141

Анонимен

преди 2 години

До Гост 151 ++++++++"президента" Ево Моралес е извадил голям късмет във Виена че не са го окошарили. Направо се е разминал на косъм от затвора за тероризъм.

140

Krom

преди 2 години

До Анонимен 150 - ами гледай къде "срещаш" информацията. Тук много обичат да преписват Дойче Веле - традиционно анти-българска медия. Междувременно, готов съм да се обзаложим, че никъде другаде не се говори за изчезване. А Русия - еее, тя дори и да остарява ще "пребъде" под мъдрото ръководство на Бащицата Путин. Тя май много повече ви е "Родина" от собствената ви такава?

139

gosho

преди 2 години

be tozi tcyalata durjava svali ot zavist kum boyko trugnal moral da rusi.ay siktir

138

Цитат от Афера

преди 2 години

Корнела ОЧЕВАДНО НЕ ЖЕЛАЕ ДА ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИ, НЕЩО ПОВЕЧЕ ДРАПА ДА ГИ ИЗГУБИ. Трябва да си пълен самоубиец да се гушнеш точно с Борислав Гуцанов и да се набуташ водач на листа във Варна, където ЗАРАДИ ГУЦАНОВ БСП ГУБИ КАТАСТРОФАЛНО ИЗБОРИ СЛЕД ИЗБОРИ, СЛЕД ИЗБОРИ. И губи, защото Гуцанов и ци. ганите го знаят тук, че РАБОТИ В ПЪЛНА СИМБИОЗА С ГЕРБ, НЕПРЕКЪСНАТО, И ЧЕ ОТ КАКВОТО МОЖА, ПОКРАЙ ГЕРБ, НАПРАВИ ОГРОМНИ КИНТИ! Трябва да се казваш Корнелия Нинова, за да пристигнеш гушната с Гуцанов във Варна и да си въобразяваш, че ще ти бъде простена тази МЕРЗАВСКА ЗАИГРАВКА! ТАКЪВ ШУТ ТЕ ЧАКА

137

someone

преди 2 години

а не може ако е САЩ може и още как даже ще пляскате и ще викате ,че демокрацията е победила, лицемери такива.

136

чоко

преди 2 години

Радев да не забравя,че най-редовно падат самолети с неудобни пътници на борда.А и той ми се струва само приглася от куртоазия на ЕС.

135

Гост

преди 2 години

Радев, а да кажеш нещо за принудителното приземяване и претърсване на самолета на боливийския президент Ево Моралес във Виена след синхронизирано отказ на коридор от западно-европейските държави по поръчка на САЩ. Целта тогава беше да арестуват Едуард Сноудън, който наистина защитаваше ценности. А тези платените "демократи", "опозиционери", "журналисти", "свободни медии" и "дисиденти" сме ги гледали и ги знаем. Интелигентните хора са наясно как работи системата за масова манипулация и подчинение

134

Анонимен

преди 2 години

До Krom 147 Едно е да имаш застаряваща нация , друго е да си на изчезване . Предполагам знаеш , какво показват докладите за населението на България към 2050-та и след това . Не съм срещал , че Италия , Испания ,други западноевропейски държави , или Русия, ще изчезнат като нация

133

Анонимен

преди 2 години

Радев, това са твойте хора - комунистите. Те винаги са били престъпници, като тебе.

132

Анонимен

преди 2 години

Радев и той стана голям атлантик напоследък - само и само да не го изпревари Бойко и за да омилостиви Геройка Мустафова, за да не му устрои Майдан. България и управляващата й клика пак се състезават по любов към новия господар с други "демократични" псевдо-държави. Едни и същи хора бяха номенклатура на социализма и после на ЕС и НАТО. Почти само нагаждачи и предатели изплуват в политиката - и преди, и сега. Нищо ново под слънцето.

131

Krom

преди 2 години

До Анонимен 146 - каквото показват данните в цяла Европа. Застаряващо население. Това същото се отнася и за милата ти Русия. Тя защо не е "умираща"? Защото не ти изнася.

130

Анонимен

преди 2 години

До Krom 142 демографската картина в България скоро гледал ли си я ? Какво показват данните ?

129

Сега накъде?

преди 2 години

Ха така Радев. Тука си прав. Кажи нещо и за кирилицата за да я оплескаш съвсем. Ако това не е дстатъчно, можеш да добавиш и нещо за руските шпиони.

128

Нелегален

преди 2 години

Явно във форума има пияни зрители, за да считат Северна Корея за икономическа и военна сила. Толкоз по въпроса.

127

Krom

преди 2 години

До Анонимен 134 - и кое точно и е "умиращото" на България? Разбирам, че вие русофилите се чувствате длъжни да плюете Родината си за да възхвалите Русия, ама взехте да включвате в "клуба" и Беларус, Северна Корея, Иран и кой ли още не. А вземете се в ръце - едно е да харесваш руснаците, друго е да си родоотстъпник. Сега мигом станахте фенове на Лукашенко - ами като ви дразни толкова България и ЕС - еднопосочен билет и в Беларус. Обаче не ви изнася. Което показва колко сте неискрени.

126

Анонимен

преди 2 години

Радев разбира от сваляне на самолети и от Миг29 така че го слушайте, но все пак ако знае че в пътническия самолет е политическия му опонент Борисов, няма да се поколебае да натисне червеното копче на щурвала.

125

гошко

преди 2 години

историята със приземеният самолет на Ryanair във Минск е прелюбопитна и безспорно доказва няколко неща:- един 26 годишен младеж, който поддържа вебсайт и публикува снимки дотолкова е уплашил "Батька" Лукашенко, че той е активизирал агенти които вече са разкрити и е вдигнал военни авиация да отвличат граждански самолет- този път, за разлика от тровенето на Навални, Литвиненко и много други, няма как са се отрича. Историите за (бело)руските агенти, които шетат из Европа не са измислица

124

Вижте сега ...

преди 2 години

Вариант А: Някой обявява награда за главата на нациста ...Вариант Б: Нациста обявява награда за моята глава.Вариант В: Който стреля по мечката и малкото в гората умира по-много садистично глупав начин и му връчват наградата Дарвин.Вариант Г: ОЛАФ арестуват Симеон 2 Сакскобурготски.Вариант Д: Американците го изкарват от там и си го застрелват те за да скрият съучастничеството си!

123

славянин

преди 2 години

Предполагам всички знаят, че свободолюбците от целия свят ''масово се изнасят'' еднопосочно към Беларус и северна Корея, за да се наслаждават на свободата, нали!?

122

Чакай, чакай ...

преди 2 години

Ще се опитам да го докарам от старите видео касети дето бяха озвучавани от един човек:Представя Дензъл Уошингтън в американският игрален филм : Мъж под прицел ... На гърба на обложката: Пенсиониран ветеран от специалните военни части, работи като бодигард в богато семейство в град Мексико - където случай те на отвлечени деца на богати хора не са редки за откуп.И ако богатите имат своите начини, кой ще спре изнудването за пари от бедните и децата им.... Сименчо мамин рекетьорчо ....