196

Радев

преди 2 години

Аз имам имунитет , никой не може да ме пипне , а сега и правителството е мое и импийчмънт да искат няма как .

195

СМЕХ....

преди 2 години

А ДА СЕ ЛОВЯТ РУСКИ ШПИОНИ НЕ Е ЗАБРАНЕНО , НАЛИ...?ПУБЛИКУВАЙТЕ СПИСЪКА ИМ В ИНТЕРНЕТА!88

194

Anonimen

преди 2 години

Няма какво да разследвате . Всички г,е,р,б,е,р,и са престъпници! Това, че докато пиша коментара ме следят и го трият, ако е срещу г,е,р,б какво е?

193

Анонимен

преди 2 години

Няма значение кой е на власт. Подслушва ли се незаконно, поръчителите и изпълнителите в затвора. Трябва да има ефективен контрол върху служителите които слухтят.

192

Миро

преди 2 години

Стига сте тровили въздуха бе.От както го избраха ***. ..те оня със зелените чорапи България се превърна в ***.

191

Бау

преди 2 години

Спецслужбите се използуват за политическия цели (ограбване на населението и забогатяване на една част по престъпно_законен начин). Това са съвременни робовладелци .

190

Щит и меч на БКП-ДС

преди 2 години

Всичко е милиция и военна хунта!

189

Анонимен

преди 2 години

От пресата се получава информация КАКВО правят СЛУЖБИ! Вие добре ли сте? ЗАЩО ви плащат заплати? Пресата не е на бюджетна издръжка! Може би ще се оправи държавата и без такива управници! Аз си мисля, че БАБИКЯН САМО Е ДОСТАТЪЧНО ДА ПУСКА СЪОБЩЕНИЯ ЗА ВСИЧКИ СЪБИТИЯ! ИСТИНАТА И НИЕ СМЕ ИНФОРМИРАНИ! НАИСТИНА ЛИ СМЕ *** !4

188

Василев

преди 2 години

Според вас законно или незаконно ЦРУ подслушва целия свят, лидери,политици,бизнесмени,терористи и т.н. и т.н.???Който контролира информацията, той контролира света, тя е по-ценна от парите и всичкото злато на света!Сега разбрахте ли защо някои хора полудяха и пуснаха микробиологичното оръжие коронавирус, след като Хуауей се подигра със западните технологични компании и пуснаха 5 G!???Животът е жесток селяни прости!!!Агент Чарли Менсън!ЦРУ!!!

187

Майора

преди 2 години

Докога ще търпим Атанасв да изнася неверни неща и заедно с другото ченге да ги огласяват!Те двамата много добре знаят , че някой каза, медиите писаха и т. н. без факти . са гола истина! Забравят че сега не е 1990 год. че България не е слуга на Русия и ненапразно гони руските шпиони. И вместо да готвят за избори , разбиват службите , които не са им подчинени , в интерес на враговете!

186

ЕМО

преди 2 години

БОЙКО РАШКОВ НЯМА ДОСТЪП ДО СЕКРЕТНА ИНФОРМАЦИЯ, ДОРИ КАТО МИН.НА ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ ??? С НАТО ШЕГА НЕ БИВА И ТАМ НЕ ВЪРВЯТ ЛАКАРДИИТЕ ПРЕД ДИКОФ И ЧАЛГАРЯ.

185

Василев

преди 2 години

Бойко Рашков , защо не казва , че това винаги е било практика, и службите винаги са изпълнявали политически поръчки, а не е практика само при ГЕРБ!!!Агент Алън Купър!ЦРУ!!!

184

Анонимен

преди 2 години

prikazki...ama v europskata valutna zona ot tochnata data i chas.

183

ЕМО

преди 2 години

2000г и 2005 ГНОМА ПЕЕШЕ ПАК СЪЩАТА ПЕСЕН ПРЕДИ ИЗБОРИ..... ТОГАВА ГИ НЯМАШЕ ГЕРБ.... ИМА ХОРА КОИТО ПОМНЯТ....

182

До 205

преди 2 години

нЕма да се шашкаш! Пишем си безплатно!

181

Ама няма нужда

преди 2 години

Бойко Рашков: Спецслужбите са използвани за политически цели - няма нужда да ни казваш - виждаме! За нуждите на Радефффффф

180

69

преди 2 години

безмислени и вредящи агенции и комисии с лапачи, разфирмироване веднага!

179

Анонимен

преди 2 години

Да спецслужбите се използват за политически цели !

178

Анонимен

преди 2 години

Шашнат съм, колко много хора още приемат пари от герб за да тролят, като за последно. Не е възможно нормален човек, който знае като всички нас за безбройните им престъпления, да се изяви в тяхна защита, освен ако не е съучастник.

177

Анонимен

преди 2 години

Къде зачезна чекмеджедържателя? Къде службите му снасят информация за политиците от другите партии?