36

Анонимен

преди 2 години

Е използвани ,що са мълчали до сега

35

истина

преди 2 години

Метежниците на Радев ще се скъсат да "разкриват" прегрешения на предишния кабинет и то правят разкрития за часове - за тези проверки би трябвало да отива повече време по принцип и да бъдат изнесени конкретни данни и факти, да бъдат представени документи. Там един казал, че се подслушва и веднага беше установено незнайно как. Смешници.

34

Лелеле

преди 2 години

И кво стана сега, разбираме че Борисов е превърнал ДАНС и МВР в един голям ИПОН!

33

????

преди 2 години

Със западните шпиони какво правим, селяни прости??Или само руските шпиони ще ловим???

32

ДС

преди 2 години

На внимание на ГРОБарите:Др. ГРОБАРИ-ДС проекта "Борисов" ПРИКЛЮЧИ.Да-той беше много успешен, дори надхвърли очакванията ни. Но поради изхабяване и износване на основния Кон-проектът се ЗАКРИВА. ТУК Манджа повече няма да има. Калинките, мисирките и Толупите да се насочат към нови ловни полета...Дерзайте другари, благодарим Ви за службата!

31

Анонимен

преди 2 години

Защо,, хора,, продължавате с амбициите да злепоставяте в даден момент днешните органи за сигурност.

30

Анонимен

преди 2 години

Апа сега няма ич никакви действия за политически цели! НАЛЕ?Тоя Изборен кодекс от чий зор го гласуваха? За да обслужи партии, които Президента е нарочил да са на предни места.Всичките тия смени на министри и зам.министри /на мястото на един зам министър слагат двама или трима/пак каво са?. Сега ни налази червено-кафявата комунистическа чума и ще се чудим какво да правим. Ще търсим клозета, в който ходят гладните.

29

Активист

преди 2 години

Аз се чудя защо служители на ДАТО ми скачаха на бой за да си мълча за Гошев и ген. майор Василев, а те тероризирали и политици не само активисти!Чак се опитаха да ме убият!

28

Анонимен

преди 2 години

Закриване на ДАНС и УБО-нямаме нужда от комуноструктури. Разпускане на целия състав на МВР-и от 60 000/а може би повече/ НОВИ НАЗНАЧЕНИЯ в състав 30 000 .Всичкото б-оклук-на сметището. Инече пак ще се мултиплицира същата ситуация. Но бъдете уверени-НИЩО ОТ ТОВА НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ...

27

Наблюдател

преди 2 години

Добре бе, снимки на евро и злато, подслушвания, крадене....! Покажете ми една снимка на Борисов как харчи откраднатите от него милиарди !!! Хайде, покажете ! Всички виждаме как харчат милионерите в България - яхти, самолети, коли, купони, почивки на екзотични острови, имоти за милиони в САЩ , Франция, Малдивите, Аруба..... !!!! Никъде в тази лавина от богаташки изцепки не можеш да видиш Борисов !!!!!! Ама крадеца винаги крещи "Дръжте крадеца!"

26

Анонимен

преди 2 години

Този болшевик ще ви направи всички, като трите мамунки - ни чули, ни видяли, ни казали нещо.

25

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е Каскета да арестува този белокос старец изпълняващ поръчки от Москва.

24

Чаушеску

преди 2 години

Борисов и Гешев чрез Службите са нарушили Нюрнбергския Кодекс това означава съд от военен трибунал!

23

Един там

преди 2 години

Герберските *** са настървени и нахъсани като за последно. Нямам търпение да изчезнете един ден и да не пишете глупости за жълти стотинки. Намерете си нещо друго да работите! Герберски ***...

22

На 11 юли

преди 2 години

ще се гласува за ГЕРБНяма алтернатива.Реваншисти и СССРковци не ни трябват!

21

протестъри

преди 2 години

да благодарим на славчо чалгата за доброто ново служебно правителство. управляват ни политици, които народа не е избрал и не носят никаква отговорност, освен тази да върнат свободата на подгонените от герб честни олигарси в бг. старите топ ченгета от бсп, в услуга на мафията.

20

Анонимен

преди 2 години

А да, не само на Бойко, и на Радеф излезе запис как иска да покрие любовницата си.

19

Това не го разбирам

преди 2 години

Добре де може ли да дават безконтролно СРС апаратура на авери на Борисов за да се гаврят с неудобни на режима!?

18

Тато из Правец

преди 2 години

Явно ГЕРБ са свършили парите,защото форума се поизчисти от платените ГЕРБерски безделници! Хихихихихихииии...

17

Що е СРС

преди 2 години

Някой чувал ли е за НЕВРОНЕН ТЕРОРИЗЪМ не ако питайте шефовете на ДАНС и МВР-ДАТО!Колко народ унищожиха, повечето уж самоубийства!