64

Българин

преди 2 години

След който са тръгнали изстребители? Аман от евтина пропаганда...

63

к1

преди 2 години

Как, кое е момчето? Агент на ЦРУ и навигиращ разузнавателната апаратура в гражданският самолет. Това е стара тактика на американските разузнавателни служби да използват граждански самолети за разузнавателни цели. Нали никой не вярва , че за един опозиционер някой ще си направи труда да похити граждански самолет. Така ,че по кротко.

62

Анонимен

преди 2 години

Какво момче бе, скоро ще стане на 30. Направо се оляхте с опитите си да предизвикате съчувствие към един престъпник.

61

SS

преди 2 години

щял да се върне в Беларус... тоа ли, ве? - Че тоа откакто се е родил, все си е мечтал да се махне на запад... Я сега малко да поседи в Минск и да попризнае това-онова, и най-вече кой му е плащал, напр. за самолетните билети?

60

до 79

преди 2 години

Нисък ти е коефициента на интелигентност на теб.

59

Анонимен

преди 2 години

До 75Разликата е в това,че Ние не казваме ,че живеем в рай ,признаваме си недостатъците като народ .Докато власта в Беларус и ушанкофилите в България хвалите властниците в Минск и ни ги давате за пример,въпреки по -ниският стандарт на живот там.

58

До долните

преди 2 години

Американците НЕ работят отдавна с фашисти, моля, моля! Американските евреи-ционисти отдавна създадоха фашизма по образ и подобие на ционизма. Затова всички фашисти се държат като братя с ционистите и обратно.

57

Капитолий

преди 2 години

До Анонимен 66 Сега демократите даже и не ги пишат ,направо убиват .

56

Анонимен

преди 2 години

68, а колко са българите извън България? Нали тук е демокрацията, НАТО, ЕU, рая, под крилото на краварите сме?Що така бе, нещо май не ги кефи та бягат.

55

МИСЛИМ

преди 2 години

До Анонимен 52 ВЪВ ВСЕКИ СЛУЧАЙ ,НЕ ЩЕМ ДЕМОКРАЦИЯ С ДЪХ НА НАРКОТИЦИ И АЛКОХОЛ, ГЕЙ ПАРАДИ ,ЕДНОПОЛОВИ БРАКОВЕ ,*** ПРОПАГАНДА ,ЧЕКМЕДЖЕТА СЪС ЗЛАТО,...

54

Мда

преди 2 години

Не ги знам тия какви са, ама украинският сценарий няма да мине в Беларус. Чадата на Сорос не ще ги огрее властта.

53

Стар набор

преди 2 години

Абе нещо си спомням, че преди няколко години "демократични" държави принудиха самолета на Президента на Боливия да кацне във Виена, при връщането на Ево Моралес от Москва, защото ЦРУ предполагаше, че Сноуден е на борда. Аз не виждам разлика в двата случая.

52

Анонимен

преди 2 години

Прозях се. Нали няма да ни занимавате и с този ,,борец" за свобода?

51

Анонимен

преди 2 години

65 защо пишеш глупости моето момче??? Или ти плащат за това? Това "момче" се е снимало много пъти и снимките ги има в интернет, като въоръжен член на фашистки групи, които отвличаха, насилваха, убиваха и ограбваха хора в Донбас.Той е фашист, но на каишка в западните служби. Каквото му кажат, това прави (за сега).

50

Анонимен

преди 2 години

До 55След като е толкова хубаво ,защо хората бягат от този беларуски рай?В Литва,Полша и Чехия има 1млн. беларуски гастарбайтери.Все пак в едно съм признал беларуските власти .Успяха да докарат средната заплата на 470долара,200по-малко от богатата Русия.

49

Абе

преди 2 години

Ще и видят сметката и на Беларус.

48

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 64 Същите приказки ги пише в агит-проп наръчниците от времето на Сталин! Дерзайте, другаре!

47

Анонимен

преди 2 години

Понеже явно си навътре с диктаторчетата, кажи нещо и за нашето диктаторче с чекмеджетата. Там доста неща са неясни, но ще лъснат рано или късно.

46

Азимов

преди 2 години

Някакъв лешпеp, кой да е....

45

Bili

преди 2 години

Момчето е неофашист, възпитаник на ЦРУ.