29

Анонимен

преди 3 години

Татяна Дончева не обича достатъчно Русия което е основната причина да бъде отхвърлена от "широкото" ляво обединение около матушката.

28

Бонева

преди 3 години

Абе защо слагате звездички, *** лоша дума ли е?! *** лоша дума ли е?!

27

Анонимен

преди 3 години

Виденов се надява на слабата памет на българският народ. Аз все още ясно си го спомням като министър-председател. И огромната финансова криза която той сътвори. 40-50 фалирали банки/финансови институции, глад, мизерия, нямаше мляко по магазините. Изнесоха житото и хляб нямаше. Правеха бисквитите от царевично нишесте бяха отвратителни на вкус. Цените летяха с всяка минута не знаеш сиренето накаква цена ще е в местната бакалия след 5 м. $ беше 3500 лв.Виденов?Не благодаря, вече сме му яли попара

26

Бай Тошо

преди 3 години

Да съберем някой лев, за да купим един марков вибратор за Татянчето.

25

Бонева

преди 3 години

Какъв кеф! И двете глуи ***, ръфат се и всяка иска за себе си, повтарям, лично за себе си по-голям пай, но за избирателите кой ти мисли! Мечтаят за Солунската митница, сънуват розови сънища как ще се доберат до местенцето, което им осигурява блага за години напред! Който вярва на *** със сигурност няма акъл! Няма, наистина няма!

24

Анонимен

преди 3 години

Да обясни защо ГЕРБ не се съюзи с БСП! Имаха голямо желание.. и от двете страни.

23

Анонимен

преди 3 години

НЕ РАЗВАЛЯЙТЕ ПРАЗНИКА С НОВИНИ ЗА ЧЕРВЕНИ КУКУВИЦИ.

22

Анонимен

преди 3 години

Давай Корни, харесвам те, ще ги затриеш най-сетне :)) Татянчето има цапната уста, надали й пука за твоето мнение :)))

21

Калеко Алеко

преди 3 години

Татяната просто я отряза както и Маямата, кресливите и истерични жени трудно се понасят една друга ... Дамата от село Крушовица иска да води хорото, същото искат и другите 2 претендентки, така че присъстваме на поредната сцена от селска вечеринка ... !!!

20

СДС-Чума

преди 3 години

Долно ,алчно,безскруполно,безочливо и жалко същество, поставило си за цел да изпрати Столетницата на политическото Бунище!

19

бг

преди 3 години

До Анонимен Не се съюзиха с Татяна защото трябваше да основат 4Партия на тишината в спалнята" или Партия на неодрусаните сливи.

18

Анонимен

преди 3 години

Давай, Корни!

17

D

преди 3 години

Дончева, и ти си една фурна*джийска ло*пата, накъдето те духне вятъра. Само власт и пари да има, за теб ценности няма. Можеш и при герб да идеш, нищо че си ги плюла яростно. Къде ли не пробеа да се навреш, то не беше президент то не беше чудо

16

Анонимен

преди 3 години

бсп умря, избирателите на бсп сега гласуват за ИТН и славчо чалгарчето , новия спасител и пропаднал наркоман

15

Анонимен

преди 3 години

До Абе нещо не наредКомунизъм, бате! Първо искат всички бедни, после искат всички с много права, до степен до която никой няма права в един моемтн, а накрая си бият наляво и надясно всеки, който не ги харесва, а наслеенито изпорстява и всичко с акъл или бига или се свива и чака да се самоунищожат.

14

Анонимен

преди 3 години

Защото Корнелия е алчна за еднолична власт и си мечатае, да е като Сталин ...

13

Анонимен

преди 3 години

Пак провал вляво. БСП показват, че не става въпрос за народа, а за личните интереси на шепа политици. Другите партии и те са същите, но при БСП нещата са трагични.

12

Абе нещо не наред

преди 3 години

Кадиев щял да вкарва в затвора всеки бедняк който не си плаща парното, егати лявата партия!

11

Анонимен

преди 3 години

Не знам как има хора, който още вярват на БСП и гласуват за тях. Партията, която фалира България 3 пъти и не направи нито една реформа за повече от 30 години преход.

10

СЕРЕГЕЙ

преди 3 години

До Аноним МИМИКРИРА В НАД ТРИСТА ПАРТИИ,ДВИЖЕНИЯ И ТЕМ ПОДОБНИ КРЕМЪЛСКИ СПРЕЖЕНИЯ,КОИТО УСЪРДНО РАБОТЯТ ЗА КРЕМЪЛ И С ТОВА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ.