84

Анонимен

преди 2 години

Дано Господ помогне на момчето! Диктатурът даже няма доблестта да признае, че нарочно е приземил самолета. Лъже и маже най-нагло, отвратително.

83

До Спокоен

преди 2 години

Признаваш че има общи мерки, като сравняваш свободата на словото в различните страни, но казваш "Има различни държави, със различни закони, правила и обичаи". Значи уважаваш мнението на онези без границите, дето нямат адрес нито са журналисти но правят класации, но не уважаваш установени международните правила норми на поведение.Демагогията ви е вродена на ***.Ако започнат вас да ви свалят от самолетите и да ви тикат по затвори дали пак ще сте на същото мнение?

82

Показно

преди 2 години

С отвличането на самолета Лукашенко прави показно за назидание. Едва ли му е толкова трудно да премахне това хлапе тихомълком където и да е.

81

Трататата

преди 2 години

Лукашенко вбеси световните господари, като не замрази икономиката на Беларус и не затвори хората заради вирОс. Ден и нощ добре платени НПО-та вият срещу него.

80

Мда

преди 2 години

Ако тоя Протасевич наистина е бил в Донбас, в батальона Азов, то не заслужава съжаление.

79

Даскал

преди 2 години

Да не е фърчугал над Беларус. Нали е умен, гений започнал на 15-16 и узрял до народен водач на 26. Пък не може да съобрази такова просто нещо.

78

Пале

преди 2 години

Дърлят крадците мръвки на палето и то не лае тях, а стопанина на дома.

77

Лука

преди 2 години

Свобода за Джулиан Асанж!

76

Анонимен

преди 2 години

Кой е Роман Протасевич? Национален предател и либерал, на който мястото му е в затвора!

75

Анонимен

преди 2 години

Така както излиза този борец за демокрация е бил в про-фашисткият баталион "Азов" в Украйна и е вдигал дясна ръка за поздрав,но изглежда за неговите господари това са дребни неща.Въпросът е каква е целта на това политическо инжинерство и изграждането на нов борец за демокрация тип Навални,да се свали Лукашенко или да се направи още една малка война на Руската граница...

74

Неутрален

преди 2 години

Пич, не става така бре. По едно време ти следях блога. Ама това с публикацията на адресите на училищата и имената на децата на служителите на службите ми дойде в повече. Честно, ако се беше появила заплаха за мое дете, досега да си мортос! Заклевам се! Идея си нямам защо още си жив!

73

Бай 100ян

преди 2 години

Много ми е интересно ако Американците някога заловят Сноудън , дали Европа ще се обяви в негова защита.А спаред вас ако Руснаците се доберат до Склипал какво ще стане ?

72

Анонимен

преди 2 години

Как точно като има "бомбена" заплаха се задържа журналист, при положение че е международен транзитен полет. Ако има бомба, то проверяваш и пускаш самолета с всички пътници. Гнусни, долни червени п.римати! Няма по-долни от комунистите...историята го е доказала!

71

Анонимен

преди 2 години

Кой е Роман Протасевич? Този Бандеропидор е фашага от хохляцко нацистко поделение "АЗОВ"

70

Ант

преди 2 години

Много глупави коментари на руски тролчета. половината вероятно пишат от западни страни. СВОБОДА ЗА ПРОТАСЕВИЧ!!!!

69

Хашоги 2

преди 2 години

Само да не влиза в посолството ,че от там цял няма да излезе

68

Спокоен

преди 2 години

Дайте по спокойно. Има различни държави, със различни закони, правила и обичаи. Още преди 2000 години са казали: "Когато си в Рим, прави като римляните". До преди 100 години в Папуа престъпниците са ставали блюдо, и то апетитно. Впрочем днес Папуа е преди България по свобода на словото. Идеята е, че не може да нарушаваш правилата на държавата и после да искаш някой да те спасява. Не се прави така. Този младеж що не построи църква в арабските емирства? Да види какво ще се случи.

67

Анонимен

преди 2 години

Фалшивата загриженост на запада към Навални трая по-малко от месец преди да го изоставят като *** и да се прехвърлят на новата си циркова май.муна.

66

Анонимен

преди 2 години

Много е смешно как всички изведнъж започнаха да се правят на много загрижени за господин Никой само защото е бил арестуван от неудобна за някои хора власт.

65

Анонимен

преди 2 години

"Съдбата на Протасевич сега е неясна. Вячорка добавя: "Измъчван е, сигурен съм в това и това признание, което видяхме, е резултат от това изтезание.".....................................Не се знае, може и да му харесва това, което му правят зад решетките.