19

Мълчанието на Офцъте

преди 2 години

Верно ли е, че Човешкото на вкус е най-близко до Свинското?

18

ех

преди 2 години

Милото дете,бутат го да прокарва идеята за лабораторното отглеждане на месо-новата инвестиция на Гейтс.Докато в някои части на света,хора умират от глад ,в други -от затлъстяване.Хиляди тонове храна се изхвърлят ежедневно.Просто капитализма не трябва да е толкова алчен и ако има повече реклама за здравословното хранене,хората сами ще се ограничават.Ако спрат добавките в храната,които час след като си ял,те пришпорват с чувство на фалшив глад,пак да ядеш.И тая измама с глобалното затопляне..

17

Капитан салам

преди 2 години

Салам й дай и ще кротне!

16

АнонимеН

преди 2 години

ДРУГА ГРЕТА НАЧЕЛО НА -ЧЕРНИТЕ ЖИВОТИ ВАЖАТ- ИМА 100 МИЛИОНА ДОЛАРА В ИМОТИ ОТ ТОВА, ЧЕ И ПРЕВЕЖДАТ БАЛАМУРНИЦИТЕ ПАРИ НА ОРГАНИЗАЦИЯТА! НЕКА И Е ЗЛЕ И НА НЕЯ :)

15

Крети

преди 2 години

Китай Замърсява повече от Целият Останал Свят Взет Заедно! Газовете на Китайците и Животните им като обем са 5 пъти тези на Целият Останал Свят!! Какво правим с Китай и Китайците за да решим проблемите, които те вълнуват?!

14

Анонимен

преди 2 години

Тааа ненормалната да ходи да се хвърли от някъде

13

Анонимен

преди 2 години

Как пък не спомена, че фермите за крави на каубойте са най-големия замързител на въздух в света. Не може ядеш по 10 крави годишно в макдонълдс, сестро!

12

Анонимен

преди 2 години

Тая е нервна, защото не прави секс. Скоро ще стане на 18 и ще почне да прави редовно секс и ще се кротне.

11

АнонимеН

преди 2 години

ГРЕТА: ХИЧ НЕ МЕ МИСЛЕТЕ ЗА ГЛУПАВА!! АЗ СВАЛИХ ЕДНА КНИГА ОТ ИНТЕРНЕТ ЗА ТОВА КАК ДА ПАЗИМ ОКОЛНАТА СРЕДА И Я ПРОДАДОХ НА ХИЛЯДИ БАЛАМИ И СЕГА СЪМ МИЛИОНЕРКА!! НИЕ ГРЕТИТЕ ПРАВИМЕ ПАРИ ОТ БАЛАМИРНИЦИТЕ ДЕТО НИ СЕ ВРЪЗВАТ!_______ ГРЕТА - ПРЕВЕДЕТЕ МИ ПАРИ ИЛИ МИ ПОДКРЕПЕТЕ КАУЗАТА КАТО МИ КУПИТЕ КНИГАТА!!

10

Докъде...

преди 2 години

...може да докара констипацията едно на луд но момиче.....

9

Иван

преди 2 години

Грета иска "нещо", но не може да го формулира. Преди искаше друго и я повозиха на Яхта. Сега на какво ще я повозят? Как ли ги заслужава тези екстри.

8

Анонимен

преди 2 години

Навремето в Африка стадата на антилопите гну са били милионни. В Америка бизоните са покривали прерията. И каква магия, газовете им не са причинили катастрофа тогава. Като цяло, жалка, долнопробна пропаганда, и елементарно вплитане на ковид сюжета, просто е трагично колко повърхностен е сценария. Явно нямат много уважение към мисловните способности на публиката.

7

Ханибал Лектър

преди 2 години

Отнемете ли ми Мръвката, почвам да ям хора! Крета познай с кой ще започна, Муахаха...

6

Анонимен

преди 2 години

Защо продължаваме да коментираме тази евтина марионетка, която дори без да иска публикува ръководството от манипулаторите си? Ако някой е имал съмнение че обслужва някакви долни интереси, вече може да се убеди и с доказателства. И минаха няколко месеца, и сега се правим че е забравено? Не слушайте марионетките на корпоративни сили, които искат да ни хранят с ларви.

5

Пак ли я пробутвате

преди 2 години

Да бе, ясно, много пари и време са вложени в тази марионетка, само че кукловодите й не успяха да разберат защо все се провалят - повечето хора в света не споделят тяхното влечение на психопати към болното и уродливото. Грета била искала. Ами да продължава. Колкото повече плямпа, толкова по-смешни и нелепи стават внушенията, които са й сложили в устата.

4

Анонимен

преди 2 години

ЗА ТАКИВА ХОРА ИМА ИНСТИТУЦИИ

3

АнонимеН

преди 2 години

НЕ СЕ ДОВЕРЯВАЙТЕ НА ЗЕЛЕНООКИ ХОРА КАТО ГРЕТА!!!------------------ЗЕЛЕНИЯ ЦВЯТ НА ОЧИТЕ НЕ СЕ ПОЛУЧАВА ПО ЕСТЕСТВЕН НАЧИН А СЛЕДСТВИЕ НА ЛИПСА НА МЕЛАНИН И Е ПРИЗНАК, ЧЕ МОЗЪКА Е НЕДОРАЗВИТ В НЯКАКВА СТЕПЕН. УВРЕЖДАНЕТО МОЖЕ ДА БЪДЕ И НАСЛЕДСТВЕНО ОТ ЗЕЛЕНООКИ РОДИТЕЛИ ПРЕХВЪРЛЯТ УВРЕДЕНОСТТА И НА ПЛОДА!

2

Анонимен

преди 2 години

Няма ли кой да помогне на това душевно болно дете?

1

Анонимен

преди 2 години

Грето, ние сме от Тикволандия, с нисък стандарт на живот сме.