100

Пак по Борисовски

преди 2 години

Уж махнаха Б.Борисов, а пак трябва да носим АРАБСКИ маски в магазина.Тия И.ди.оти да вземат да си сложи- вълнен КОЖУХ, Вълнена ШАПКА и ШАЛ на главата. И накрая може да им сложим и една ЖЕЛЯЗНА маска, хваната с винтове... Както на някакъв затворник му сложили ЖЕЛЯЗНА маска, да не му гледат лицето , преди 700 години.

99

Колю Джамбаза

преди 2 години

Нека да изчакаме 2 седмици след баловете да видим дали ще има скок на случаите след тези безбройни кючек партита.

98

Анонимен

преди 2 години

Вируса си отива.До ноември сме свободни.Опа,забравих изборите.Ако се върне ГЕРБ и ВМРО,може и по-рано да загубим свободата.

97

сс

преди 2 години

махнете маските на закрито, голяма простотия са, в барчета заведения и ресторанти насядали и натъпкани един до друг но в магазина с маска, тъпотия........няма празник за 24 Май на учениците да няма струпване иначе има балове и тези дето гледат баловете натъпкани един до друг, простотия тотална, никой не го отчита вече че съществува този вирус..... само да се занимаваме с маските сложи махни.....

96

Анонимен

преди 2 години

Няма ли да спрете с тоя цирк, всичко я изкарахме настинката !!!

95

Анонимен

преди 2 години

КОВИД 19 АПРИЛ,МАЙ ПЛАВНО ПОНИЖАВАНЕ. ЮНИ,ЮЛИ,АВГУСТ,СЕПТЕМВРИ ПЛАТОТО НА МИНИМУМА (15-25% от сега),ОКТОМВРИ ПЛАВНО НАРАСТВАНЕ. НОЕМВРИ,ДЕКЕМВРИ НОВАТА ЧЕТВЪРТА ВЪЛНА.

94

Анонимен

преди 2 години

Локтар огар! Давай хорде!

93

До 70

преди 2 години

Ти си от следващите в стотистиката

92

Новият вирус чака

преди 2 години

На есен с песен и с нов силно мутирал вирус за който не вършат работа ваксините и ваксиналните сертификати. Земята се отърсва от отровната си плесен ...

91

Малко са

преди 2 години

Няма да могат да отменят изборите заради Ковида. Скоро ще трябва да пускат от лабораторията новият щам вирус, за да придвижат едни потоци от пари по разни фондове, няма време ... конкурс за ново име на новия вирус.

90

до 87 www

преди 2 години

И дядо Коледа няма не се заблуждавай.Законите са за простосмъртните като нас,които нямаме пари.За милиони няма закони!А Вежди писна на Бойко за КТБ,че му изгоряха крадените милиони дето уж са от скулптори и си ги взе с цесия.Когато беше съветник в Столична Община уши шамар на полицай и за награда Бойко го направи министър.В БГ всичко е възможно!

89

Анонимен

преди 2 години

Вироса изчезна като главния плъх от Герп.

88

Анонимен

преди 2 години

Голям страх бре. С орлите ще живееш. Слагай три маски с три катинара в мазата и не бой се. Може и да минеш през ситото...

87

Анонимен

преди 2 години

Тия измишльотини още ли ги има.

86

До до 81

преди 2 години

Пий си хапчетата,и не отговаряй сам на себе сиХаха

85

www

преди 2 години

До 86А кой ти гарантира, че кръвата проба ще е взета от него? Що за логика? Дядо Мраз имаше през комунизма, сега има дядо Коледа... Поздрави от него.

84

до www

преди 2 години

Абе ти да нямаш гумена глава на раменете си?Така е както го пишеш,ама не знаеш ли,че има хора над закона?Кой ти гарантира,че Вежди е духнаал в дрегера а?!Иначе може да пише,че има и дядо Мраз!!!Ти вярвай!

83

Анонимен

преди 2 години

Чакаме индийския щам да плъзне из махалите да умори шведите,че станаха много.

82

www

преди 2 години

До 78При всяко ПТП, когато викнат КАТ, задължително се правят проби и на двамата шофьори. Кръвни проби мисля се пускат само ако пробата от "дрегера" е положителна и е над 0.5 (или над 1.2, не си спомням). Така или иначе точността на "дрегера" е достатъчна за да посочи дали си пил или не си. А иначе относно Веждито, просто потърси в интернет и ще намериш информацията. В деня на катастрофата и в следващия почти навсякъде го пишеше.

81

Анонимен

преди 2 години

Някой да е чувал за Разграз?