50

Анонимен

преди 2 години

Март месец 2021 г. Локума обясняваше, как Ковид се преболедува еднократно и после не те повтаря. Сега запяха друга песен и усетиха келепира покрай тия течност, които наричат погрешно "ваксини". А народът си рискува здравето в експеримент.

49

Анонимен

преди 2 години

Пълни глупости и лъжи всеки ден. Вчера говорят едно, днес второ, утре - трето. Няма нормален човек, който да вярва на тия фурнаджийски лопати.

48

Муахаха

преди 2 години

За Ваксиниран с 6 месеца Имунитет и но в най-добрият случай - Сертификат!За Преболедувал с Имунитет до Живот - Ваксинирай се с Експериментална Смъртоносна Имунизация - иначе Сертификат - Няма!!Това е ЕС - КонцЛагер подлагащ на Масов Геноцид Бялата Раса! Спете спокойно Деца!!

47

Настоявам

преди 2 години

като Преболедувал и то тежка, Евро-Комисията веднага да ми издаде Златен КОВИД Сертификат! Защо издават само на Ваксинираните?!

46

Анонимен

преди 2 години

В момента върви повторение на ЕвроДикоф по Евроком сега е 4:33

45

Анонимен

преди 2 години

Бойко Рашков заяви пред мен, че Борисов заплашил бизнесмен, че близките му може да ядат неговото месо, без да разберат, разкри Сашо Диков пред Евроком, споделяйки детайли от интервюто му с служебния вътрешен министър Бойко Рашков.Според Диков Рашков получил този сигнал в кабинета си днес и той смятал да го подаде в прокуратурата, като служебният министър бил втрещен.

44

Анонимен

преди 2 години

Писна ми от хора със средновековно мислене. Не е за вярване какви коне с капаци са.

43

До 42

преди 2 години

Нищо такова. С грипа вече е свършено. Всичко от сега нататък ще е ковид. Ако номера не мине, ще излезе ново още по-страшно име.Докато не осъдят тия ваксърите на Международен Съд и ги закопчеят до живот заради това ужасно престъпление срещу човечеството.

42

Анонимен

преди 2 години

Парите от Русия не са само в полза на плюенето срещу ваксините. Те са и за клатенето на България, срещу доверието на българите в демокрацията и срещу целия ни начин на живот.

41

Анонимен

преди 2 години

Всъщност - СА по-смъртоносни и с повече и по-опасни странични ефекти при определени групи хора. А ваксината на Путин дори в неговата Русия се "радва" на 4% одобрение.

40

до 46

преди 2 години

Вървят ли заплатите за реклама на елитната ваксина Пфаизър?Деца на 6г. ще ваксинираме ли, нищо че нито се разболяват, нито заразяват?. Такива дето имат вече имунитет срещу ковит за цял живот, ще им разбиваме ли имунната система с елитната ваксина?Ти ваксинира ли семейството си и внуците си? Или просто събираш наивници за шепа стотинки?

39

До 44

преди 2 години

А колко пръсна Пфайзър не само за инфлуенсъри като теб, а и дори нахрани всички мейнстррийм медии за да съсипят конкуренцията? След като конкурентните ваксини не са по смъртоносни от ваксината на Пфайзър.

38

Анонимен

преди 2 години

Вървят ли заплатите за плюене срещу ваксините?

37

до 43

преди 2 години

Много фантастика и конспирации си гледал. А трето ухо може ли да ти порасне и може ли да ти пресъхне клеса, какво мислиш?

36

Анонимен

преди 2 години

Стотици инфлуенсури във Великобритания съобщиха миналата седмица, че са им предложили големи суми пари, за да пишат колко е вредна ваксината на Пфайзер. Компанията, която им е предложила е с руски произход. В България обаче, вместо да разкрият тази схема, десетки *** плюят и взимат пачки.

35

Анонимен

преди 2 години

Също така няма как да се каже какво ще стане след 5, 10, 15 г. с ваксинираните субекти. Със същото потайнство и лъж, с което фармафията... пардон "медицинската наука" прикриваше възможност от смърт при ваксиниране, не споделя възможност от развитие на тежки автоимунни заболявания в близко бъдеще.

34

Анонимен

преди 2 години

Споко от Септември ще си имаме пак грип, а короната и бонусите ще изчезнат

33

Анонимен

преди 2 години

Super-paramagnetic iron oxide nanoparticles (SPIONs)

32

епидемиолог

преди 2 години

До do 32Никога не съм казвал че няма такъв вирус!!!

31

Анонимен

преди 2 години

Aйде бе... вие от марс ли падате... За това се разчита на собствен имунитет и лекарска помощ и антибиотици се иползват в краен случай , но тука тия дечурлига и хора отгледани в епроветки дето заман си мият ръцете и се пазят и бухат лекарства и ваксини всяка година какво да развият...