16

Активист на БСП

преди 2 години

Мачкай Рашков ГЕРБерските слуги и Тиквата крадлива!!!

15

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ да се махат...............станаха много крадливи и нагли, ужасни гадини са!!!

14

Омерзен

преди 2 години

Най късопаметната нация е българската! Рашков колко години използва службите в твой партиен интерес и слугинаж? Сега ти кацна бялата лястовица на рамото и хайде мъст , изчегъртване и замитане под килима !Унищожаване на факти и доказателства и изкривяване на истината ! Рашков след три месеца си СЛЕДСТВЕН за какво , много добре знаеш . Отиваш в затвора и те очаква пълно унищожение !!!

13

Анонимен

преди 2 години

Евала как ги редуват скандалите. Скандален запис на Бойко, скандал че Бойко подслушвал политици, дкандален запис на Бойко, скандал че Бойко подслушва политици. Май пионките и техните кукловоди не са от най умните. Не случайно СССР се срина и Русия е блато.

12

Анонимен

преди 2 години

Важното е руските агенти да шпионстват на воля.Нали това е целта на Рашков, Радев и рубладжиите с този служебен кабинет.

11

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Милите невинни службици ! Все ги използуват и все невинни крехкавите. От умиление ми иде да се пльокна пред вратите им и да плача до несвяст толерирайки тяхната невинност. Но няма никакво значение,че именно лицата от тези служби са назначени от проклетата турско-руско-еврейска мафия, която щафетно ни тероризира от 30 години насам. Само Царя им се опъна и убиха синът му. Убиха и Андрей Баташов,понеже бе честен и верен на Царя. Убиваха и убиват цвета на българската нация. И ето,Царя арестант.

10

Бунгар

преди 2 години

И какво излиза според Рашков,че Бойко Борисов сам си е поръчвал компроматите да го снимат него и разните му там шкафчета. Този чува ли се какви глупости дрънка..???Поредния кйорфишек за заблуда и манипулиране на балъците. Служебния кабинет да си гледа работата,а да не се занимава с разпространение на недоказани и измислени лъжи.

9

Анонимен

преди 2 години

Ми в интерес на истината нямаше снимка как Бойко спи до милиони. Едната снимка беше с чекмеджето, а другата снимка Бойко спи на различни чаршафи и шкафчето е празно. Ама Рашков май го тресе старческата деменция май.

8

Анонимен

преди 2 години

Ами ще мислим на изборите, поне сега знаем коя в алтернативата на ГЕРБ.

7

БСП ИЗБОРНИЯ РАЗГРОМ

преди 2 години

Защо излизат само записи на Бойко......другарю радев

6

Коментар

преди 2 години

И като са ги подслушвали какво толкоз са научили освен за далавери каквито правят и подслушвачите?Това ме е държава а някакво странно образувание в което мафията е яхнала раята от 1944 година досега!

5

БСП ИЗБОРНИЯ РАЗГРОМ

преди 2 години

Айде Рашков, вади доказателствата....иначе се води клевета...

4

Анонимен

преди 2 години

Тия за 10 години пуснаха сигурно 10 записа на Бойко и сега излизат и казват Бойко ни подслушва. Това са руските пионки, изпилени мозъци.

3

Анонимен

преди 2 години

Офффф аман от разни изперкали старчета, няма ли нормални млади хора в тая държава, от времето на Луканов само разни бабички и дядовци на ръководни длъжности , аман!!!

2

Анонимен

преди 2 години

Добре бе защо само записи на Бойко излизат постоянно?

1

Анонимен

преди 2 години

Който първи хвърли камъка - той е виновния!