119

Анонимен

преди 2 години

Страшно отблъскващо, нищо детско няма в това момиче няма и нормално детство.Използват я.

118

До 135:

преди 2 години

А твоето семе е на злобар и тотален ***. Отивай да миеш краката на умирисаните чернокожи, дано всичките ти дъщери и внучки да се чифтосат с черни печки.

117

Анонимен

преди 2 години

Таа нема ли кой да я изчеластри да миряса?

116

Анонимен

преди 2 години

Това момиче първо да завърши образование в направлението, за което дава съвети; да направи поне 30-40 години практика и след това да дава съвети. Бих искал да й направят елементарен тест по математика, химия, физика и биология и да оповестят публично резултатите.

115

Анонимен

преди 2 години

Има ли завършен осми клас? Откъде са тези академични знания?

114

Недейте така

преди 2 години

Детето е болно, то не е виновно. Виновни са свръх-комерсиализаните медии. И ние всички "цъкаме" и им правим трафик.

113

Анонимен

преди 2 години

Тая- само на лечение в руска психиатрия.

112

Анонимен

преди 2 години

До 122Напротив на Земята има твърде малко хора!Факт:Бангладеш е колкото България и Македония ,а има население от 170млн.,повече от Русия която е с територия от 17млн.кв.км.Интересно какво ли ядът бенгалите ,след като е видно ,че не изчезват ,а се увеличават годишно с около милион!

111

до 120

преди 2 години

В Германия и Австрия е масова практика храните с изтичащ срок да са с намалени до 90-95% цени. После ги хвърлят и пънкарите и клошовете прибират от кофите зад магазина. Защо го пиша това? Защото нашите вериги магазини предпочитат да хвърлят директно продуктите, а не да ги дават на нуждаещите се. До някъде ги разбирам - някой клош-алкохолик се озовава в спешното с "ами щото ядох от на тия хлебчетата" и се почват съдилища. А веган мафията си я има! Като им видиш цените и ти става ясно какви са.

110

Божков от Дубай

преди 2 години

Тьфу!

109

Леша

преди 2 години

OK. Съгласен съм да изям Тунберг! Да се самоубие и аз ще я изям.

108

А Х

преди 2 години

Знам,че Грета е още дете,но защо не и предпишат от розовите хапчета?От километри е видно,че това дете е болно и не е в час.Не може да завърши училище,непрестанно говори глупости,бълнува някакви си екологии,веганства и т.н..Защо не я лекуват!?Аз ще ви кажа защо.Защото родителите и са същите болни,като нея.

107

Статистик

преди 2 години

Има твърде много хора на земята, не е проблемът какво ядат.

106

Митко пайнера

преди 2 години

Що не запее да стане като Малката Русалка? Писна ми от силиконови певици,търся свежи таланти.Изпее ли песента на Милко Калайджиев както искам ,, Елате пиленца при батко" я взимам у Пайнера.

105

Котка

преди 2 години

До глас от тъдяваАми да го дадат на бедните, щото в някои държави непродадената храна на тях се дава. Едно време и в Пловдив пекарните сваляха хляба от лев на 30 ст. като им остане. Предполагам, цена, близка до себестойност, тъй че никой да не циври за изхабените ресурси.

104

ГретаМинета

преди 2 години

Грета да ми яде месото.Цялото заедно с бомбите отдолу.

103

Анонимен

преди 2 години

Трябва ли на всеки луд да се дава поле за изява?

102

баба Яга към Грета

преди 2 години

Гретеееел,ела де. Баба ти Яга се притесни за теб.Няма да те изям,я!Ела само да провериш дали в старата ми печка Раховец се събират вредни емисии,че вредят май на климата. Той Хензел брат ти стана травестит, видях го снощи близо до шосето в края на гората. Ти що като избяга от селото не се сети да го потърсиш повече? Какво добро момче беше,а сега се червисал като момиче!

101

глас от тъдява

преди 2 години

Като цяло е права- оня ден минах край един цех за хляб и тамън допълваха с непродаден хляб едно камионче от тези до 3,5т . Сметнете колко подобни камиончета се пълнят в целия град , и в Испания .... Този хляб ще го пратят на животните , но колко ток е отишъл за да го опекат, колко нафта да го разнесат и така е с хиляди тонове храна , която отива на сметището.

100

Оффффф!

преди 2 години

Човечеството не се е развило с ядене на треволяк. В развитите общества ядем, каквото ни е вкусно. Във вегетарианските общества още ходят по нужда във външни тоалетни. Ае бегай от тука!