99

:)

преди 2 години

Грето, Грето!Хабер си нямаш от живота, моето дете! 'Рупай си там морковите и си гледай работата!

98

Веселин 7112136860

преди 2 години

Грета, инициативата ти е великолепна. Как обаче да се преборим с мафията на аврамистическите кланници в този свят? Става дума за една безумно силна мафия по образец на вече описаните старозаветни еврейски престъпления. Холокостите на Авраам,Иаков,Измаел,Моисей..та те никога не са огасвали. Блокират ни както във Фейсбук,така и навсякъде когато говорим за това. Дерзай и дано си по-силна от мен. Прегръдка,дете мило!

97

Грета каза:чух я 2 ч

преди 2 години

Ако до края на света оставаха 7 дни,какво би направил в тези 7 дни?Първият ден изяж едно прасееееВторият ден изяж едно козлеееТретият ден един шарааааанЧетвъртият ден един фазааан.На петият ден агнешко за менНа шестия ден на телешко налитайНа 7-ят ден с десерт се подслади,че тез климатични промени няма кой да промениииииии!!!!!

96

Наздраве

преди 2 години

Таман опекох на барбекюто 1 тенджера свински вратни пържоли, крилца и наденици. Биричката е студена. Наздраве!Грета също е "Добре дошла" :-)

95

БПФ

преди 2 години

До Анонимен 10918-годишно момиче, дето устата му е 18 000 пъти по-голяма от мозъка. 18-годишно, дето не можа да завърши и гимназия, дори в държава със свръхлиберална образователна система като Швеция, ама иначе говори все за Науката и се смята за компетено по всичко.

94

Грета го каза: чух я

преди 2 години

Две кебабчета изядох и две марули!!! Голям кеф, българска храна -ГОЛЯМ КЕФФФФФФ. Води ме в някоя квартална кръчма и се сбий заради мене- ВСИЧКО ЖИВО да ме псува,от сегмента ми животински бясно да ревнува!!!!!!!

93

ескимос

преди 2 години

Грета и подобните на нея зеленясали викачи, колко дръвчета посадиха? Единственото решение срещу вредните емисии и замърсяването е озеленяване на планетата, а не разни изсмукани от пръсти рестрикции с нулев ефект, но пък с милиарди печалби. Като ел. автомобилите например, или фотоволтаици, ветрогенератори и пр.

92

Шаши

преди 2 години

Ха.хо

91

Анонимен

преди 2 години

Сатанишев: и какво като съм нацист и фашист, всички сте ми длъжни на мене? За какво са учили тези английски лекари, да лекуват прасетата на ЕС

90

Котки

преди 2 години

99% процента от хората (сред които и аз) не разполагат нито с време, нито с финанси, нито могат да си позволят да отделят каквото и да е внимание на това да се хранят здравословно, или природосъобразно. Тези неща не винаги са въпрос на избор.

89

Анонимен

преди 2 години

Сатанишев: английските лвкари са ми длъжни, заради... визите

88

Анонимен

преди 2 години

Сатанишев: ей ся ще се напъна след поредното рй еб-не и ша извикам Анджелина Джоли, не е истина какви лекари се мъкнат по нея, все някой английски объркан ще излекува и мене?!!!!

87

Анонимен

преди 2 години

Шеф Бобо Зърнев : ще та храним цял живот с леблебия нахут и соя и мамалига

86

от Куххнята

преди 2 години

- Господине, защо ядете месо от животни?- От религиозни съображения.- Какви по- точно?- Пробвах с евреи, черни и мюсюлмани, ама много ми миришат.

85

Анонимен

преди 2 години

Не е ли много бяла за шведка(нашенка)?

84

Анонимен

преди 2 години

Сатанишев: аз ям само при евреите, хем ям като праси, хем ги мразя!!! Ама нацистите не *** е-т, щото те от спин се пазят, те нашите скинари нацистите не са ги виждали

83

Анонимен

преди 2 години

Сатанишев не го е страх, той дега седи в тях и медитира върху хербалайф и Анджелина Джоли, ако изскочи някой сифилистик отнекъде да го набие тя, и после като социалист се смее: ти си ***, *** амджелина, знаеш ли как се е... гейовете, дреме му ца сатанишев за спина

82

Анонимен

преди 2 години

Какъв поглед, какво прозрение, каква визия! Криза, световен център, глобален център.... аман от ненормални и виртуални алабаши, акълът им е колкото на една ряпа и искат да ни превърнат в някакви кретеноидни вегетиращи, безполови и безродни мумии.

81

Xa

преди 2 години

Веднага съм готов да заменя дъвченето на пържоли с близането на πута на Тумберг.

80

пак ли тая?

преди 2 години

Има специалности в университетите, които по 5 години учат тази тематика. Това са популациите, млекодоя, режим на хранене, хигиена и много други. Ловците, например си имат квота за отстрелян дивеч, свързан с популацията на видовете. И друго. Да, има патенти за изкуствено месо. Но... с какво ще се захранват машините? Слънчеви батерии? Те са много "еко", нали? Ще са задвижвани от велосипеди? Даже и растителната храна се нуждае от подобрители на почвата, препарати срещу вредители. Тях кой ги прави?