84

до 80 от славянин

преди 2 години

''Думата вакси зомби е много неуместна, защото света е станал 7 милиарда именно защото има ваксини. Достатъчен е един коклюш и 10 % от населението си е заминало во веки, ако нямаше ваксина. А ако нямаше ваксина за заушка, 10% от мъжете гарантирано щяха да са стерилни. Мога да продължа в този дух. Така, че не сочете с пръст ония дето си слагат ваксини!'' Днес над 10 % от мъжете по света са стерилни!

83

Анонимен

преди 2 години

Точно безсимтомните най-много разнасят вируса, както и тези със симптоми, които не пазят околните

82

до 77

преди 2 години

Най голямата лъжа е ,че младите разнасят вируса и тия ,които са безсимптомни.*** пример-през зимата ,когато върлува грип,кой е по-опасен,тоя който киха ,кашля и се сополиви или тоя ,който няма симптоми?За да заразява с Ковид,човек трябва да си развъди достатъчно вируси в тялото,а когато ги развъди-вече ще е със симптоми и ще си стои в къщи.Хората със здрав имунитет,не допускат развитие на вируса в тялото си и не заразяват

81

Анонимен

преди 2 години

,,Минимум 6 месеца дава защита, изгражда по-мощен имунитет спрямо това да си преболедувал Ковид-19", ''-------------------------------Само това изречение показва какъв ,,специалист'' е тоя.

80

Анонимен

преди 2 години

До 91Има статистика, кой лъжеш? Под 20 хиляди са от доста време.

79

Анонимен

преди 2 години

Желаещи нямало, но през последните две седмици управление на мутрите се поставяха по 15189 дози средно на ден, а през първите две седмици на служебното правителство се поставиха по 20245 дози средно на ден. Май желаещите се увеличават.

78

Таня

преди 2 години

А дали не е защото пак сменихте схемата за зелените коридори ? Преди това имаше по 30 000 ваксинирани на ден.

77

Не!

преди 2 години

Ама наистина ли сте учудени? Преди да ги поръчате допитване до хората, колко ще се обработят ваксинално направихте ли?

76

анонимен

преди 2 години

До Марин - пълни болници ли??????????????????? къде го видя това.

75

Анонимен

преди 2 години

Ако има човек ухо нека слуша. И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им се тури белег на десницата или на челата им; 17за да не може никой да купува или да продава, освен оня, който носи за белег името на звяра, или числото на неговото име.

74

никос

преди 2 години

Младите няма за какво да се ваксинират. те не *** като мухи от настинка и грип. веднъж вкараш ли си отровата и ГМО операционната система, която така щедро рекламират, връщане назад няма. ГМО организмите са собственост на този, който държи патента им. ставате прасета собственост на Фазер, модеRNA, JиJ и ще бъдете терминирани, защото на никой не му трябват болни ГМО прасета да гледа. Много бързо може да ви се отще живота от страничните дефекти на предоверяването на нови неизпитани препарати ДДТта

73

Анонимен

преди 2 години

Думата вакси зомби е много неуместна, защото света е станал 7 милиарда именно защото има ваксини. Достатъчен е един коклюш и 10 % от населението си е заминало во веки, ако нямаше ваксина. А ако нямаше ваксина за заушка, 10% от мъжете гарантирано щяха да са стерилни. Мога да продължа в този дух. Така, че не сочете с пръст ония дето си слагат ваксини!

72

Анонимен

преди 2 години

Младите, здравите и нормалните най-малко следва да се тровят с експериментална химия. Те си го минават леко и придобиват естествен здрав имунитет. И с нищо не са по-опасни за околните, защо вакси зо мбитата разнасят също зараза, че и боледуват. Последните са най-страшни - с фобията и лудостта си.

71

Анонимен

преди 2 години

Младите трябва да се ваксинират -те разнасят най-много вируса , нали си искаха живота - молове и дискотеки -сега да бъдат отговорни към обществото !А вируса не е отминал -цифрите са мн високи за малка България - 350 интензивни ,3 500 ходпитализирани и 70 починали - много е !

70

Анонимен

преди 2 години

Не че населението се е успокоило.Просто наивниците свършиха. Когото сте убедили - до тук беше.

69

Анонимен

преди 2 години

Шекспир е починал в същата болница, в която получи и ваксината си срещу коронавируса. Смъртта му няма връзка с коронавируса и с ваксинацията. Той е починал малко след като е прекарал инсулт. А сега, де? А всички починали от една година насам все с корона, а!

68

Анонимен

преди 2 години

правилно да се ваксинира....._____ да така е, но защо производителите на тези ваксини са освободени от отговорност? Ако стане нещо - знаеш много добре за, какво говоря, докторе, ослепяване, ревматизъм и най вече умиране като следствие от ваксиниранетояяп - кой поема отговорността докторе, ти? Защо не се казва, какви са критериите за селектиране на RNA-то - децимиране световнито население, обезплодяване или затрудняване на забременяването с цел намаляване на растежа по земното кълбо?

67

Анонимен

преди 2 години

На коя хранилка ще бъдеш след 11 юли натегачо

66

Анонимен

преди 2 години

Подарявайте на страните в Африка тогава!

65

Док

преди 2 години

Дофторе, в един друг мааалко по-достоверен сайт вчера излезе статия, че леко прекаралите Ковид имат доживотна имунна защита. Какво ще кажеш по въпроса? Още повече, аз примерно, както и доста над милион от българите го минахме тоя вирус. И за какво да си бия някаква неизвестна по съдържание субстанция за да угодя на господарите ти? Ти си слагай по една доза всеки ден ако искаш!