40

до 39

преди 2 години

Маската пази от КОВИД, че и от Грип - ти наясно ли си какъв е размера на Вирус?! Я си надени Ка *** на Тик вата дето пази от СПИН вирус дали можи да дишаш през него - а Короната е още по-малка, както и Грипа!

39

до 38

преди 2 години

в колко Лаболатории ги правят, кой взима пробите - как се взимат 14 000 проби на денонощия в 6 милионна българия, това да не ти е 400 милионен САЩ или 1.5 милиарден Кrтай?!

38

Анонимен

преди 2 години

сега ни казват, че ковид те пази от сезонния грип, т.е. усилва имунната ти система=-=-=-=-==-=-=-=-==-=-=-=-==-=-=-=-==-=-=-=-=Никой от значение не ти е казал това. Грип няма, защото мерките които се спазваха заради Ковид, ограничиха ефективно разпространението и на грипа. Което показва, че ако дървените философи спазвахте малко по-добра хигиена и носехте маски в градски транспорт от десетилетия, дори грипът нямаше да ни мори.

37

Анонимен

преди 2 години

До 36 Муахаха - Оланкоолу, в България се правят не милиони тестове, а 15 хиляди дневно, което не е никакъв технически проблем. Замълчи, че си смешен и жалък.

36

до 36

преди 2 години

това е нова теория - в университета по медицина се учи, че като си инфектиран с 1 вирус, имунната ти система отслабва от него и всяка друга зараза е много по-лесно да пипнеш, примерно болните от спин винаги имат поне още няколко вирусни инфекции. сега ни казват, че ковид те пази от сезонния грип, т.е. усилва имунната ти система - ново 20 е това!

35

Муахаха

преди 2 години

Нямало Сезонен Грип, щото Голямата Риба била изяла малката - това е обяснението на експертите по-долу. Освен това САЩ, Русия и Китай - правели 100-ци милиони тестове - да с Машини за Милиарди дето в България не са ги и сънували!!

34

До 30

преди 2 години

А починалите за какви ги броиш? Май ги броиш за активни случаи...

33

До 26

преди 2 години

Защо се връзваш на лъжите на номер 1? Никъде в закона не пише кога се обявява епидемия (пандемията е нещо друго). Епидемия се обявява според болестта и за всяка заразна болест е различно и не го пише в закона. Само за грип май има нещо, но не мисля, че е в закона. Ако се появи ебола в България и при десетина заразени ще обявят епидемия.

32

Вирологично Оръжие

преди 2 години

но с Китайско качество, ако беше Американско за 1 година всички щяхме да сме измрели, а ако беше Руско от Съветско време - за 1 месец от живота на Земята няма да остане нищо!

31

Анонимен

преди 2 години

До 23 Брей В САЩ се направиха към 450 млн теста, в Русия - към 250 млн, в Китай направените тетсове са към 1 милиард. Много е смешно да се поставя под съмнение, че в България има капацитет да се правят по 15 000 теста, когато в Швеция се правят по 30 000 теста дневно. Изсмуквате си от пръстите какви ли не фантасмагории, за да оспорвате всичко разумно и да правите диверсиите си, вие форумните "професори" с каскети, под които няма никой.

30

до Абе

преди 2 години

До АбеСезонният грип е през февруари. Няма грип в края на май. Беше обяснено от епидемолозите, че няма как да има две пандемии едновременно. Голямата риба изяжда малката. Но пррестанете с тези "грипни" сравнения. Няма такъв грип, който трае година и половина, разположен е във всички климатични пояси и отнема 3.5 милиона животи (до сега)

29

Анонимен

преди 2 години

А колко са активните случаи?Като извадим броя на излекуваните от броя на заразените (общо досега) получаваме 41 хиляди. А не бяха ли по-малко?

28

До 25

преди 2 години

Досега направените тестове са 2768262. Откъде ги изкопа тези 7 милиона?!

27

Абе

преди 2 години

къде изчезна сезонния грип? всеки с хрема го пишат с ковид!

26

Как се

преди 2 години

разбира, че не си болен от *** сезонен грип?!

25

Анонимен

преди 2 години

До 1 Муахаха "Измамата на хилядолетието." - СЗО е на мнение,че жертвите на ковид в света са 2-3 пъти повече от официално обявените. И ако не бяха взети мерки жертвите щяха да бъдат още повече. Да си спомним какво стана в Италия и Испания.Много хора се спасиха, благодарение на това, че в критичния момент им подаваха кислород или им преляха плазма. Точно благодарение на мерките, епидемията беше ограничена и не й се даде възможност да се превърне в катастрофа. А законите при нужда се променят, те са да служат на хората

24

Да се Обнародва

преди 2 години

от Български Митници колко Тестове за КОВИД са Внесени в България, защото правиме по 500 000 теста на Месец, а някак си се самнявам България да е закупила 7 000 000 теста до момента...

23

Анонимен

преди 2 години

Странно е за мен, че през ноември-декември 2020 около мен имаше много заразени и трима починаха, а сега при третата вълна само двама се заразиха - един съсед на 32 години изкара много тежко вируса и една колежка на около 55, която го изкара относително леко. Това е в София.

22

Брей

преди 2 години

преди години като бях болен, чаках за Тестови резултати по 1 седмица, че дори 10 дена, сега на всеки 24 часа, 14 000 теста - без проблен, какви Капацитети, какво чудо, тия Лаборанти трябва да Хиляди души неуморно работещи всеки ден с БиоЛогично Опасни материали и не се разболяват и умират, всеки ден са на линия да направят нови 14 000 теста!

21

До 21

преди 2 години

Ти на Луната ли живееш или в пещера, та не познаваш починали от Ковид-19 или изкарали тежко заразяването.