60

до 55

преди 2 години

е 22 лева малко ли са?!

59

до интересно

преди 2 години

Тестовете се плащат САМО, ако сам човек е поискал да се тества, а всички останали са безплатни от проверяващите на РЗИ. То много трудно... да се досети човек...

58

Анонимен

преди 2 години

Вируса се доказа като политипески, с вълни пролет и есен, съвпадащи с грипа. Тъжно е, че по улиците на тея температури ходят с маски, но това е от ниско IQ.

57

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен39 Колкот и да ти цъкат минуси си абсолютно прав.Ощи миналата пролет казах на приятели,че ако тези мерки останат на есен грип няма да има.Елементарно е,но трябва с главата да мислиш,не да я носиш за баланс.Щом мерките намалят разпространението на ковид който е в пъти по-заразен от грипа,нормално е заразата от грипа да бъде сведена до минимум.

56

до до 39

преди 2 години

как може толкова глъм да си. Що за неуместен примет със СПИН. ......За една година не схвана ли че вируса във въздуха не си лети ей така вирусче по вирусче, а е в аерозолните капчици които околните издишат. Колкото средата е по суха и гореща тези аерозоли изчезват и дефакто вирусите остават по повърхностите още няколко часа. Маските спират микрокапчиците които пренасят вируса а не самия вирус. Миейки си ръцете махаш това което е полепнало от повърхностите.

55

Анонимен

преди 2 години

Слушайте Мангърката и проф.Чорбанов -Най-големите !За ген.Смърт ,Балтов ,Бай Шиле и тяхната продажна свита да не говорим!

54

Анонимен

преди 2 години

До интересноБързият антигенен тест е 22 лв

53

Анонимен

преди 2 години

До 40 до 38 Значи, ако една лаборатория има 10 лаборанти и всеки от тях прави по 10 теста на час, това за 8 часа са 800 теста. Ако има 40 сертифицирани лаборатории в страната, общият максимален капацитет е - 32 хиляди теста дневно и при нужда този капацитет може да се увеличи с внос на неоходимата апаратура и наемане на допълнителен персонал. Няма защо да ни разправяте бабините си деветини. Австрия, Дания, Норвегия правят много повече тестове, отколкото у нас без никакъв проблем

52

Анонимен

преди 2 години

Пазете се и се лекувайте, но не ходете припроф. Николай Габровски - Пирогов или доц. Зафер Оркун Токташ - Медикал Караджъ от болница Медикал парк.Това са изключително арогантни, нахакани, некадърни, интересуващи се само от парите ви.Ще ви осакатят.

51

Анонимен

преди 2 години

еее браво, дано някой се сеща какво ви написах преди 10 дни....Бургас ще падне на 5 заразени за денонощие. Смях и съкмистика за мутрочалгарския ни туризъм на бургаските батки.

50

Тео

преди 2 години

Гледам бройката на тестовете си държи 13 хиляди. Явно "бедният" българин му се пътува из Европата.

49

интересно

преди 2 години

как всеки ден се намират 14 000 души, дето имат Имат кинти за Тест по 100 лева?!

48

до 48

преди 2 години

е той Вируса на СПИН и той да не лети ей така из пространството, в случай на двуполова любов, е в капчиците ва ги на лен секрет пък на Ка пу та дупките са толкова малки и пак са една 97% защита!

47

Анонимен

преди 2 години

До до 39Тоя вирус не лети ей така в пространството, а се намира в миниатюрни капчици от носно-гърнените секрети, които една добра маска може да спре, тъй, че маските помагат в голям % от случаите да не хрърчат лиги, слюнки и сополи, в които е вирусът. Анадъм му?

46

Маската на Господ

преди 2 години

е във всеки от Вас - казва се Имунна Система! Другите са Фалшиви и на Сатаната!!

45

Боцкай Стадото

преди 2 години

С Мутаген, ако вируса не ги уби, то ваксината ще свърши работа!

44

Анонимен

преди 2 години

Maнгъра - Бабикяна и Мая Костинбродската - в тях ни е спасението!Долу ГЕРБ!

43

Анонимен

преди 2 години

Матряла реши че свърши вируса, отиде си на село, зарази се и сега ще видим Индия у нас.

42

Анонимен

преди 2 години

Напоследък грип няма, защото хората спазват дистанция и спазват хигиенните мерки и грипът не може да се разпространява - толкова е просто. Много обществени пространства се дезинфекцират редовно, повиши се обществената хигиена. Това са факти. Да не ни учат хора с бантустанско мислене и без хигиенини навици

41

до 41

преди 2 години

при това супер малките *** на латекса не са на 100%, а само на 97% спират СПИН вирус! изобщо през *** дето филтрират вирус човек не може да диша - биозащитните костюми за вируси са с кислородна бутилка, т.е. въздух отвън не поемаш!!