49

Анонимен

преди 3 години

Не Искат добрия политик Бойко Борисов но харесва Жан Виденов Радев,Нинова,Вигени,Слави, Тошко,Мая,Татяна,Ива Митева,Атанасов и Христо ивамов всички от изброените са способни да вкарат България в нова икономическа криза 48 е прав

48

1

преди 3 години

Пълният отстъп от лявата идея и превръщането на БСП в лидерска партия, ще продължава да я проваля на изборите. В желанието си да бие ГЕРБ на изборите, Нинова направи твърде много грешки. Лидерските партии си отиват с лидерите си. Партиите на идеите остават. Самовлюбени политици от целия спектър - дясно, ляво, ще унищожат парламентаризма в държавата.

47

До Активист на БСП

преди 3 години

За съжаление, няма нищо вярно в думите ти. Ти си един лъжлив комунистически ***.

46

До Време за промяна

преди 3 години

Така е, но не благодарение на Станишев, а на реформите на Костов.

45

Активист на БСП

преди 3 години

До:48-Доларът стана 3000 при Иван Костов! Той продаде заводите на свои хора !Жан върна три милиарда заемза 1 година

44

Време за промяна

преди 3 години

До Анонимен 48: Бойко и дружинката му вече Министерския съвет отвън ще го гледат.За три мандата на Бойко изостанахме и от предпоследните в ЕС - най-бедната и корумпирана държава с най-бързо намаляващо население. Когато по времето на Станишев влязохме в ЕС бяхме на едно ниво с Румъния, даже не искахме да ни пакетират че сме били по-напред. Сега сме далеч зад тях, с 30% по-малък БНП на глава от населението. Това са "големите успехи" на Бойко и ГЕРБ. Стига му толкова.

43

Patil

преди 3 години

След 11.7. достойното място за БиСиПи е извън парламента.

42

Анонимен

преди 3 години

Българите са нация, която има афинитет към кризата. Изгониха човекът, който за 10 години повиши заплатите три пъти и пенсиите два пъти и сега обсъждат дали да върнат на власт тези които обраха спестяванията им и нптавиха всички заплати 5 долара?

41

Пак по опорката?

преди 3 години

До Смехурко: А, ето и другата опорна точка: "масата милионери в партията". И кои са тези милионери? Георги Гергов вече не е член на БСП. Кой друг в ръководството на БСП е милионер?

40

Пак по опорката?

преди 3 години

До с крилца: Това ли е опорната точка: че се "кълват" взаимно? Няма за какво да се карат, всеки по своя път. И досега бяха отделно, така и ще си останат.

39

Смехурко

преди 3 години

Сбогом, дано си щастливаутре далече от мен. Друга любов по-красива,знам ще те спре някой ден.Интересно ми е има ли в България ляво. Май е другото ляво - с масата милионери в партията ..Не че има и дясно!!!

38

Handel

преди 3 години

Преведено на български - продажната *** се страхува за мястото си.

37

с крилца

преди 3 години

Бойко го няма и кресливите почват да се кълват взаимно дано фигуранта не се изпусне да го замерят и него с яйца и миризма на риба.

36

Малко за политика

преди 3 години

До Анонимен 35: "Корнелия наистина ли вярва, че някой се интересува от това"? Интересуват се много хора. Да не забравяме политолозите, които от това си вадят хляба. Ще има да го бистрят, всеки от своята опорна точка (т.е. в зависимост от това кой му плаща).

35

Навитак

преди 3 години

Ако меоже и за мене 1 избираемо место. Обещавам да бъда много верен член на партията!

34

Анонимен

преди 3 години

Корнелке, и на Боко ли пожелаваш успех на изборите?

33

Анонимен

преди 3 години

Двете биволици нещо неможаха да се разберат и да се впрегнат в един общ впряг.

32

Анонимен

преди 3 години

политици но от Дъното тинята на Блатото БСП не се разбират Мая мутрата ко прай елена йончева и запушиха устата смного голяма заплата и тя млъкна това е рецептата

31

Анонимен

преди 3 години

КОРНЕЛО- ЪМ НЕ ВСИЧКИ СА ЛЮБИТЕЛИ НА БЕЛОСЛФ-КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ЛЕВИ ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ВОТ ИЗСМУКВАТЕ ОТ ГЕРБ- ДЪ НЕ СМЕ СЛЕПИ *** КАКО....ПОСЛЕ СЪ ОБЕДИНЯВАТЕ И УПРАВЛЯВАТЕ- И ВОДИТЕ БЪЛГАРИЯ КЪМ ЕВРАЗИЯ ИЛИ КЪМ ВИДЕНОВАТА ЗИМА- ТО Е ЕДНО И СЪЩО.

30

Вуте пита

преди 3 години

Защо съпартийците на Татяна не и купят един вибратор, та си има занимание и да се бута в политиката.