44

до 55 (абе хора)

преди 2 години

Ни белоруското нито руското диктаторчета имат каквито и да е технологии.Технологги, пари , всичко това е на запад. На изток е само алкохолни изпарения и мизерия.Затова комунистическия блок правеше само москвичи и телевизори по 250 кг , къде го разнасяхме с чаршаф и прът на ремонти.

43

Анонимен

преди 2 години

До Абе хора Винаги съм се убеждавал от такива като теб, че болните от комунизъм сте в графата тежки психични заболявания.

42

му-ха-ха

преди 2 години

Да живее Лукашенко с неговата 200 лева заплата.....

41

Анонимен

преди 2 години

Кое било "момчето Протасович" - какво се правите на ударени, това "момче" специално участваше в фашистките изстъпления в Украйна, беше обучавано от западните тайни служби и до залавянето им служеше вярно.Сега с този пропагаден материал ни замазвате очите, сякаш е заместника на Христос. А той си е фашист, западен агент и подготвен терорист.

40

Абе хора

преди 2 години

Беларус има зависимост от ЕС и САЩ около нула. Самодостатъчна държава си е като енергоносители, храни и ценни залежи. Технологии и военна защита има от Русия. Изнася си продукцията за 80% от световното население. Престъпност на битово ниво липсва. Нямат проблем да си правят рап групи и да си дрънкат с китари младежите до полунощ из парковете. Живота е евтин и предвидим. Имат безумно добра здравна система. Какво ще им направите на русите бе ???

39

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Току-що самолет на Белавия (Минск-Барселона) не е допуснат да влезе в Полша и се върнал в Минск. Как може Лукашенко да е толкоз ***. Заради едно хлапе да си затриеш авиокомпанията

38

Анонимен

преди 2 години

До 44Лично на мен не ми трябват никакви доказателства за фалшифицираните избори в Беларус.Просто ,не възможно Лукашенко да е спечелил с 80%,защото Беларус не е цъфнал и вързал и е станал, държава за пример.Меркел не може да спечели и 50% в Германия и се налага да управлява в коалиция,та Лукашенко ли с пропадналият беларуски стандарт на живот ще спечели с 80% !!!

37

Анонимен

преди 2 години

Случващото се е чудесно припомняне на методите на комунизма.Има скоро избри в Бтлгария. Мислете внимателно дали искате обратно комунизма и "българо-съветската дружба" ...

36

Анонимен

преди 2 години

Ще посети нивални )иначе майката и бащата се претеснили ,Ами да са го възпитали да не си навира главата в торбата )

35

до ффф 49

преди 2 години

Ти току що оля пейзажа с умствените си фекалии .

34

Анонимен

преди 2 години

Свободата винаги побеждава накрая.Всички диктатори и сатрапи са обречени.

33

Дисидент

преди 2 години

Ехааа, голЕма статия. Цялата пълна с еврейски-дисидентски имена. Нито един/на няма с беларуско име или фамилия. Опа, извинявам се, Лукашенко е беларуско.

32

Хайде, хайде

преди 2 години

3 месеца и сме забравили. Хайде на бас. Просто няма какво да му направят на Беларус. Нали не смятате, че те не са проиграли всички варианти :)

31

Анонимен

преди 2 години

Откъде знаете, че Лукашенко е фалшифицирал изборите, щом отказахте да пратите наблюдатели? А защо не изпратихте?

30

Пича

преди 2 години

Както винаги, единственото стойностно нещо, дето излиза от цялата работа, са вицовете:Украински изтребители препречват пътя на самолет на Ryanair.- Полет номер 369-835, приканваме ви да се приземите на най-близкото летище.- По каква причина ни приканвате?- Причината са пренасяните експлозиви на борда.- Ама ние не носим експлозиви.- НИЕ носим.

29

Леша

преди 2 години

До ти към пасольствотоАз симпатизирам само на правилната страна. Понякога симпатизирам на САЩ, понякога на Русия. Не съм кон с капаци.Правилото е, че винаги съм против тези които работят срещу България и българите.

28

Ханонимен

преди 2 години

Днес.ру защо триете постове,които не са пропутински и пролукашенсхуиви?

27

ти към пасольството

преди 2 години

Тези са на хранилка към някое НПО.......

26

23

преди 2 години

Свобода за Джулиан Асанж!

25

дедо Ташунко

преди 2 години

Kоментара на ОБЕКТИВНО е напълно обективен. Нямам какво да добавя повече. Няма нужда разпитвачите му да го измъчват. Този ще разкаже и майчиното си мляко само като му скръцнат със зъби. Ще бъде осъден на 10 г. затвор, не повече, заради кооперативност към следствието. Виждам, че по-голямата част от коментиралите тук мислят с главите си.