърва предстои...

51

Анонимен

преди 2 години

До всички Ковид-зомбита ваксъри - ДУМКАЙТЕ СЕ, ЧАКАЛИ!