50

Бе ти бавноразвиващ

преди 2 години

защото религиите стават безполезни при наличието на друг живот.........ли си.....в 21 век какви религии......рушофилеИ плоскоземи е имало винаги и никой не ги взима на сериозно.

49

Анонимен

преди 2 години

Няма как да признаят истината, защото религиите стават безполезни при наличието на друг живот. Така, че няма как да Ви кажат в прав текст какво има и какво няма. Един лъжовен свят, създаден като експеримент, в който сте за малко на гости, и гледат да Ви използват през това време.

48

Анонимен

преди 2 години

Абе ще летят,ще летят пък някой ден ще кацнат и тогава,като видят,че вярваме в измислени богове като Алах,Христос,Буда,Шива и т.н.ще се плеснат по челото и ще рекат:''Егати ***!''Ще се качат на кораба и газ обратно!

47

Ян Бибиян

преди 2 години

И аз се размотавах по Луната с помощта на хвърчаща чиния. Бях първият человек ходил до там на разходка.

46

Анонимен

преди 2 години

Тийнейджърската, ко стана?!Немойм да га видим, нещо?!LoooolНекой е дописал скриптовете. Язък за барутя. ;)

45

Анонимен

преди 2 години

*** *** - ***.***

44

Анонимен

преди 2 години

Ето и имената на някои от " извънземните":Семиаз, Уракабараме, Акибе, Тами, Раму, Дане, Азаке, Саракми, Азаз, Армерис, Ватра, Анан, Завебес, Самсаве, Ертзе, Тур, Йоамя, Аразе. Пиша ги без частицата " ел" накрая, защото им е отнета, когато са изхвърлени като мръсни котета.

43

Анонимен

преди 2 години

Да, това за Луната е донякъде така, но си имат щабове и тук.

42

528 Hz

преди 2 години

Винаги са били на Луната.Кацат на обратната и страна където е полумрак.Имат бази и големи кораби.Ползват сувалки до Земята.Между нас са.До преди хората да се напънат да ходят на Луната,не им е било проблем да присъстват и на светлата част която е обърната към нас.Луната е КУХА,и това го знаят всички учени,но незнаят защо и какво има вътре.Луната е нещо като последна спирка,на която се сменят транспортните средства.Като си свършат работата,си обират крушите от Луната и всички уличаващи следи.

41

Анонимен

преди 2 години

А, да не забравя шеломофилската откачалка Анастасия Гешева, която е толкова толерантна към различни от нейното мнения, че те блокира буквално 5 секунди, след като си коментирал. Колко красота и доброта струят от лицето ѝ - личи си, че от гвардията на Светлината! Ха - ха - ха - ха - ха!

40

Анонимен

преди 2 години

А, забравих Белопойчева и Изворски.ТЕ са баш комиците.

39

Анонимен

преди 2 години

Не са рептили, а демони. Рептилите репетират репатриране. 🤣

38

Анонимен

преди 2 години

Толкова ми на духа главата с тая Шамбала, че накрая съчиних " Шамбала кючек". Името е подходящо.

37

Муахаха

преди 2 години

Рептилите са на Земята и са сред Вас, обикновено са Юдеи-Семит-Банкери, държащи цялото човечество в р0бство!

36

Анонимен

преди 2 години

Тъкмо оня ден, за да се псмея, бях пуснал едно видео на " Виделей", където закръгленичък ентусиаст с цайси разправяше на шараните как миналата седмица присъствал на събрание на Галактическата Федерация на Светлината в галактиката Андромеда.Направи ми вечерта тоя филмар.

35

Анонимен

преди 2 години

Бая народ ще лапне кукичката. Особено в България, където лапнишарани, поглъщаши всяка дума на Хараш, Силва Дончева, филмарите от " Виделей", Стойчо Керев, Ванеса Виденов и най - вече даскалЪ БЕСА Дуно с лопата да ги ринеш.

34

Анонимен

преди 2 години

Точно същите са. Те са тези, които са дали знанията на хората кое как да правят, как да обработват и т. н. Спомнете си само мита за Прометей. Апропо, т. нар. " герои" в гръцката митология са плод на връзки между земни хора и богове, което много напомня на библейската история за падналите ангели, които взимали земни жени и от тази връзка се раждали великани, със свръхчовешка силаА на неуспелия ритнитопковец Айк щуротии те за рептилите да си ги четат " посветените" нюейджъри. .

33

До 30

преди 2 години

Абе чел си нещо, ама през ред.

32

Ало журналистите

преди 2 години

НЛО значи летящ обект, който е неидентифициран - в смисъл че няма никаква информация за него, а не, че се движи по различен от самолетите начин, и тем подобни глпости ! Бъдете точни в определенията !

31

Анонимен

преди 2 години

Точно, холограмените шоута в небето.