44

Анонимен

преди 2 години

Стига си агитирал с материалистическия си мироглед, докторе. Трябва човек да е последен тапир за да не провиди, че дори в "еволюцията" както я наричат хората, се крие разумна градивна сила. Имунната система в човека е преценена и изключва човешките измислици. Ваксината ти давала по-добър имунитет от собственото ти тяло. Последно като проверих, човешкия геном не беше още разкодиран. То още не се познава човешкото тяло, но учените дават атестации за изобретенията си...

43

До ОПЛ

преди 2 години

Ходи си пери ваксините и не ни занимавай с тъп0тиите си галф0н!Цяла година такива като теб ни изкарваха какви ли не,щото видиш ли не сме искали да се ваксинираме и сме били опасни,ти като се ваксинираш нали ставаш безсмъртен,къв ти е проблема кава.л нещастен?По колко ви плащат за тия мал0умщини къде бълвате?

42

ОПЛ

преди 2 години

Глу-па-ците сте движещата сила на човешката еволюция. Човек е стимулиран въпреки вашата деструктивна дейност да оцелява. Вие сте като вирусна програма, която всеячески се опитва да бъгне системата. Вие сте като бира с пържени картофки със сол-вредни, но съвършени в прос-то-тата си, ако свири и чалга, направо се е утрепало!

41

епидемиолог

преди 2 години

"Минимум 6 месеца дава защита, изгражда по-мощен имунитет спрямо това да си преболедувал Ковид-19", отбеляза зам.-председателят на БЛС."............Какъв е този експерт дето не знае, че прекалено засилената имунна система е дори по-опасна от слабата имунна система. Понеже напада организма. Няма по-добър имунитет от естесвено създания. Това се отнася за всички грипни вируси - както и да ги наричат. И надеждна грипна ваксина не е създавана до сега. Не бъркайте грипните ваксини с доказаните.

40

ОПЛ

преди 2 години

Аз съм само ОПЛ, ако бях анестезиолог-реаниматор щях да гледам как всекидневно посиняват и умират в интензивно отделение хора. Антиваксърите сте ***. Това е природно бедствие. Не ви обвинявам, вие сте опасни като могъщата природа, Архитектът е намерил за целесъобразно да има и-ди-оти на този свят.

39

Майтапчийски

преди 2 години

И заместниците му са наели по двама-трима стажанти да блъскат инжекции от тяхно име.

38

Сат Н

преди 2 години

Всички тези преболедували и ваксинирани осигурихме комфорта на антиваксърите----- Ти си психопат, а не ОПЛ. Или перфиден ***. Но ако си вярваш - ок. *** пак да се ваксинираш.

37

Моят ОПЛ

преди 2 години

Беше антиваксър, докато не обявиха, че дават 10 лв за ваксиниран.

36

Анонимен

преди 2 години

Д-р Дрънкалов - иска и той да намаже от комисионните и търси да ваксинира злощастни люде.

35

Анонимен

преди 2 години

Къде остана майтапчийски да си изкаже загрижеността за короната, Българския народ и ваксините ? Май се видя, че "грижата" му е функция от финансовите му интереси. Дайте му някой лев да се посмеем на гестаповските му шизофрении.

34

Анонимен

преди 2 години

Ами като няма желаещи, изкъртете пак пейките в парковете.

33

ЦИНИК

преди 2 години

Свършиха ли са абдалите бре ?

32

мхм

преди 2 години

този *** да ум ре, както дядо ми поч ина, докато чакаше 3 месеца за ваксина. Аз лично имам рекорд от 11 записвания за ваксина, и всеки път грешка или ме отхвърляха!! Йозеф Менгеле Ангелов децата му ра к да хванат

31

Samo minavam

преди 2 години

Лична позиция.Ще си избера, как да живея и как да умра.Не ме плаши докторе.Жена ми, си отиде от диагноза, която ако ти я кажа, ще скочиш, през терасата.Проф.Маринов, от болница Иван Рилски направи каквото можа и от Дон Хопкинс казаха, че операциите са перфектни.Това което казваш, за мен не е сериозно, презрял съм го, този живот.

30

До ОПЛ

преди 2 години

Ти много мязаш на свидетелите на Йехова. Ваксиналните зомбита са същите. Имат някаква плоча със запис в главата и плочата върви. Каквото и да му говориш за логика, за наука, за несъответствие, за лицемерие, за погазване на човешки права и тотално несъобразяване с конституционни норми... тя плочата си върви и не спира. Може да е пълна с говежда тор тази плоча, но ковид-зомбито ще ти я натика в ушите тази тор...

29

До ОПЛ

преди 2 години

Я пак - до колко % е близо София. Ти май - скоро не си бил на планетата Земя...

28

Анонимен

преди 2 години

До ОПЛ - ГОФКЮРСЛФ

27

ОПЛ

преди 2 години

Аз благодаря на всички софиянци, които се ваксинираха, благодаря на всички, които успешно преболедуваха, съжалявам за онези, на които КОВИД отне живота им,Всички тези преболедували и ваксинирани осигурихме комфорта на антиваксърите, защото София е много близо до 70% имунитет.Според законите на глупостта носителите и са константна величината и ние трябва да се съобразяваме с тях, не можем да ги направим по-умни.

26

Анонимен

преди 2 години

Ами няма желаещи, защото много подценявате народа. Народът ни не е ***. Управнижците в никакъв случай не са представителна извадка.За това и ще оцеляваме при всякакви външни атаки, защото не сме били, не сме и няма да бъдем послушно стадо.

25

Илач

преди 2 години

Айде на ваксините, не останаха