69

мдаа

преди 2 години

И на трудоваци да попаднат пак ще си останат неКуронясани

68

пенсионер

преди 2 години

Нали след изборите ше ми спирате ония 50-лв. от ГЕРБ??!Ами тогава ....ше ми целувате *** да гласувам за вас!

67

Анонимен

преди 2 години

Да ама Татяна Дончева е единствената, която е в парламента. Останалите гулеми леви политици нямат и по един процент. Това че е поискала 3 депутата е даже малко. В случая трябва да се търси не просто математика, а синергичен ефект. Но те са хора грамотни, знаят ги тези работи.

66

КВО ШЕ ОБЯСНЯВА..

преди 2 години

ТЕ ВСИЧКИ СА АЛЧНИ ЗА ПАРИ И ВЛАСТ И СА АБСОЛЮТНО НЕКАДЪРНИ.НАЛИ ВЕЧЕ ГИ ВИДЯХМЕ КОЛКО СТРУВАТ...ХАХАХААА

65

Анонимен

преди 2 години

Корумпираната, алчна и ненормална защитница на мутрите и мафиотите само ще изгони избирателите на БСП. Адвокатски хитрини и желание за постове и пари са това, което предлага Дончева. Поправки Ванко 1 и Божков 1 са приоритетите.

64

не ве, бате,

преди 2 години

До всичконе е всичко до субсидията - нали Патриотът на Възраждане се отказа от нея ( едвам го заставиха да я вземе и то с какъв зор )

63

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен - Браво на Дончева, че се е пазарила, така както правят истинските политици. ________________ ....- От ДБ очаквах същото, да преговарят с условия, когато в 45НС ГЕРБ ги поканиха на преговори за съставяне на правителство. ДБ проявиха политическа незрялост, инфантилност и грубо неуважение към вота на една значителна част от гласоподавателите на България! Уж са демократи!

62

питагорчо

преди 2 години

тази защо продължава да ни занимава с неините и на партията и неуспехи ?!

61

Шоп

преди 2 години

На те таа всичко и всички й пречат - она е най-убава ! Не се смейте,юще малко и онаще се обяви за ... "светица ' - ти да видиш :)))

60

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

СПРЕТЕ ПАРИТЕ НА ПОЛИТИЧЕСКАТА ВЪРХУШКА! САМО ТАКА ЩЕ СЕ ПРЕКРАТИ , ТОЗИ ПОРОЧЕН КОМУНИСТИЧЕСКИ МОДЕЛ , КОЙТО ИЗПРАЗВА ДЖОБОВЕТЕ НА БИЗНЕСА И РАБОТЕЩИТЕ ....И ПЪЛНИ ГУШИТЕ НА ПОЛИТИЦИТЕ!ВСИЧКИ "СОЦИАЛНИ ДЕЙНОСТИ" ---ТРЯБВА ДА СА В РЪЦЕТЕ НА БАНКИТЕ И ЗАСТРАХОВАТЕЛИТЕ!

59

Анонимен

преди 2 години

Не БСП, а Дончева е тази, която не пожела повече да има нещо общо с БСП.

58

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

ЧАЛГАРО Е НАЙ-ТОЧНАТА ЕМБЛЕМА НА ТИЯ ПИШМАН-ПОЛИТИЦИ ОТ ПРЕХОДА И ЧЕРВЕНАТА КРАДЛИВА ШАЙКА---ДА Е ВЪТРЕ ВЪВ ВЛАСТТА , КЪДЕТО СА ПАРИТЕ!ДОКАТО ПАРИТЕ СЕ ВЪРТЯТ ОТ ВЛАСТТА ---А НЕ В БИЗНЕСА И РАБОТЛИВИТЕ РЪЦЕ НА ХОРАТА ..... ВИНАГИ ЩЕ ИМА , ТАКИВА ВЛЕЧУГИ И ДИНОЗАВРИ!КОМУНИСТА --ВИНАГИ ГО ВТРИСА ОТ УЖАС И АЛЧНОСТ, КОГАТО РАЗБАРА ЧЕ ХОРАТА ИМАТ ПАРИ , ИМОТИ И СПЕСТЯВАНИЯ!ЗАТОВА ---БЪЛГАРИТЕ РЕДОВНО СА ОГРАБВАНИ, КАКТО СЕ КАНИ ДА НАПРАВИ И ФИН. МИНИСТЪР НА ХУНТАТА!

57

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

По всичко личи един зле скроен,но опасен театър. Всичките тези русофили,които са абсолютно малко в България създадоха ,с помощта на Путин, една лъжовна реалност. Обърнете внимание,че на предстоящите избори всички партии са русофилски. Целта им е да се правят на сърдити преди изборите,а после да се обединят в Парламента. Възраждане,Възраждане на отеч.,Атака,Изправи се...,АБВ,БСП, Левите на Виденов,Движение 21,Каракачановци,Има такъв народ..Всичките са жалки и антибългари. Избори без избор.

56

Анонимен

преди 2 години

Нинова както и да ги въртите, вадите от единия джоб, за да ги сложите в другия, все същите гласове, ще сметете накрая, заедно, там, в червената ***.

55

нормален

преди 2 години

абе импексова , кой нормален българин се интересува от твоите обяснения ?! ти си вън от управлението на България , един чалгар ти го доказа .

54

Анонимен

преди 2 години

Както и предходните преговори Т.Дончева показа низост и грозен пазарлък.С Мая и Хаджигенов са си лика-прилика и като сметкаджийство и нагаждачество.

53

анонимен

преди 2 години

Два раздвоени езика се разминаха.

52

Анонимен

преди 2 години

Браво на Дончева, че се е пазарила, така както правят истинските политици.Нинова показа за пореден път ,че е една дребна и подла душица!

51

Реалист

преди 2 години

Благодарение на Костовата шайка чрез т. нар. приватизация народната собственост попадна и пропадна само в ПРАВИЛНИТЕ ръце. Резултатът е отдавна известен, но последните няколко седмици ярко се прояви. Ако някой си мисли, че бизнесмени като Пилека са единици, се лъже. Пилеците са над 78%, това са ни капиталистите и затова сме последни в цяла Европа..

50

Анонимен

преди 2 години

В Полша Унгария Чехия народите им ликвидираха такива пишман политици от сцената на Европейската политика. пишман- означава-Който е престорен, лъжлив, неистински или е разколебан, разкаян, несигурен в качеството си на някакъв.