81

О глупци!

преди 2 години

Цензурата няма да ви докара до никъде. Прекратете тази порочна практика.

80

МНЕНИЕ

преди 2 години

Може да сваляш самолети напук на Президента .Това го видяхме в България .Вместо да имаме Грипени , напълно Въоръжени и Опасни , напълно съобразени с НАТО и ЕС Политиката за Отбрана , ние се хвърлихме да купуваме някакви самолети от САЩ , в Някаква Фирма която тепърва набира капитал от Борсата , тепърва има Бизнесплан да построи завода за нашите Самолети - Няколко Милиарда Долара дадени на Зелено .За критиците , или по-скоро троловете от ГЕРБ - самолетите ще се доставят през 2038 година .

79

Анонимен

преди 2 години

Ами Радко звънни на твоя другар Решетников и се разберете. Досега нищо не каза и мълчеше ама вече взе да вземаш отношение .

78

до 82

преди 2 години

явно комунистическия манифест е единствената книга която си чел през живота си

77

Анонимен

преди 2 години

Лукашенко беше обект на планиран атентат от тия "политически противници". Предният месец хванаха няколко човека, на които бе платено да убият Лукашенко и неговото семейство. Така, че тези действия идват като отговор към планирания атентат срещу него. Хилари Клинтън се радваше като дете на кадрите на убийството на Кадафи, където пъхаха цевта на автомат в ануса му. Иначе, Радев показва на запада, че и той е способен да "ляга" на запада като Тиквата, в противен случай ще има български Майдан.

76

Анонимен

преди 2 години

Ако някой харесва Лукашенко, става въпрос за някаква перверзна аномалия почти 32 години след демократизирането на България. Няма как нормален човек да иска да го управлява тиранин като Лукашенко или Путин. Поне не и в европейската ценностна система, където подобни реакции са недопустими. Още древните са казали: В Рим трябва да се държиш както римляните.

75

От А до Я

преди 2 години

Я да каже нещо за милиардите евро на европейски данъкоплатци, които самозабравили се брюкселски бюрократи наляха в Беларус като "помощи", за да прикоткат Лукашенко. Той си седеше на двата стола - ЕС и Русия и се смееше. И когато решиха да го изметат с "цветна революция", той се остави - разбира се - в ръцете на Вовата и олигарсите му. И демонстративно си прибра напереното опозиционерче, макар да знаеше какви огромни загуби ще има за Беларус. Видими резултати от гениалната политика на ЕС.

74

Анонимен

преди 2 години

Радев! Важна е България, а не Брюксел.

73

Калеко Алеко

преди 2 години

Как да не може - всичко може, щом товарищ радев свали цяла държава като торпилира държавността и, а тук се изказва за някакъв си самолет ... ?!

72

Ха-ха!

преди 2 години

Лукашенко само събира политически точки и привърженици с действията си, докато Радев губи и то много с това си изказване, както и с позицията си за зелените паспорти. Радев, Радев! Заприличал си на Бойко - въртиш *** към Брюксел.

71

Зозо

преди 2 години

Рундю това го е казал от няма и как. Всички сме наясно, че ако му наредят от Масква направо ще свали самолета :))))))))))))))))))))))))))))))))))))

70

Анонимен

преди 2 години

Ясно е защо Президентът Радев казва думите "Не може да сваляш самолет заради политически противник". Защото хегемонът наблюдава внимателно и брои изказалите се в негова подкрепа управляващи страните-васали. Ако не се изкажеш в унисон с позицията на бабаита, ще те свалят или на следващите избори или ще ти спретнат майданче, от типа Жан Виденофф.

69

Анонимен

преди 2 години

Ха ха ха Лукашенко пак е номер едно. След случая е президента на Боливия който е много по скандален щото се сваля самолет на президент Русия трябваше да отговори реципрочно но Путин не успя .Ето че Лукашенко излезе по кадърен от Путин. Западняците трябва да разберат че ако свалят самолети на президенти по заповед на САЩ техните самолети също ще бъдат сваляни.

68

Анонимен

преди 2 години

За всички, които изкарваха Радев голям русофил. По ли ви харесва Борисов с неговото лицемерие и въртене като слънчоглед. Уж най-верен поддръжник на НАТО, а пък прокара една руско-турска газова тръба за да снабдява Сърбия и Унгария, и си измисли някакъв "Балкански поток" на който всички му се смеат - и сърби и западняци. Жалка история.

67

Фaтмаk Грипенов Вето

преди 2 години

С Грипен не можеш, ама с F-16 можеш да си сваляш каквото ти е кеф - даже руски СУ-24

66

Ха-ха!

преди 2 години

Значи Украйна и Австрия могат, а Беларус не може! И що?

65

Ти да видиш

преди 2 години

Радев взема позиция на НАТО. Това няма да хареса на началника му.

64

МОШЕ

преди 2 години

А ВИЕ ЗАЩО СВАЛИХТЕ ЕВРЕИСКИЯ САМОЛЕТ ПРЕДИ ГОДИНИ

63

Българин

преди 2 години

Радев постепенно започна да разбира, че на нормалният свят му писна от мръсотии те, които правят Русия и нейните васали като Лукашенко. И, че не може да продължава явно да защитава и оправдава тези мръсотии и да иска сваляне на санкциите.

62

Анонимен

преди 2 години

Тик-вата вместо свален би използвал думите: Пиуууу буф!