161

Радев за смях...

преди 2 години

Само в банановите републики в мирно време избират генерали за президенти и министър председатели.

160

Анонимен

преди 2 години

Стига сте смехотворили, може и още как! Отзад напред как свалиха самолета с руските дипломати в Турция и им претърсиха багажа, как свалиха самолета с боливийския президент във Виена за да търсят Сноуден! Може, може! Защо ни правите на приимаатти с 2 минутна памет? Радев вън, *** на лъжците на едно ниво с ГЕРП лъжците!

159

ДО РАДЕВ..

преди 2 години

НЕ МОЖЕ ДА РАЗЕДИНЯВАШ БЪЛГАРИТЕ...... И ДА ИСКАШ ДА ГИ УПРАВЛЯВАШ.................ВЪРНА БЪЛГАРИЯ 10 ГОДИНИ НАЗАД......... ЖАЛКО, ЗЛОБНО, АЛЧНО ЧОВЕЧЕ...

158

Анонимен

преди 2 години

До 175 Ники ^... Президентът в прав , но всички и той забравиха как свалиха самолет в Виена с президента на Боливия за да търсят Сноудън...^_____ не ми е ясно как може да има минус изобщо на такъв коментар! Това са факти, които даже аз си спомням! Паметта на българите доста им изневерява, даже вече не знаят за 500г. робство! Жалък народ за жалост! Избирайте ГЕРП! Да живее Баце, пардон Бойко Методиев Борисов! Образ(у)вание до 4-то клас и сле(т) това ви(шу) с правописни дефицити и словоред!

157

Ники

преди 2 години

Президентът в прав , но всички и той забравиха как свалиха самолет в Виена с президента на Боливия за да търсят Сноудън. ЕХ ПАМЕТ ПАМЕТ ЕВРОГ*ска

156

Анонимен

преди 2 години

Диалог... все едно с радио да си говориш...

155

Анонимен

преди 2 години

за да започнат младите 'масово да се връщат' трябват условия, а в момента условията са по-лоши дори от онези, които са ги прогонили в чужбина. без изключение! ако някой е тръгнал от малък град, там вече няма болница, училище, градски транспорт и т.н.; ако е живял в голям град, в момента е претъпкано, няма жилища, ясли, замърсено е. селата също се рушат, че има и вилнеещи орди. дори и да работиш онлайн, за западна компания, заобикалящата среда и условия ще те убият. изтърван му е краят

154

Нормален човек

преди 2 години

До АнонименГенерал Радьев е пионка и ***!

153

Нормален човек

преди 2 години

Какво прави и с какви права е фигуранта в Брюксел.Радьев ТИ СИ НИКОЙ!!!

152

Лука Шенко

преди 2 години

Може може, с подкрепата на "красньие" ;)

151

Нелегален

преди 2 години

До помнещ ----//// И колко хора пътуваха БЕЗ съгласието на лицата от Държавна Сигурност. Имах познат, който го бяха накарали да маркира на картата ВСЯКА бензиностанция от гръцката граница до Солун. Ти май си имал вземане даване с ДС, иначе - ЗАБРАВИ. Тея лабададки можеш да разправяш на оня съучастник от село Горно Нанадолнище. ;) Познавам спортисти, музиканти от бюро Естрада, разни хорови капели и пр., които НИКОГА не се върнаха повече в България, но въпросните се брояха на пръсти.

150

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 163 * * * Вие сериозно ли мислите, че нещо ще се промени? Без значени с Баце, с Генерала наш, с БСП, с ДПС, с .... Няма такава партия в България, която да изведе държавата от блатото, в което се намира. Нуждаете се от повече реализъм и по-малко "комунизъм". Останалото са блянове, мераци и миражи.

149

помнещ

преди 2 години

до 164 Опааааа,аратлик! Има и други живи освен теб от соца! Та я да видим пак,кой не е можел да ходи "никъде"? -:) Щото аз тогава ходих и в Гърция през 1980 та с ладичката 2105,5етица им викахме тогава! Помниш нали? И не бях член на ЦК на БКП дружинката на др Живков,да та пътувам като "правоимащ" това право! Та пак те питам,ти на село ли си беше само,та не знаеше че пътувахме и на запад?-:)

148

Анонимен

преди 2 години

До Жан Виденов ////// Другарю Виденов, не се кахърете! Ще им намерим цаката, така както прецакахме и Червената империя на глинени крачка. Отиде в историята със страшна сила, карашик с шибанялските си Варшавски договори, СИВ и прочее.

147

Нелегален

преди 2 години

До Анонимен 161 ---- /// Не зная откъде копате тази математика, но е ясно на всеки нормален чатар, че до 10 ноември не можехме да надникнем зад "Желязната Завеса", камо ли да летим до капиталистическа държава. Зоопаркът беше строго охраняван и населението стоеше в затвора с името "България". След 10-ти всичко се промени и много хора "доволни" от новите управници си събраха багажа и напуснаха зоопарка, та за това тъй.

146

Анонимен

преди 2 години

До малките Бойкофилчедта Герберски! Пррестанете да се "занимавате" с ненерал Радев!Не сте му на годините,та да му давате каквато и да е оценка! Най малко пък да злорадствате,че бие "любимеца" ви др Борисов,по всички показатели! -:) И един съвет! Уриентирайте се,към нова политическа и демократична сила! Ако на тези избори ГЕРБ вземе нещо,то няма да е за дълго! -:)))Млади хора сте и надеждата ни за развитие на България,е точно във вас!-:)

145

Нелегален

преди 2 години

Ако можете да четете и/или да разпознавате някой западен език ще разберете какви дебати стават не само в ЕС, UN & USA, а в целия нормален свят. До момента е ясно, че дэржавний самальот с Лука-шенко ще може да лети само до Москва и да прелита над Северн Корея... по технически причини. Както изглежда, джуджетата ще са следващите. Това е долна червена ***, която рано или късно трябва да бъде изтрита, наред с ибрикчиите шетащи из форумите на България. Западът знае какво да направи - има експириънс.

144

Анонимен

преди 2 години

До Krom 156 В Русия - населението през 1992 е било 148.5 млн , 2019- 146.7 млн. Вярно че 2014 Крим се присъедини към нея .В същото време за 30 години ние сме се стопили с 30 % някъде . Няма база за сравнение

143

Жан Виденов

преди 2 години

Поздравявам белоруските спецслужби за проведената блестяща операция по неутрализиране на тежкия терорист Роман Протасевич носещ невиждана угроза за националната сигурност на Беларус и на нашият голям партиен приятел Александър Григориевич. Когато дойдем на власт след 11 юли непременно ще използваме ценния опит на товарищ Лукашенко.

142

Анонимен

преди 2 години

До Krom 156 Къде да я срещам информацията , данните на НСИ са повече от красноречиви . За 2020- починали над 124 000 , родени - 59 000 . Може да сметнеш , колко сме на минус . 15-20 000 да са в повече заради Ковида починалите . Всяка година си излизаме на минус 30 000 - 40 000 . Лошото е , че младите хора непрекъснато бягат навън и не остава кой да ражда . Освен ако не започнат масово да се връщат у нас , няма как да се промени нещо.