30

Анонимен

преди 2 години

Алистър Кроули, виден човеколюбец, много благ човечец, любимец на " Бийтълс" :" Днес ги наричаме демони, утре ще са нещо друго".

29

putio

преди 2 години

тепърва ще гледаме на мъск холограмите от сателитите и много *** народ който вярва в маски и кромид ваксини ще казва че е видял извънземни !

28

Анонимен

преди 2 години

" Извънземните" или по - право " ПодНЕБЕСНИТЕ" са описани още в книгите на Енох и там много ясно е обяснено кои са, какви са, и що са изгонени.

27

Анонимен

преди 2 години

*** *** - ***.***

26

Анонимен

преди 2 години

*** *** - ***.***

25

Тъй де

преди 2 години

- Ало, 112, отвлекоха ме извънземни!- Пиян ли сте?- По съвпадение!

24

Анонимен

преди 2 години

Какво ще се падне на матурите утре, аз залагам на Пенчо Славейков

23

наблюдател

преди 2 години

Също така е добре да знаете, че в миналото зад НЛО военните на САЩ са крили техни технологии. Надали някой се съмнява, че зад внезапния скок в свидетелствата за НЛО с формата на "черни триъгълници" в миналото се крият стелт самолети. Известен е случаят на внедрения сред НЛО общността агент Rick Doty, който разпръсквал най-абсурдни НЛО истории, за да направи така, че никой да не приема темата сериозно.

22

Теран

преди 2 години

Насериозно мисля, че макетата са извънземни.

21

наблюдател

преди 2 години

До Да не настръхнетеТова не знам откъде го измисли. Никой не е казвал откъде идват. Един сайт, уж цитирайки собствени източници, спомена, че може би идвали от океана, което е много по-удобно скривалище от Луната или Марс.Но никой не е казал, че зад тия приказки за НЛО има нещо, щото доказателствата ЗАСЕГА куцат. Нито пък някой е казал, че НЛО непременно означава извънземни, но това е най-близкото обяснение до ума на модерния човек.

20

Анонимен

преди 2 години

Има ли някой тук от Шумен?

19

Гроби Таласомо

преди 2 години

Единственото нещо, което показват НЛО са, с поведението си, е, че най-големият проблем, не само на планетата, но и във ВСелената са янките;)))

18

Да не настръхнете

преди 2 години

Тези обекти(нещо като безцветни балони но се движат много бързо) имат разум колкото и невероятно да ви се струва,в нормална среда се крият в гори и запустяли къщи и избягват всякакъв контакт!Изглежда винаги са живяли сред нас!

17

Извънземен

преди 2 години

Аз познавам едни кукави, дето ходят организирано на рилските езера да си комуникирали с извънземни. Повечето фалираха, де. Явно комуникацията им пречи нещо на бизнесите. Много странно... Плащат и пари за такива екскурзии, че и гуро-контактьор си имат.

16

.

преди 2 години

За сатанински бесове говорим...

15

Се. Луцеферий

преди 2 години

Аз лично съм виждал извънземни, но не вярвам, че има...

14

Айдеее, куку и пипе

преди 2 години

Мъск просто се майтапи, а всички конспиратори, фенове на рептили и прочее сега ще си развихрят въображението. Не е истина просто в малка българия колко хахави има! То извънземни, то кемтрейлс, то чипиране, то контактьори, то златен милион ли беше, пол. милион ли беше, пълно е с луди. А, и некви елити пиели кръв на дечица да се подмладявали... Кой им ги измисля тези щуротии!

13

Анонимен

преди 2 години

Сивите извънземни идват, ще отвлекат льотчика ви Радев, ще го чипират и ще ви управляват вас всичките чрез него.

12

Анонимен

преди 2 години

Че те са тук тук всички знаем.Въпроса е кога ще се срещнем

11

наблюдател

преди 2 години

Сюжетът се заплита. Наскоро Джон Ратклиф, бивш шеф на разнузнаването , обяви, че има неща, потвърдеди от различни сензори, включително сателитни снимки, които са неоябсними. Същото вчера каза и Обама,а преди това Рубио. Джеймс Улси, бивш на ЦРУ, пък се изцепи, че самолетът на негов приятел бил спрян във въздуха (!?). Обаче доказателствата в момента, които се предоставят, са жалки и неубедителни. Изглежда като шашма или масова психоза. Но до доклада на Пентагона остават още малко